Green Girl: Sweets for my sweet pjenasti maslac za tijelo

Posted by Dear Skin at 23:59



Jeste li ikada poželjele mirisati kao boginja i imati takvu kožu? Oh da, ja oduvijek!

Priznajem, oduvijek sam bila lijena mazati tijelo osim onih kritičnih točaka zvanih celulit i to kampanjski, ono u proljeće kako bih se šatro vratila u formu :D

Maslaci, losioni, mlijeka i ostale mazalice za tijelo obično kod mene skupljaju prašinu dok se na kraju ne prisilim potrošiti ili ih ne proslijedim.

Čitajući mnogobrojne recenzije i hvalospjeve o ovom proizvodu o kojem Vam danas pišem, odlučila sam ga  isprobati.
Unaprijed isprika što nemam više svojih fotografija, jer kada su Green Girl proizvodi u pitanju potpuno izgubim glavu i ne fotografiram prije upotrebe (kako bi trebalo) već pišem recenziju kada je ambalaža već prazna :D




izvor fotografije

Neka Vas ne zbune različiti nazivi mog primjerka i primjerka na fotografiji iz kataloga, radi se o istom proizvodu samo s različitim aromama.
Sweets for my sweet je maslac s aromom čokolada-naranča, dok je Perfect flirt posjeduje aromu vanilija-naranča.

Moja koža tijela je prilično normalna, osim potkoljenica koje nemaju žlijezde lojnice stoga izuzetno suhe, a pretpostavljam da je to i Vaš problem. Kada je u pitanju mazanje tijela, uvijek sam birala  lagane teksture izbjegavajući  balzame i guste maslace iz razloga što jednostavno nemam živaca ni vremena stajati u kupaonici 10-tak minuta onako u donjem rublju da bi se sve dobro upilo u kožu.
Sweets for my sweet spada u guste proizvode za tijelo, no ono što je specifično da se njegova pjenasta tekstura topi u dodiru s kožom i pretvara u emulziju koja je lako razmaziva i brzoupijajuća.
Maslac koji se brzo upija?? Misterij za mene koja nisam nikakva kuharica i ne razumijem se u obrade sirovina, no eto, za mene je to bilo ugodno iznenađenje i prvi plus.


Dolazi u staklenoj ambalaži s poklopcem i nanosi se nakon tuširanja na vlažnu kožu, ali postoji još jedan način koji je meni osobito drag, a to je primjena ispod tuša, pod mlazom vode. Nanesem malu količinu i razmažem po cijelom tijelum  slično kao kod Nivea In Shower mlijeka.
Rezultat? Tijelo je mekano, izuzetno podatno i elastično. 
Miris mog primjerka je kako sam navela čokolada-naranča i automatski asocirana jaffa kekse, najfinije kolače i gurmanluk, no nemojte misliti da će se za Vama širiti miris kuhinje jer sam miris ostaje priljubljen uz tijelo i osjetite ga samo Vi i Vaš partner ukoliko Vam je preblizu.
Rekla bi moja Luce s juga: čokolatin od marcipana i naranče mljac ( praline). Oprez, miris nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

SASTOJCI:  karite maslac,kakao maslac(nerafinirani), biljno ulje sjeme marelice, biljno ulje kokos, biljno ulje suncokret, pčelinji vosak,ekstrakt kakaa, eterično ulje crvene naranče
ROK UPOTREBE: 10 mjeseci uz čuvanje na suhom i tamnom mjestu, ne mora biti isključivo hladnjak.
CIJENA : 70 kn (9,3 eur) za količinu od 120 grama dobavljivo kod Green Girl koja šalje širom Ex- Yu.

Prezadovoljna sam ovim pjenastim maslacem i upravo danas naručila novi, kada sam saznala da postoji i veće pakiranje (GG skuhaj kilu! :D) jer jedina mana je što sam prebrzo potrošila teglicu pretjerujući u količini, inače,  ovog proizvoda Vam je dovoljno zaista malo.

Osim navedenih mirisa čokolada-naranča, vanilija-naranča, dostupni su i mirisi poput čokolada-višnja,čokolada-menta ili kombinaciju po želji u dogovoru s kreatoricom.

Koji je Vaša omiljena mazalica za tijelo?



