Green Girl: Sweets for my sweet pjenasti maslac za tijelo




Jeste li ikada poželjele mirisati kao boginja i imati takvu kožu? Oh da, ja oduvijek!

Priznajem, oduvijek sam bila lijena mazati tijelo osim onih kritičnih točaka zvanih celulit i to kampanjski, ono u proljeće kako bih se šatro vratila u formu :D

Maslaci, losioni, mlijeka i ostale mazalice za tijelo obično kod mene skupljaju prašinu dok se na kraju ne prisilim potrošiti ili ih ne proslijedim.

Čitajući mnogobrojne recenzije i hvalospjeve o ovom proizvodu o kojem Vam danas pišem, odlučila sam ga  isprobati.
Unaprijed isprika što nemam više svojih fotografija, jer kada su Green Girl proizvodi u pitanju potpuno izgubim glavu i ne fotografiram prije upotrebe (kako bi trebalo) već pišem recenziju kada je ambalaža već prazna :D




izvor fotografije

Neka Vas ne zbune različiti nazivi mog primjerka i primjerka na fotografiji iz kataloga, radi se o istom proizvodu samo s različitim aromama.
Sweets for my sweet je maslac s aromom čokolada-naranča, dok je Perfect flirt posjeduje aromu vanilija-naranča.

Moja koža tijela je prilično normalna, osim potkoljenica koje nemaju žlijezde lojnice stoga izuzetno suhe, a pretpostavljam da je to i Vaš problem. Kada je u pitanju mazanje tijela, uvijek sam birala  lagane teksture izbjegavajući  balzame i guste maslace iz razloga što jednostavno nemam živaca ni vremena stajati u kupaonici 10-tak minuta onako u donjem rublju da bi se sve dobro upilo u kožu.
Sweets for my sweet spada u guste proizvode za tijelo, no ono što je specifično da se njegova pjenasta tekstura topi u dodiru s kožom i pretvara u emulziju koja je lako razmaziva i brzoupijajuća.
Maslac koji se brzo upija?? Misterij za mene koja nisam nikakva kuharica i ne razumijem se u obrade sirovina, no eto, za mene je to bilo ugodno iznenađenje i prvi plus.


Dolazi u staklenoj ambalaži s poklopcem i nanosi se nakon tuširanja na vlažnu kožu, ali postoji još jedan način koji je meni osobito drag, a to je primjena ispod tuša, pod mlazom vode. Nanesem malu količinu i razmažem po cijelom tijelum  slično kao kod Nivea In Shower mlijeka.
Rezultat? Tijelo je mekano, izuzetno podatno i elastično. 
Miris mog primjerka je kako sam navela čokolada-naranča i automatski asocirana jaffa kekse, najfinije kolače i gurmanluk, no nemojte misliti da će se za Vama širiti miris kuhinje jer sam miris ostaje priljubljen uz tijelo i osjetite ga samo Vi i Vaš partner ukoliko Vam je preblizu.
Rekla bi moja Luce s juga: čokolatin od marcipana i naranče mljac ( praline). Oprez, miris nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

SASTOJCI:  karite maslac,kakao maslac(nerafinirani), biljno ulje sjeme marelice, biljno ulje kokos, biljno ulje suncokret, pčelinji vosak,ekstrakt kakaa, eterično ulje crvene naranče
ROK UPOTREBE: 10 mjeseci uz čuvanje na suhom i tamnom mjestu, ne mora biti isključivo hladnjak.
CIJENA : 70 kn (9,3 eur) za količinu od 120 grama dobavljivo kod Green Girl koja šalje širom Ex- Yu.

Prezadovoljna sam ovim pjenastim maslacem i upravo danas naručila novi, kada sam saznala da postoji i veće pakiranje (GG skuhaj kilu! :D) jer jedina mana je što sam prebrzo potrošila teglicu pretjerujući u količini, inače,  ovog proizvoda Vam je dovoljno zaista malo.

Osim navedenih mirisa čokolada-naranča, vanilija-naranča, dostupni su i mirisi poput čokolada-višnja,čokolada-menta ili kombinaciju po želji u dogovoru s kreatoricom.

Koji je Vaša omiljena mazalica za tijelo?



Oznake: , , ,