Philips VisaPure- recenzija


Ako pratite moj blog, onda znate koliko često zagovaram kvalitetno i temeljito čišćenje lica koje je preduvjet za zdravu i lijepu kožu, kao i moju sklonost isprobavanju raznih proizvoda koji obećavaju i nude što lakše i bolje čišćenje.
Osim toga, prava sam  "gadget girl" i u svojoj kolekciji posjedujem razne uređaje i aparate: brusulice za pete, uređaje za oblikovanje noktiju i kose, anticelulitne masažere, kadice za noge, četkice za zube itd.

Kada sam prije više od mjesec dana dobila na testiranje najnoviji beauty proizvod među prvima u Hrvatskoj mojoj sreći nije bilo kraja.



Philips VisaPure dolazi u kompletu s dvije izmjenjive glave za čišćenje, za normalnu i za osjetljivu kožu, dok se glava za dubinsko čišćenje posebno kupuje i služi za povremeno korištenje kada je potrebna učinkovita i nježna eksfoliacija kože.



O samim specifikacijama i načinu korištenja pisala sam u ovom postu, a danas Vam pišem o svom dojmu.

Moja koža je vrlo zahtjevna, osim što koristim kao svakodnevnu njegu preparate s UV filterima koji su najčešće vodootporni, makeup i razni uljepšavajući proizvodi doslovno se upiju u moje pore i lice, te svaku večer potrošim po 15 do 20 minuta kako bih sve naslage nakupljene tokom dana uspješno i kvalitetno uklonila s kože.

VisaPure  sam testirala na različite načine, ipak, zaključila sam kako mi nije potrebna upotreba ujutro jer tada volim samo nježno umivanje hladnom vodom kako bih uklonila preparate za noćnu njegu.

Moram priznati kako se ritual čišćenja ovim beauty proizvodom pretvorio u pravi užitak.


VisaPure se koristi zajedno s sredstvom za čišćenje (pjena, gel, sapun, sindet...), u mom slučaju koristila sam gel za umivanje koji sam nanosila direktno na lice, iako možete sredstvo nanijeti i na samu četkicu.


VisaPure ima interni timer, nakon što se uređaj upali pritiskom na tipku start, čišćenje traje 20 sekundi nakon čega nastaje pauza od 1 sekundi i tada prelazim na drugi dio lica.

Započinjem upotrebom na čelu, zatim prelazim na obraze, bradu, predio oko nosa i vrat koji ne smijemo zaboraviti!


Kompletna rutina traje jednu minutu, svaki dio lica po 20 sekundi.

Što se tiče glava, kombinirala sam jednu večer sensitive, a drugu normal i obje su izuzetno nježne i mekane. Exfoliation glavu za dubinsko čišćenje koristila sam jednom tjedno, smatram da nema nikakve potrebe koristiti češće bez obzira u kakvom stanju je Vaša koža.
Za svaku vrstu kože pa i onu najproblematičniju sensitive i normal su čisto dovoljne i neka Vas ne zavedu riječi "dubinsko" ili "piling" jer smatram da redovitim i nježnim čišćenjem itekako činite dovoljno za svoje pore.

Rezultat nakon korištenja?

Na ovoj fotografiji možete vidjeti moje lice uvećano nakon dolaska s posla. Nekoliko kozmetičkih proizvoda uključujući puder koji je nakon 12 sati oksidirao, nakupio se u porama, sebum i dehidracijske ljuskice. Užas, ali to je realna slika lica nakon dnevnih aktivnosti koje je potrebno dobro očistiti.



Efekt nakon jedne minute korištenja VisaPure uređaja:


blicom kako bi se pore bolje vidjele

bez blica 


Iznenađenje? O da, ovako čisto i glatko lice koje bolje upija serum i kremu nastaje nakon svake upotrebe i to je ono što me najviše ugodno iznenadilo.
Moram napomenuti da sam u svojoj "karijeri" imala nekoliko uređaja za čišćenje, skoro svaki koji mi je bio dostupan (osim Clarisonic-a kojeg sam samo probala) i da se ne mogu uspoređivati.

Mene osobno, osim čišćenja oduševila je masaža koju dobijete kao bonus prilikom korištenja što primjećujem boljom cirkulacijom kože.

Mnogim uređajima sam "zaradila" dodatne ispucane kapilare, neki nisu dobro radili svoj posao, a najveća mana mnogih su bile dodatne blazinice ili glave koje su nedostupne, pa kad se sjetim baterija koje se troše i čestog kupovanja..i tako, nakon raznih horora, napokon s veseljem koristim električne čistače lica.

Zaključak:

PhilipsVisaPure je dugotrajna investicija, doista je nekoliko puta učinkovitije od čišćenja prstima, stručnjaci su procijenili 10 puta čime bih se mogla složiti. Ten postaje blistaviji, ne iritira, ne isušuje i izuzetno je nježan. Elegantan dizajn, fancy torbica i nježna breskvasta boja, razveselit će svaku ženu. Nema više raznih pomagala: spužvica, blazinica, četkica, krpica, dugotrajnog i mučnog trljanja lica svaku večer. Brzo, učinkovito i zabavno!

Treba li Vam ovo?

Kao veliki zagovornik čišćenja i pravilne njege, a istovremeno luda za električnim beauty spravicama rekla bih:  DA, treba Vam. Mnogi će imati prigovor na cijenu koja je malo viša no kad pogledam kako isti iznos ponekad dam za obični gel za umivanje+nekoliko pomagala za čišćenje koji traju nekoliko mjeseci, za mene je ovo prihvatljivo.

Treba li Vam ili ne, procijenite same. Nakon mnogo uređaja, tehnika čišćenja i raznih pomagala koje sam imala i probala, VisaPuru -palac gore.

Cijena : VisaPure uređaj u kompletu s dvije glave, punjačem i torbicom košta 1199,00 kn dostupno u Douglas parfumerijama širom Hrvatske.
Glave se mogu kupiti zasebno i cijena ima je 30-tak kuna/komad. Preporuka proizvođača mijenjati glave svaka tri mjeseca.

Za kraj bih Vam voljela pokazati zanimljive fotografije sa prezentacije na kojoj sam prisustvovala gdje je Bojana Gregorić-Vejzović pokazala kako VisaPure četkica sa svojih 
17 000 nježnih vlakana i rotacionim i vibrirajućim pokretima  nije oštetila žumanjak. 





Napomenula bih i nagradni natječaj koji traje na PhilipsHrvatska facebook stranici gdje možete osvojiti besplatno testiranje VisaPure uređaja kod svoje kuće. Više o natječaju pročitajte ovdje.

PR uzorak

Zainteresirane? :D

Oznake: , ,