CHANEL




Vjerojatno ste na mnogim blogovima već pročitale novost u centru Zagreba, prostor ljepote i mirisa u parfumeriji MARTIMEX.

Inspiriran načelima Kuće CHANEL, ovaj suvremeno dizajnirani prostor klijente poziva u svijet CHANEL mirisa i ljepote, kako bi mogli upoznati nasljeđe i stručno znanje branda.

Zajedno sa kolegicama, pozvana sam u ovo carstvo mirisa, kozmetike i možete zamisliti kako je jednoj ženi u ovakvom prostoru.

Na samom ulasku, opčinit će Vas prostor prepun Chanel mirisa, od regularne ponude...


do niche mirisa...




...koji dominiraju tzv. olfaktivnim barom-inovativni sustav keramičkih blottera (pločica), stol sadrži 54 mirisna koncentrata koji obuhvaćaju cijeli spektar CHANEL parfumerije.

Nakon što se nauživate mirisa, u produžetku Chanel centra, nalazi se MAKEUP:



 Prostor gdje će svakodnevno biti prisutan CHANEL vizažist da dočeka svaku ženu i posveti joj svoje stručno znanje i vrijeme, kako bi je učinio još ljepšom.



Jeste li već vidjele proljetnu kolekciju? Ja sam se zaljubila u paletu sjenila,a ni kremasto rumenilo ne bi bilo na odmet :)


Zatim dolazimo do meni najzanimljivijeg odjela: NJEGA KOŽE



Uz sve poznate Chanel linije za njegu kože: Hydra MAX+, Sublimage,Le Blanc, primjetila sam novu liniju pod nazivom Ultra Correction Lift koja bi prema savjetu stručnjaka bila najprimjerenija  mojim godinama.






Naravno, najviše sam se zadržala proučavajući, a što drugo nego serume :D






Prostor je pravi raj za oči, svaka ljubiteljica dobre kozmetike ne vjerujem da će izaći prije nego provede sat-dva u ovom Chanel centru.

Za kraj, zahvaljujem divnim domaćinima na gostoprimstvu i dobrodošlici kao i kolegicama Anaviglam i Beauty Blogette na ustupljenim fotografijama.


 The Vintage Anatomy - Virginie Couffon -Anaviglam  - Dear Skin - Beauty Blogette


Jeste li već posjetile CHANELov prostor? Koji Vaš CHANELovi najdraži proizvodi?


Oznake: ,