62 komentari:

  1. Kako ovo fino zvuči! :) Jako volim mirisne, voćne mazalice za tijelo i ne smeta me koliko god guste bile, maslaci su mi najdraži. Više mi se sviđa verzija naranča-vanilija, a sama višnja bi isto bila divna. Ide na popis za narudžbu. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eh da ti znaš draga Ira koliko sam ja tvojih mazalica stavila na WL i kupila :P Najdraži mi je bio onaj Caudalie maslac!
      Za ovu divotu, topla preporuka, mislim da ćeš se oduševiti.

      Izbriši
    2. Hehe, i ja stalno na listu dodajem stvarčice o kojima ti pišeš. :D Moram potrošiti prvo sve proizvode za tijelo koje imam (među njima i novi Caudalie maslac :D ) jer sam kao i ti često bila lijena redovno ih koristiti, ali zato sam ih redovno kupovala :P, pa me sad uhvatila želja da sve lijepo trošim do zadnje kapi, a onda svakako uzimam Perfect Flirt.

      Izbriši
    3. Ako zatreba pomoć s Caudalie, javi :D

      Šalu na stranu, zaključak je da imamo sličan ukus i da nam WL konstantno raste, ali preporuka je da potrošiš sve što imaš jer je bolje ovakve proizvode bez konzervansa koristiti svježe.

      Izbriši
  2. nakon ispribavanja ni sama ne znam cega sve ne , otkrice mi je u muilleru njihov losion za extra suhokozce ,400 ml za 21 kn , dosta par puta tjedno. koza je mekaaaaa , cak i moja a ja sam ko stari panj suha s cim god da se trackala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je neka njihova marka Mullerova? Nisam još ništa probala njihovo osim blazinica i uložaka, ida, acetona. Kako miriši?

      Izbriši
    2. totalno neutralno, nikakav specifični miris, ali za tim sam se vodila jer ne volim baš umjetne arome, pogotovo sad kad toplije vrijeme dolazi. imam osjećaj da onda smrdim ko gnjilo voće :D

      Izbriši
  3. Joj, divno mi zvuči, posebno ova primjena pod tušem :) Ali mislim da bi meni trebala tegla od nekih 500 grama :DD s obzirom koliko se često u danu moram mazuckati. Svejedno ću ovaj maslac imati na umu ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kod upotrebe pod tušem, treba ga puno manje nego kod uobičajene primjene, ali da, i meni trba puno veća količina jer naprosto uživam u svojoj glatkoj i mirisnoj koži.

      Izbriši
  4. Citas mi misli,draga moja!!! Bas sam pozeljela ovo citati:-)
    I tako i ovo ide na moju WL,a ti si krivac kad jednog dana bankrotiram!
    Naranca vanilija,zvuci predobro!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slijedeći dolazi baš naranča-vanilija za promjenu, jedva čekam:))
      O WL mi ne pričaj, užas .P

      Izbriši
  5. Zvuči ukusno :D Moram konačno naručiti nešto od GG, a lista mi je ionako već predugačka haha. Inače, super kombinacije sastojaka i mirisa. Jedva čekam recenziju vanilija-naranče :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kombinacija mirisa je ne zna se koja je bolja. Kada jednom probaš nešto, vjeruj, jako se brzo navučeš :)

      Izbriši
  6. Odgovori
    1. Miris je božanstven, želim ih sve isprobati :)

      Izbriši
  7. Odgovori
    1. Nisam ni sumnjala, mislim da bi ti se jako dopao

      Izbriši
  8. svaku stvar s potpisom green girl želim, trebam i volim :) maslace više volim po zimi sad si želim njeno ulje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam draga, ja zaista ne znam što mi je bolje, ulje ili maslac i moram imati oboje :P

      Izbriši
  9. Odgovori
    1. Drago mi je da sam prenijela taj čaroban moment, divna mazalica :)

      Izbriši
  10. Fino zvuči, do sada se nisam susretala sa maslacem za telo :) Ja trenutno koristim Nivea mleko

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sigurna sam da ćeš jednom isprobati i maslace za tijelo. Niveino mlijeko je super, dugo sam ga koristila, pogotovo kao mlađa

      Izbriši
  11. Volim Green Girl. Maslace još nisam probala, ali bojim se da ću morati ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Toliko divnih proizvoda da ne znaš što bi prije, vjerujem da će i maslac jednom doći na red.

