Aromara Gyno Pro



Sjećate se posta o "malim" ženskim problemima objavljenog ovdje ? Pisala sam o svojim problemima sa PH rodnice. Naime, svaki mjesec, posebno prije mjesečnice, koža na rodnici grozno  svrbi i peče što mi je zapravo znak da se bliži početak mjesečnice. Potom počinje korištenje higijenskih uložaka koji su većinom napravljeni od umjetnih materijala, osim ako ne kupujete one organske u specijaliziranim trgovinama.

I tako...muka traje preko 10 dana uz nesnosno neugodne svrbeži, bolove i iritacije. Kako si pomažem, opisala sam u navedenom postu gdje ste mi u komentarima ostavile preporuku da isprobam Aromarin Gyno Pro. HVALA VAM!!


Radi se o prirodnom preparatu na bazi eteričnih i biljnih ulja koja sprečavaju otpornost bakterija, smanjuju upale, normaliziraju vaginalnu floru, smanjuju svrbež i pečenje, ubrzavaju oporavak i održavaju higijenu vaginalnog područja.

Iako sam "preživjela" CIN III i uspješno se borim protiv mnogih ginekoloških nedaća, ipak, osim narušene Ph na koži rodnice, ponekad me napadne candida (posljedica uzimanja antibiotika i stres). Mislim da ne moram pisati koliko je to neugodno razdoblje :/

Gyno Pro  odlično djeluje na nus pojave kao što je jaka svrbež, žarenje i bol. Koristim na način da direktno pošpricam par puta u vaginu, iako se može pošpricati i po dnevnom ulošku koji će Vam svakako trebati ukoliko koristite ovaj proizvod jer ostavlja taman trag na donjem vešu.


Proizvod sadrži 30 ml, prvu bočicu sam koristila skoro svakodnevno iako nisam imala cijelo vrijeme problema čisto radi preventive i trajala je malo više od mjesec dana. Drugu bočicu sam koristila isključivo kada bi nastali problemi i trajala je malo manje od mjesec dana, uh zvuči kao da imam puuno problema, no radi se o tome kada počne žariti i paliti obilno sam špricala nekoliko puta dnevno i otprilike jednako potrošila :D
Zaključak: ako imate konstantnih problema, bilo zdravstvene ili one uobičajene: ph kože, nakon seksa, osjetljiva koža..jadne mi žene :D koristite bar jednom dnevno.
Ukoliko su Vaši problemi povremeni, mislim da je dovoljno koristiti kada nastupe.

Uputstva za korištenje:



 Sastav:

Suncokret, kantarion, neven, marelica, mrkva, čajevac, palmaroza, ilang-ilang, smilje, pačuli, geranij, kamilica njemačka

Cijena 56,25 kn za 30ml u ljekarnama ili preko web shopa.

Ovo je proizvod kojeg bi svaka žena trebala imati  kao dio kućne ljekarne i hvala Vam još jednom na preporuci <3

Mogu ga koristiti apsolutno svi :  trudnice, dojilje, djevojčice i mlade djevojke, teške bolesnice i muškarci.

Hvala Aromari  na ustupljenoj prvoj bočici :)

P.S. Pitala me neki dan prijateljica da li se osjeti jak miris? Ne brinite,neće zasmetati Vašim partnerima - miris je biljni, osjeti se čajevac, ali nimalo odbojan niti prejakog inteziteta. 

Kako se Vi borite s "malim" ženskim problemima?

Oznake: , , , ,