Vichy event: Teint Idéal puderi


Vichy, jedna od tvrtki koja na našu radost, često izbacuje novitete, prošli tjedan predstavila je novu liniju blistavih pudera pod nazivom  Teint Idéal.




IDEALAN TEN VIŠE NIJE SAN


Prirodan izgled, idealan ten i blistavi sjaj samo su neke od odlika nove linije Vichy pudera. Svi proizvodi objedinjuju naprednu formulu s aktivnim sastojcima i besprijekornim teksturama koje se  stapaju s epidermisom te ga obavijaju  svjetlošću. Puderi sadrže tehnologiju tekuće svjetlosti- moćne čestice koje reflektiraju i propuštaju svjetlost te pružaju kontinuirani i ujednačeni  blistavi tok. Kompleks aktivnih sastojaka transformira kvalitetu kože te potiče njen idealan prirodan izgled.

TEINT IDÉAL TEKUĆI PUDER Blistavi tekući puder za otkrivanje idealnog tena za normalnu do mješovitu kožu pruža prirodan i ujednačen  izgled tena te omogućuje 14-satno prekrivanje**. Tehnologija tekuće svjetlosti “Liquid Light Technology” zajedno s kompleksom aktivnih sastojaka korigira ten te ga čini blistavim. Teint Idéal tekući puder pruža učinak osvježenja prilikom svakog nanošenja, kao i baršunast, mat osjećaj na koži. Proizvod je dostupan u 4 nijanse, sadrži SPF 20, primjeren je i za osjetljivu kožu, hipoalergen je te sadrži termalnu vodu Vichy.

TEINT IDÉAL KREMASTI PUDER Blistavi kremasti puder za otkrivanje idealnog tena za suhu kožu pruža prirodan i ujednačen  izgled tena te omogućuje 14-satno prekrivanje***. Tehnologija tekuće svjetlosti “Liquid Light Technology” zajedno s kompleksom aktivnih sastojaka korigira ten te ga čini blistavim. Teint Idéal kremasti puder obogaćen je hidratantnim sastojcima i vitaminom E i Cg za dodatnu udobnost i zaštitu suhe kože. Proizvod je dostupan u 4 nijanse, sadrži SPF 20, primjeren je i za osjetljivu kožu, hipoalergen je te sadrži termalnu vodu Vichy.

TEINT IDÉAL KOMPAKTNI PUDER Blistavi kompaktni puder u prahu za sve tipove kože ujednačava i korigira ten te pruža blistavi i prirodan izgled kože. Kompaktni puder dostupan je u dvije nijanse te sadrži sedefaste čestice za trenutnu blistavost i lagana ulja za lako nanošenje i postizanje baršunastog učinka na površini kože. Blistava i baršunasto-glatka tekstura osigurava postojanost tokom cijelog dana.


TEINT IDÉAL BRONČANI PUDER  Brončani puder u prahu  otkriva idealan ten i pruža osunčan, zdrav i prirodan izgled kože. Namijenjen je svim tipovima kože te je dostupan u univerzalnoj nijansi za svaki ten. 

Predstavljanje se održalo kod kolegica Vesne i Martine, poznatije kao Beauty & Mess koje su bile divne domaćice. Osim demonstracije proizvoda na Vichy ambasadoricama, imale smo priliku isprobati svaki proizvod.
Jako volim Vichyeve pudere, ova će linija, sigurna sam, imati mnogo obožavateljica, ali ono za čime sam ja poludila i želim što prije nabaviti je Teint Ideal brončani puder koji je toliko nježan i suptilan da već vidim koliko će mi pružiti mnogo mogućnosti u budućim lookovima :)


Hvala domaćicama na finoj papici, druženju i hvala Vichy-u na poklonu kojeg jedva čekam testirati.


TEINT IDÉAL TEKUĆI PUDER: 162,73 HRK*
TEINT IDÉAL KREMASTI PUDER: 162,73 HRK*
TEINT IDÉAL KOMPAKTNI PUDER: 193,72 HRK*
TEINT IDÉAL BRONČANI PUDER : 193,72 HRK*

*Neobavezujuća preporučena  cijena ( Kupac je slobodan da, u svako doba, neovisno i samostalno odredi vlastite maloprodajne cijene, sukladno svojoj cjenovnoj politici)


Oznake: , , , ,