      Izbriši
  12. Wooow, divno zvuči, koje kombinacije... čokolada-naranča, vanilija-naranča, čokolada-menta... Ja se mažem svake večeri nakon tuširanja, tako da ću sigurno kad-tad sve to isprobati :) A ovako po opisu mi tekstura (brzoupijajući i razmazivi maslac) zvuči kao moja The Body Shop mazalica sa shea maslacem, fantastično!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. The Body shop sam isprobala dvije vrste, ovo je puno hranjivije, a opet se brzo upija.

      Izbriši
  13. meni su njene kreme za tijelo na wl i nadam se da ce uskoro jedna biti i moja

    OdgovoriIzbriši
  14. Obozavam GG.Bas se spremam za novu narudzbu.Ovaj put ide i Perfect flirt;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dijelimo oduševljenje s GG, palac gore za Perfect flirt, i moj dolazi ovaj tjedan :))
      Imaš li još kakvu preporuku za GG?

      Izbriši
    2. Sve sto sam probala je za preporuku-my own gentlman,miceralna s mirisom visnje i badema,maske endles love i I"ll wear mask,piling za usnice..a sad je na redu ovo maslo,piling za ruke,ulje za tijelo i maska za lice s bananom i cokoladom:D jedva cekam!!!

      Izbriši
    3. Imam sve što i ti, piling za ruke i maska od banane? Uuu, idem pogledati što je to :D

      Izbriši
  15. super zvuci..bas bi ga htjela probati..i Green girl proizvode opcenito :)

    www.simplymee89.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da će ti se želja ispuniti brzo :)

      Izbriši
  16. Divno što ste obavestili o tome da šalju širom ex Yu, potpuno predivno se čine njihovi proizvodi i baš sam se pitala da li šalju u Srbiju. Čini mi se da bih kupila sve, prvo zato što sam veliki ljubitelj prirodne kozmetike, a drugo, sve tako lepo izgleda, čak su i ambalaže preslatke. Jedino što malo više koštaju, ali prema komentarima, očigledno da vrede.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za cijene ne znam kao se kreću kod ostalih aromaterapeuta jer ja koristim samo GG jer znam da koristi najkvalitetnije sirovine i jako mi odgovaraju skoro svi proizvodi. Za mene vrijede svakog novčića:)

      Izbriši
  17. Lijena sam za mazanje tijela, tako da će zasad ostati samo na WL. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam, kao i ja. No navukla sam se na ovo čudo, posebno ispod tuša :D

      Izbriši
  18. Zašto ja uopće čitam ove blogove kad me redovito bacaju u bankrot!!
    Suho ulje by GG je mrak ali moj naj proizvod u kojeg sam se zaljubila na prvu je balzam za kosu Wrapped in silk...doslovno svila na kosi a sve sami prirodni sastojci!!
    Sve pohvale za g-đu Gabrijelu !

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Wrapped in silk <3 upravo ga koristim i potvrđujem tvoje riječi, bez suhog ulja ne želim više nikad ostati , a palac gore i za ovaj maslac ukoliko voliš ovakve mazalice :)9

      Izbriši
    2. Ne da volim nego obožavam! Još uvijek se ne mogu odlučiti da li više volim miris ili mekoću koju ostavljaju na koži...
      Obavezno ću još nešto naručiti od GG. Isprobala sam jako puno maslaca i krema od Lilith prirodne kozmetike pa me zanima da li ste i Vi nešto njezino probali.?
      U svakom slučaju obje cure (Lilith i GG) su izrazito srdačne i tople i baš mi je zadovoljstvo koristitit njihove s ljubavlju "smućkane" proizvode.
      Lp Valentina

      Izbriši
    3. Nažalost od Lilith nisam ništa probala iako sam čitala puno pohvala. Kakvi su njeni maslaci za tijelo?Upijanje,mirisi?
      Što se tiče srdačnosti GG nemam riječi, divna osoba!

      Izbriši
    4. Lilith maslaci su svi rađeni isključivo od prirodnih ulja macerata i et.ulja visoke kvalitete a naj,naj,naj u koji sam ja zaljubljena je tučeni maslac Jorgovan a ništa lošije nije ni Vanilla slurppy ulje koje ja obožavam koristiti ljeti poslije mora s obzirom da ja NE koristim industrijske kreme za sunčanje sa SPF-om (ali sam na plaži 8-10 ili 18-20) mnogi će se na ovo zgroziti ali ja u svojim 40ima nemam oštećenu kožu,nemam bore i moja koža je u odličnom stanju što potvrđuje i moja dermatologinja.Kakao maslac je moja krema za zaštitu kože i kose na suncu.Lilith-Ksenija me je spasila i svojom kremom za psorijazu i kožne probleme s uljem crnog kima kojom sam svoju Psorijazu svela (potjerala)samo na par flekica na laktovima,trebalo mi je jako puno vremena da ubjedim svoju dermatologinju da nikada nisam kortikosteroide stavila na svoju kožu već je sve zasluga prirodnih sastojaka.Svima prepuračam ovu kremu jer je zaista čudo i kod lišajeva,ozeblina,raznih dermatoza,ujeda.... Ovo je evo besplatna reklama ali zaista vrijedi svake lipe!!

