Najava : Philips VisaPure




Kao prava ljubiteljica njegovane kože koja kreće od pravilnog i redovitog čišćenja lica, velika mi je čast najaviti Vam večeras novitet koji nam uskoro stiže u prodavaonice : Philips VisaPure -četka za čišćenje lica.

Ako pratite moj blog, znate koliko sam zaluđena čišćenjem, posjedujem razne četkice, spužvice, krpice, aparatiće- prava sam gadget girl :D Zato sam iznimno sretna što imam priliku dobro testirati i isprobati najnoviju tehnologiju koja će dnevnoj rutini dati novu dimenziju bez dodatnog truda.

Philips VisaPure je iznimno hvaljen u inozemstvu, posebno Americi i nakon 3 tjedna korištena već vidim zašto.


VisaPure dolazi u prekrasnoj nježnoj breskvasto-rozoj boji i evo što se sve nalazi u paketu:



Uređaj VisaPure koji je iznimno elegantanog i modernog dizajna, dvije izmjenjive četke:
za osjetljivu i normalnu kožu, punjač i praktičnu, modernu, srebrnu torbicu,odnosno etui u kojem spremate uređaj do slijedeće uporabe.

Pravi užitak gledati u kupaonici među dragocjenim stvarčicama.

Kao što sam napisala VisaPure dolazi u kompletu sa dvije izmjenjive četke:



Četka za normalnu kožu potpuno bijele boje i za osjetljivu sa rozim i gušćim, ekstra mekanim dlakama.

Počela sam s testiranjem na način da jednu večer koristim četku za normalnu kožu, a drugu za osjetljivu. U osjećaju nema puno razlike,  četka za normalnu kožu je iznimno nježna, ipak, kako ja imam osjetljivu kožu, nastavila sam s korištenjem rozom četkom.

Osim ove dvije četke koje dobijete uz uređaj, moguće je kupiti posebnu četku za dubinsko čišćenje koja ima ove sive dlačice po sredini i nju koristim jednom tjedno.


VisaPure se puni 60 minuta nakon čega je spreman za rad narednih 30 minuta. Obzirom da je čišćenje ovim uređajem gotovo za jednu minutu, jednim punjenjem ste mirne 2 tjedna.
Aparat je vodootporan i  ima interni timer. Nakon što pritisnite prekidač Start odraditi će svoj posao za 20 sekundi. Nakon tih 20 sekundi nastaje pauza od jedne sekunde i tijekom te pauze  brzo  se premješta četka  negdje drugdje na licu

Specifikacije:

Čišćenje kože10 puta učinkovitije od ručnog čišćenja*
2 postavke brzineNježno i dubinsko čišćenje
Mjerač vremenaMjerač vremena za 3 područja kože
Bežičnodo 30 uporaba bez punjenja
Philips VisaPure četkom otkrivamo meku i sjajnu kožu, redovitom upotrebom znatno uklanja ožiljke, akne, mitesere, proširene pore..daruje glatku i blistavu kožu, te novu elastičnost .

Nastavljam s upotrebom do konačne recenzije sa fotkama "prije" i "poslije".
 Prvi dojmovi su sjajni !


Kako Vam se čini moja nova igračka? Imate li kakvu sličnu napravu?

Oznake: , ,