Silverex Exclusive krema za lice-recenzija


Proteklo je ravno tri mjeseca otkako sam dobila na recenziju Silverex kremu i potrošila.

Prije godinu-dvije koristila sam sapun istog proizvođača koji se preporučuje za kod raznih problema s kožom, stoga sam se jako razveselila korištenju i kreme koja je namijenjena upravo mojoj vrsti kože: problematična i osjetljiva koža lica.


OPIS PROIZVODA:

Silverex Exclusive krema pogodna je za problematičnu kožu lica s nepravilnostima kao što su akne, crvenilo, perutanje, nadraženost i slično. Redovitom upotrebom Silverex exclusive kreme koža je zdravija i ten je ujednačen i vidno osvježen. Jedinstveni kompleks srebra i urosolične kiseline djeluje obnavljajuće, smanjuje nadraženost, perutanje i crvenilo, sprječava nastanak novih nepravilnosti.


PAKIRANJE:


Plastična tuba od mekane i kvalitetne plastike u količini od 50 ml. Otvor kreme je hermetički zatvoren alu zaštitom i prilikom kupovine obratite pozornost da  i Vaš primjerak tako izgleda.

Ambalaža je higijenska i praktična, ne zauzima puno prostora u torbicama i/ili policama.





TEKSTURA, MIRIS I UPIJANJE:


U svojoj dugogodišnjoj kremičarskoj karijeri, moram priznati da se još nisam susrela s ovakvom teksturom. Kako se radi o kremi za problematično lice očekivala sam laganu, fluidnu teksturu, međutim, radi se o prilično hranjivom hibridu između kreme i fluida. Sadrži nekakve čestice u sebi koje prilikom nanošenja, onako, škripe pod prstima, ali se brzo tope u doticaju s kožom.


Na fotografiji vidite i neobičnu sivkasto-plavičastu boju proizvoda koji ne ostavlja tragove na koži.

Miris je teško opisati, rekla bih da je neutralan, ali ima nekakav metalni "štih".Nije napadan, vrlo je blag i ne bi smetao osjetljivim osobama na mirise.

Upijanje na mojoj mješovitoj koži je sporo i prilično dugotrajno. Otprilike 15 do 20 minuta je potrebno da se u potpunosti upije. Ovakvo sporo upijanje nije neobično kada pogledamo vrh sastojka: voda, maslinovo ulje, shea maslac, suncokretovo ulje- ulja koja su guste teksture i sporoupijajuća.
Rekla bih da je ova krema namijenjena više za suhu kožu. U slučaju mješovite ili masne preporučujem upotrebu navečer kako sam i sama koristila. 

SASTOJCI:





Silverex krema sadrži 98 % prirodnih sastojaka iznimne kvalitete koji ne iritiraju kožu:
Maslinovo ulje, ulje suncokreta, shea maslac, urosalic acid koja djeluje protuupalno, srebro čija je uloga antibakterijska, zaštitna i umirujuća.
Oprez kod osoba sklonim začepljenim porama zbog shea maslaca koji je potencijalno komedogen i može zatvoriti pore, ali to je individualno, kod mene krema nije djelovala komedogeno.

DJELOVANJE:

Hidratizira i njeguje kao savršena noćna njega. Za dan sam odustala od upotrebe osim vikendom jer se sporo upija, nema UV zaštitu i stvara blagi film na licu.
Silverex nije uzrokovala probleme u smislu mitesera i/ili prištića, odlično hidratizira moje osjetljivo lice, nisam se budila perutava i nadražene kože.


CIJENA I DOSTUPNOST:

Silverex Exclusive kremu možete kupiti u ljekarnama ili web shopu  po cijeni od 136 kn (18 eur) za 50 ml.

Kakva su Vaša iskustva sa srebrom kao sastojkom za njegu kože?

PR uzorak

Oznake: , , ,