Vichy Normaderm Night Detox


Kako se proljećem budi uspavano tijelo i priroda, tako i naša koža izmučena zimom, tamom i umjetnom toplinom treba buđenje. Svako proljeće koristim detox tretmane za lice kako bih "izvukla" iz kože nakupljene nečistoće, poradila na cirkulaciji i oslobodila pore da bolje dišu .


Ovo proljeće, Vichy je poslao novitet iz Normaderm linije pod nazivom Night Detox na dvotjedno testiranje i danas Vam donosim svoje dojmove.


OPIS PROIZVODA:


Night detox je prva pročišćujuća noćna njega koja ciljano djeluje na prekomjernu sebuma i toksina noću. Formula sadrži inovativne sastojke: 1. (Perlit + apsorbirajuće čestice) koje upijaju višak proizvedenog sebuma tokom noći. 2. (Eperuline +LHA + Hepes + Salicilna kiselina), smanjuju nečistoće, te odstranjuju izled nepravilnosti. 

- koža je manje masna
- koža je glađa
- pore su manje vidljive
- blistav ten
- osjećaj čiste kože


TEKSTURA, MIRIS I UPIJANJE:



Night Detox je lagana fluidna krema koja se brzo upija neutralnog mirisa, posebno kod moje mješovite kože. Prvih nekoliko večeri sam mislila da neće biti dovoljno hidratantna obzirom da se brzo upija , no ujutro nakon buđenja, koža je bila elastična i bez osjećaja isušenosti.

DJELOVANJE:

Moram primjetiti kako sam se ujutro budila nekako masnija nego što bih krenula na spavanje dok nisam shvatila da je zapravo to proces "čišćenja" kože. 
Krema djeluje tako da "izvlači" naoko nevidljive nečistoće, primjerice mitesere i one sitne komedone koje većinom svi imamo. Ja ih zovem "sitne napasti". Ujutro doslovno prstom mogu osjetiti glatku kožu kako nema punih pora. Sličan efekt kao nakon korištenja onih flastera za čišćenje mitesera.
Jako sam se bojala, kako mi se obično događa sličnim tretmanima, da ne "izvuče" akne većih razmjera, ali srećom to se nije dogodilo, pretpostavljam zbog salicalne kiseline i LHA koji smanjuju nečistoće.

REZULTAT:

Moje lice prije korištenja Vichy Night Detox-a




14 večeri nakon:


Osobno sam jako zadovoljna rezultatima i odlučila sam ovakav šok tretman ponavljati svakih mjesec dana. Pore se nisu posebno suzile, ali su čiste i koža je puno glađa i pravilnija.
Preporuka ide masnom i mješovitom tipu kože osim onim sretnicama koje nemaju ovako "divan" ten.
Mali savjet: ukoliko Vam nedostaje vlage, slobodno nakon sat vremena nanesite hidratantnu njegu preko ovog tretmana.
Također, ako imate samo neke  problematične dijelove lica, proizvod možete nanositi samo ciljano na te zone.



SASTOJCI:


Vichy Night Detox biti će lansiran krajem ožujka/početkom travnja u ljekarnama.

Kako Vi detoksicirate kožu za nadolazeće proljeće?

PR uzorak


Oznake: , , ,