Lierac Mesolift Toning Radiance serum




Lierac Mesolift serum je vrlo čest gost moje vojske seruma. Godinama ga koristim u intervalima od nekoliko mjeseci, paiako mnogo noviteta isprobavam, ovom serumu se uvijek rado vračam.
Mislim da ne postoji prava ljubiteljica preparative koja nije barem čula za ovaj serum i vrijeme je da dobije svoju poštenu recenziju.



OPIS PROIZVODA:

- Serum za umornu kožu, gubitak sjaja, tonusa,elastičnosti, borice i blaga dehidriranost
- Trenutačno vraća sjaj i blistav ten.
- Pojačava tonus kože.
- Revitalizira kožu.
- Bore i borice čini manje vidljivima.


PAKIRANJE:

- bočica od prozirnog stakla sa pipetom za doziranje u količini od 30 ml 
- pakiranje po meni nije baš najbolje osmišljeno. Ovo je koncetrat antioksidanata koji su nestabilni i u ovakvom pakiranju su izloženi oksidaciji. Puno bolje bi bilo da je pakiran u tamne bočice sa pumpicom.


TEKSTURA, MIRIS I UPIJANJE:

- lagana mliječna i gelasta tekstura nježno narančaste boje koja se jako brzo upija. Ponekad djeluje ljepljivo-znak da ste stavile previše i potrebno je pričekati par minuta da se u potpunosti upije.


- miris je bogat, kremasto-citrusan, iznimno ugodan, ali može zasmetati osobama posebno osjetljivim na mirise iako se ne zadržava predugo na licu i ne izaziva odbojnost.


SASTOJCI:



Aktivni sastojci + djelovanja:

• Mezoliftni koktel 15%: vitamini (C, E, A, B5, B6) 5%, minerali (željezo, kalcij, magnezij, bakar, cink i mangan) 5%, hijaluronska kiselina 5%. Mezoliftni koktel iznimno je blagotvoran za dermis i epidermis budući da osigurava koži hranjivi i revitalizirajući kompleks kako bi dubinski dinamizirao i energizirao stanice kože.

- serum sadrži ukupno 15% svih vitamina i minerala što treba imati na umu ukoliko tražite isključivo c-vitaminski serum
- visoka količina naranče koja zna biti agresivna zato osobe s osjetljivom kožom-oprez, isprobati tester na dijelu lica prije kupovine

-serum nije komedogen, alergen i ne iritira osim u slučaju jako osjetljive kože.


NAČIN KORIŠTENJA:



- koncetrat se koristi jednom do dva puta dnevno (ujutro i/ili navečer) na ČISTO i potpuno SUHO lice kao samostalni proizvod ili ispod kreme za lice.



Da li će Vam odgovarati sam ili ne, ovisi o vrsti kože. Ja imam mješovitu kožu i nikako mi nije dovoljan sam, obavezna je hidratantna krema preko, osim u ljetnim mjesecima kada se jako znojim i biram što laganije preparate.

Ponekad ga koristim dva puta dnevno, ali najčešće stavljam ujuto nakon umivanja. Budim se sva siva i nikakva.. i jutro je vrijeme kada mi najviše treba energije i revitalizacije licu.


- količina koju stavljam su dve pune pipete što je zapravo previše, ali ja se volim dobro "natopiti " s njim kako lice, tako vrat i početak dekoltea. Na taj način se prilično brzo troši, bočica potraje cca mjesec dana. Količina kod upotrebe je zapravo individualna, kada osjetite da je lice dobilo dovoljnu količinu proizvoda-to je to. Obično je to jedna pipeta.




DJELOVANJE:


- sve što ste pročitali o Mesoliftu do sada nije reklama, već je doista tako. Serum rapidno popravlja tonus kože,  nikad mi se nije dogodilo da mi je koža ljuskava ili beživotna, daje gustoću i tonus licu i taj efekt traje cijeli dan.

Proizvođač obećava blistavost što je točno, ja ga koristim ujutro ispod fluida i to mi se pokazalo kao dobitna kombinacija.

- ako ga do sada niste probale, neka Vas ne iznenadi efekt grijanja. Prilikom upijanja, imate osjećaj da lice malo žari i lagano se crveni što je normalno obzirom da je vitaminski koktel. Takav efekt traje minutu-dvije, nakon toga,l ice ne smije biti iritirano,crveno ili se nastaviti osjećaj žarenja.
Po meni je to znak da Vam je ili osjetljiva koža, ili da je serum prejak u početku pa prorijedite upotrebu dok se lice ne navikne.


ZAKLJUČAK:



- obožavam ovaj serum, osim ambalaže nisam mu pronašla ni jednu manu i često mu se vraćam. U ovoj liniji postoji i krema Mesolift koja u kombinaciji sa serumom daje bolje i brže rezultate, mada ja najčešće kupujem samo serum.



- neka Vas ne zbuni riječ "anti-aging" u nazivu, ovaj serum ima sve potrebno za svaku dob i vrstu kože. Masnoj koži će pretpostavljam biti dovoljan samostalno dok će normalnoj, mješovitoj i suhoj svakako trebati hidratantna krema iznad.


- ja ga koristim kao kuru dva puta godišnje, posebno u proljeće kada je posebno potrebna doza vitamina, minerala i hijaluronske kiseline za revitalizaciju nakon zimskih mjeseci.

CIJENA I DOSTUPNOST:

390 kn (52 eur) = 30 ml

Lierac Mesolift serum možete kupiti u ljekarnama, u Formasana web shopu koja često organizira popuste, u ljekarničkom dijelu Dm-a pa ukoliko sakupljate bodove, možete proći povoljnije, ali preporučujem i online shopove poput BestPharmacy, Feelunique i Strawberry gdje možete svoj primjerak kupiti po nekoliko puta nižoj cijeni.

Kojim proizvodima za revitalizaciju se uvijek vračate? Probale Mesolift ?






Oznake: , , ,