Avon Ideal Flawless CC cream recenzija i swatchevi




Avon je nedavno ponudio svoju prvu CC ( Color Corecctor) kremu koja spada u novu generaciju podloga koje prekrivaju i njeguju.
Ideal Flawless CC krema sadrži vitamin C i sladić koji pomažu u redukciji diskoloracija i ujednačuju ten. Pigmenti boje prekrivaju nedostatke i pružaju blistavi sjaj, dugotrajno hidratizira i štiti od sunčevog zračenja zaštitnim faktorom SPF 20.






Dostupna je u pet nijansi :

Ivory - svijetla nijansa, neutralna sa pomalo roskastim tonom
Shell- svijetla neutralna nijansa, malo tamnija od ivory, ali i dalje spada u prilično svijetle i roze nijanse.
Nude- neutralna srednje tamna nijansa sa žutim podtonom.
Natural Beige-srednje svijetla nijansa sa žutim podtonom, odgovarala bi i neutralnom tenu.
Medium Beige-najtamnija od svih nijansi, neutralna sa žutim tonom idealna nijansa za ljeto, osim ako niste tamnijeg, maslinastog tena.

Swatchevi na danjem svjetlu:



Primjetila sam da su nijanse CC krema za razliku od Ideal Flawless Invisible pudera (recenzija ovdje), puno svjetlije iako slične, ali ako koristite određenu nijansu kod pudera, nećete puno pogriješiti  njom i kod ovih krema.
Za recenziju i korištenje, ovaj put sam izabrala nijansu Natural Beige jer je malo svjetlija od pudera, neutralna i sa žutim podtonom i kao takva pun pogodak za moj ten.



PAKIRANJE:

Plastična tubica u količini od 30 ml koje može potrajati mjesec do dva uz svakodnevno korištenje. Možda Vam se čini ovaj period kratak, no imajte na umu da je ovo ipak krema koju koristimo u debljem sloju od pudera.




TEKSTURA  I UPIJANJE:

Vjerojatno ste primjetile na swatchevima teksturu ovih krema, vrlo hidratantna i pomalo gusta tekstura koja se jako lijepo razmazuje i upija. Nema nikakvog ljepljivog osjećaja niti "sjedenja" na licu.

Moja koža je prilično dehidrirana i teško ju dovodim u red u posljednje vrijeme,  pomalo me bilo strah nanijeti samo ovaj proizvod narednih 12 sati, ali ipak sam tako koristila nekoliko dana uzastopno. Zadovoljna sam hidratacijom. Lice me nije zatezalo nakon toliko sati u zagrijanim i zagušljivim prostorijama.
Čak mi je i koža ruku jako isušena stoga se prilikom swatchanja, krema brzo upijala u kožu da sam jedva stigla poslikati.


SASTOJCI:


Aqua, Homosalate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Propanediol, Butyloctyl Salicylate, Benzophenone-3, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Silica, Octocrylene, Diauryl Thiodipropionate, Ceteareth.20, PEG-8, Glycerin, Octyldodecanol, C30-45 Alkyl Cetearyl dimethicone Crosspolymer, Phenoxyethanol, Cetyl Hyroxyethylcellulose, Hydrogenated Lecithin, Stearoxytrimethylsilane, Setet-2, Kaolin, Stearyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Tauraate Copolymer, Disodium EDTA, Ethylene Brassylate, Parfum, Isohexadecane, Polysorbate 60, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Glycyrhizza Glabra Root Extract Camelia Sinensis Leaf Extract, Retinyl Palmitate, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Tocopherol [+/- Mic, CIs]




NAČIN KORIŠTENJA:



Ideal Flawless CC kremu koristimo isto kao BB kreme i tonirane kreme. Koristi se samostalno na licu, eventualno bih preporučila neki serum kojeg volite stavljati za dnevnu njegu. Ne treba Vam nikakva druga podloga jer ovaj proizvod objedinjuje sve karakteristike koje očekujemo od dnevnog proizvoda: hidratacija, baza i ujednačenost, dakako, zaštita od UV zraka faktorom SPF 20. 
Pronašla sam na netu da se za zapadno tržište ova krema proizvodi sa zaštitinim SPF 50, voljela bih da je i kod nas tako, no i SPF 20 je itekako odlična zaštita, osim ako ne idete na sunčanje ili skijanje.


ZAKLJUČAK:

Ideal Flawless CC kremu mogu od srca preporučiti ženama koje imaju ten bez posebnih nepravilnosti, koje žele izjednačiti boju lica i dati joj sjaja i svježine.
CC krema ima srednju prekrivnu moć, neće prekritii veće nepravilnosti: akne, jake hiperpigmentacije, ožiljke i jako crvenilo. Izjednačuje ten što izgleda jako lijepo, ali na strateška mjesta moram posegnuti za korektorom.

Pogodna za suhu, normalnu i mješovitu kožu kao moja, naravno uz dodatak pudera za matiranje na T-zoni.
Masnoj koži pretpostavljam neće previše odgovarati radi guste i hidratantne teksture zbog koje bi mogla imati osjećaj "težine" na licu.

Super proizvod za dnevni casual makeup i dane kada ne želite previše žbuke na licu, te želite prirodan i svjež izgled .

CIJENA I DOSTUPNOST:

30 ml u aktualnom Avon katalogu 45 kn,putem narudžbe kod Vaše Avon lady koja sigurno ima i testere ovog proizvoda za Vas.

Za kraj, kako izgleda na meni nijansa Natural beige bez pudera za matiranje i korektorom na podočnjacima i prištićima na bradi.




Kako Vam se čini novi Avonov proizvod? Jeste li pokleknule najnovijem trendu CC krema ?




Oznake: , ,