VIKTOR&ROLF FLOWERBOMB

Proljeće je pred vratima i vjerujem da se veselite koliko i ja. Sunce, proljetna odjeća, duge šetnje, puno cvijeća i vedrih boja.
Mijenjamo sve iz korijena u svakodnevnoj rutini, tako i mirise. One tople, gurmanske i teške parfeme zamjenjujemo svježim, cvjetnim i lepršavim mirisima.

Ove godine,  L'Oréal Lux lansirao je još jedan mirisni brend Viktor & Rolf.

Brand poznatog nizozemskog dvojca koji je postao poznat po svom jedinstvenom stilu - kombiniraju vlastiti senzibilitet s čistoćom linija te teže pronalasku optimalne ravnoteže
između konceptualnog i komercijalnog. Na istom su tragu zaronili i u mirisni svijet koji obara s nogu - ne samo svojim nazivima ili oblicima bočica - već zato jer predstavljaju istinski klasik.

Flowerbomb je eksplozija cvijeća u bočici izrezbarenoj poput dijamanta s mnogo lica.
Sjaj: prve harmonične note donose čaj i bergamot.
Raskoš: cvjetna rapsodija prerasta u tečan, sladostrastan 'refren', uz ritam kombinacije jasmina Sambaca  daška narančinog drveta, orhideje Cattleye, frezije i ruže Centifolie (ruže sa sto latica) – bogat buket intenzivne teksture koji mirisu pruža orijentalnu, cvjetnu i voćnu toplinu.
Strukturiranost: pačuli donosi drvenastu baznu notu, pružajući mirisu olfaktornu nit.




MOJ DOJAM:


Flowerbomb je idealan miris za proljeće, to je njegovo vrijeme. Ima neku notu koja se provlači kroz ovaj miris, i koja mu daje tu posebnost i autentičnost. Podsjeća me na neke trenutke iz djetinjstva, kada sam išla na puno, puno izleta u prirodu i udisala miris cvjetnih livada i cvijeća. 
Predivno citrusno otvaranje što nije čudno obzirom da je bergamot u top notama, zaista predivno! Sa naglaskom na neko cvijeće. Dolazi na red srednje note i opet puno cvijeća i voća. Najviše osjetim ružu i pačuli čiji miris obožavam. U ovom parfemu zaista nije zemljani miris na kakav sam navikla, ali nije izgubio svoju autentičnost na moju veliku radost.
Na mojoj koži koja doslovno guta parfeme, glavne note traju i traju, otprilike tri-četiri sata i tada počinje drive down gdje se osjete tragovi mošusa i jasmina koji opet ostaju na koži skroz do tuširanja.
Vjerujem da će vrlo skoro ovaj miris postati omiljen proljetno-ljetni miris svih onih koji znaju uživati u životu,  onih koji znaju prepoznati pravu stvar. Flowerbomb je miris vrijedan pažnje i svake lipe, radi se o iznimno ugodnom mirisu, kojeg krasi posebna vrsta kvalitete - ne parfemska, već ona poznata iz života, jer ovaj miris upravo i jest esencija predivnih trenutaka života, uglavnom povezanih sa lijepim trenucima. Pomalo nametljiv miris prepun cvjetnih nota, koji više liči na udah proljetnog zraka, nego na tipični parfem.

Poseban miris, dobre postojanosti, pun svježine, ali više cvjetne, nego citrusne, djevojački nevin, a istovremeno zavodljiv. Za žene od 20 godina, sve do onih ozbiljnijih, svima pristaje !





Podijelit ću s Vama Making-of fotografije uređenja Mullerovih izloga koje je za brend


 svojim kreativnim radom i talentom izradila cvjećarka Ivana Gužvi.






Cijene*
*NB: preporučena neobvezujuća cijena (- kupac je slobodan da u svako doba, neovisno i samostalno odredi vlastite prodajne cijene, sukladno svojoj cjenovnoj politici) / samo u Mueller parfumerijama:
FLBB EDT V50ML               
 568 HRK
FLBB EDT V100ML              
 819 HRK
FLBB EDP V30ML         
 462 HRK
FLBB EDP V50ML            
 697 HRK
FLBB EDP V100ML         
 901 HRK
FLBB LAIT CORPS FL200ML
 387 HRK
FLBB GEL DOUCHE 200ML
 356 HRK


Koji je Vaš omiljeni proljetni parfem?

Oznake: , ,