      Izbriši
    5. Sada sam provjerila u Lilith katalogu da trenutno nema ni Vanilla slurppya ni tučenog maslaca Jorgovan ali jednako dobar je i tučeni maslac od ruže ali mu je "mana"božanstveni miris pa ja onda pretjerujem sa mazanjem i 190 g mi nikako nije dovoljno :-)
      U torbici mi je već drugo pakiranje krutog parfema Be the change you wish to see- izrazito nježan i nenametljiv ruža i ljubičica mix za koji me često klijentice pitaju koji je to parfem
      Malo sam se raspisala ali znate i sami kako je kad nešto obožavate-želite da svi znaju za to-neki to ljubomorno čuvaju ali ne i ja! Lp.

      Izbriši
    6. Eh draga, kada si takolijepo nahvalila ne preostaje mi drugo nego naručiti. Nisam od cvjetnih mirisa ali ružu bih mogla isprobati. Kako koristiš kakao maslac za sunčanje, znam da je dosta krut.

      I da, zašto bi se zgrozili? Pa to je pohvalno da nemaš ni jednu boru ni oštečenu kožu sa 40!!! Mi ovdje tome težimo i zato se okupljamo :D

      Izbriši
    7. Žlicu kakaovog maslaca pomješam sa žličicom kokosovog ula i žličicom maslinovog ulja (isključivo domaće kojem znam porijeklo) kod nas je ljeti jako toplo pa se sve smjese fino rastope ako je i dalje pregusto samo dodajem kokosovo i maslinovo ulje. Kod Lilith možete naći i to,već "smučkano" kakao maslac s narančom (100g oko 50ak kn). Ma ima svega i kod GG i kod Lilith da se čovjek raspameti i dođe mi da pokupujem sve...a SVE mi treba ... :-)

      Izbriši
    8. Upravo to: SVE mi treba i sve želim :D

      A ovaj recept spremam u favorite, možda ako mi se posreći pa odem na ljetovanje da imam kao alternativu . Hvala ti :*

      Izbriši
  19. Dok ga opisuješ dođe mi da ga naručim i probam kakvog je okusa.. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahha, nije za jelo ali vjeruj mi da bi sama sebe pojela :P

      Izbriši
  20. Joj nema mi ničeg boljeg već mazanje tijela. Ne sumnjam da je i ovaj prozivo divan i svakako planiram napraviti uskoro GG narudžbu i naći će se i ovaj proizvod.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ti, uživalica jedna :)) Uživat ćeš i u ovom, vjeruj mi .)

      Izbriši
  21. i sam kakao maslac meni predobro miriše... sad me kopka da mu umješam koju kap narančinog ulja ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. uuu probaj, fenomenalna kombinacija :))

      Izbriši
  22. Priznajem da je i meni vrlo cesto tlaka to mazanje nakon tusiranja ali se svaki put uspijem natjerati i onda budem sretna.
    Omiljeni: neutrogena u plavoj teglici kao i oni veliki od 400 ml na pumpicu. Nivea soft! Johnsons ljubicasto-bijela teglica, nesto za bolji san beba :D
    Eto, ta 4 vrtim kroz cijelu godinu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Neutrogena je odlična, ostalo nisam probala, što ne značida neću :v

      Izbriši
  23. Izgleda i zvuči predivno ovaj maslac.

    OdgovoriIzbriši
  24. Čitam tolike hvalospjeve za tu Green Girl kozmetiku da ću na kraju pokleknuti i naručiti nešto. :)
    I ja sam poprilična lijenčina po pitanju mazanja tijela ali često me "kupi" miris i svašta nešto donesem doma pa onda to skuplja prašinu u ormariću, no u posljednje sam se vrijeme počela prisiljavati da se mazuckam kako bi bar nešto potrošila :)

    OdgovoriIzbriši