LANCÔME BLOGGERS BRUNCH 2014



Lancôme...brend uz koji sam odrasla, brend čiji su se proizvodi vječito nalazili na policama mamine kupaone i noćnim ormarićima. Prepoznatljiva ruža koja je obilježila moje djetinjstvo i kada pomislim na kozmetiku iz djetinjstva i rane mladosti, pomislim na ovu ružu-logo brenda Lancôme.







Prvi ruž, parfem, krema za lice bili su upravo od ovog brenda stoga sam baš emotivno vezana uz sve što nosi ovaj logo.
Prošli tjedan, pozvana sam od strane L’Oreal Adria tim-a  i ljudi koji stoje iza Lancôme branda

i prisustvovala svom prvom bloggers brunch-u. Brunch je obrok namjerno serviran kasno (prespavate dorucak ili se dogovorite sa nekim za rani rucak). Breakfast+Lunch=Brunch

A kako izgleda Lancome Brunch najbolje da Vam dočaram fotografijama, neke su posuđene od kolegice Perse sa Beauty and Sweets bloga, hvala :)



Cijela atmosfera i ugođaj odisali su takvom pozitivom, od ambijenta kojim je prevladavala roza i bijela boja, ruže i divan miris koji je nenametljivo mamio naše nosnice (kasnije sam saznala da je taj miris koji se osjetio u zraku La Vie est Belle koji u prijevodu znači "Život je lijep"). O da, život je lijep kada si u ovakvom raju :))




Lancôme tim,  na čijim se susretima uvijek osjećam jako opušteno i lijepo sastoji se od Irene Ljubičić, odnosi s javnošću, Nicolete Ogrinc, Koraljke Spremić, Ivane Lisak-regionalna Lancôme makeup artistica i Matije Posavca najsimpatičnijeg trenera koji savršeno opisuje teksture i mirise i veliki đentlmen koji se trudio da nam svima bude ugodno i da nam ništa ne nedostaje.
Nedostajala nam je jedino Ivana Petković Čevra koju ovim putem puno pozdravljam!


Dok smo mi uživale u delicijama sa stola, domaćini su nam predstavljali novitete koji su stigli na police naših parfumerija.
Prvenstveno, ono što je mene najviše zanimalo, a vjerujem,  mnoge žene, je novi Miracle Air de Teint- nude formula sastavljena od 90 % zraka.

Puder koji lagano matira, naglašava prirodan sjaj, prekriva nesavršenosti i dolazi nam u devet nijansi bez osjećaja težine na licu. Sa ovim puderom bi i muškarci bili jako zadovoljni :)

Blush Subtile rumenila koja jako volim i nedavno sam Vam pisala o jednom od svojih primjeraka (klik).


Rumenila koja su postojana satima, izuzetne teksture i oil-free. Koristim ih dugi niz godina i jedna su od najdražih u mojoj torbici :)
Blush Subtil  ima novu laganiju i mekaniju oil-free formulu i dolazi u 6 različitih nijansi.

Novitet koji je nedavno stigao i od tada ga silno želim isprobati je Lip Lover, proizvod koji objedinjuje boju, sjaj i njegu.

Nijanse su podijeljene na osnovne chick nijanse (313 Rose Ballet 314 Casse-Noisette 316 Rose Attrape-cœur 332 Beige Adage 333 Rose des Nymphes 334 Corail Cabriole 338 Rose des Cygnes,)
kreativne chick nijanse (336 Orange Manège 337 Lip Lover 351 Pas de Prune 353 Rose Gracieuse,
355 Framboise Étoile 356 Belle de Rouge 357 Bouquet Final 362 Bordeaux Tempo) i zvjezdane nijanse (Rose Attrape-cœur,  Framboise Étoile i Lip Lover)

La Vie est Belle EDT zadnji mirisni novitet koji sadrži 18 % mirisnih esencija pravog parfema, za informaciju, uobičajeni EDT sadrže 10 % esencija.


Ni preparativa nije bila zapostavljena, najviše je bilo riječi o  Lancôme Advanced Genifique serumu koji se svake minute  proda po jedan primjerak u svijetu.

Na kraju je uslijedilo ono najbolje...




Ivana Lisak - nacionalni make-up artist za Lancôme (na slici), upotrijebila je svoju vještinu i talenat na mome licu :)



Korišteno je :Miracle  Air de Teint u nijansi 03, mono Ombre Hypnose sjenilo  u nijansi S110, Blush Subtil rumenilo u nijansi 021 Rose Paradis i divan Lip Lover u nijansi 333 Rose des Nymphes kojeg i Ivana jako voli :)

Rezultat? 


Bravo Ivana, savršen posao i jako sam zadovoljna rezultatom. Moram napomenuti da sam ovaj look kao i proizvode na licu testirala taj dan punih 12 sati. Puder prekriva solidno, kod mene koja imam dosta nepravilnosti uspio je skoro sve sakriti. Ono što me najviše oduševilo su Ivanini potezi prstima prilikom nanošenja pudera kada uopće nisam imala osjećaj da se nešto stavlja na lice. Doista, ovaj puder je lagan poput zraka.

Evo kako je izgledalo nakon 12 sati nošenja, s tim da sam obnovila samo sjajilo (ne Lip Lover jer ga još nemam) i dodala još rumenila jer ja volim puuuno rumenila, to mi je zaštitini znak :D


T-zona se  odlično držala, ni sama nisam mogla vjerovati da ju ne moram matirati tokom dana. Sjenilo je izdržalo sebum, mrvicu se sakupilo u kapcima a šljokice se nisu trusile (shvatila sam poantu da ne treba pretjerivati s nanošenjem takvih sjenila).

Sve je jasno: prva prilika i trk po Miracle Air de Teint i Lip Lover a onda slijedi opširnija recenzija.

Hvala L’Oreal Adria i regionalni Lancôme tim na pozivu i prekrasnom druženju kao i divnim poklonima koje smo dobile i u kojima ću uživati ovog proljeća i još dugo nakon njega :)




Jeste li već isprobale novitete? Što Vas se najviše dojmilo?

Oznake: , , , , , ,