LANCÔME BLUSH SUBTlL PECHE INTENSE RUMENILO




Što je proljeće bez pastelnih, breskvastih i nježnih nijansi ? Danas Vam predstavljam svoje najdraže proljetno rumenilo, neizostavno već dva proljeća.



Lancome Blush Subtil u nijansi peche intense je vrlo suptilna breskvasto- koraljna, nježna i prirodna nijansa koju mnogi još nazivaju ružičastom, ali po meni tu nema ružičaste ili je ima u tragovima.

Rumenilo dolazi u klasičnom Lancome crnom pakiranju od kvalitetne plastike s naglaskom na ružu kao simbol brenda. Cijelom veličinom pakiranja prevladava ogledalo, a tu je  i pripadajuća četkica koju iskreno nisam probala. Koristim svoje kistove za nanošenje rumenila: kosi kist by Make up Factory i Blush brush by Real Tehniques kojima najlakše i najljepše nanosim sva svoja rumenila.



Peche Intense sam prvi put primjetila na obrazima moje kolegice prije dvije godine i istog dana odjurila u parfumeriju po svoj primjerak, bila je to ljubav na prvi pogled koja traje i traje.Sa Lancome Blush Subtil  sam upoznata davnih dana i to su moja prva high end rumenila. Našminkana sam dnevno najmanje 12 sati tijekom kojih moram nekoliko puta popravljati proizvode na licu. Međutim, kod Lancome Blush Subtil rumenila, popravaka nema, osim u slučaju da se jako znojim ili mi neka viša sila pokvari make up u toku dana (kiša, suze, vlaga..).

Tekstura je svilenkasta i prozračna, formula je bez ulja i neće začepiti pore ili stvarati nerede na obrazima. Efekt na licu je prirodan, nema shimmera i sjajnih čestica već prirodan, zdravi sjaj.



Nijansa je stvarno odlično pigmentirana  i može se super dozirati i blendati. Ja obično pretjerujem s rumenilom i uvijek ga imam previše na obrazima, ali što mogu kad ih tako volim:D Svakako preporučujem oprez kod nanošenja da ne završi previše na obrazima.
Da ne duljim, topla preporuka za osobe s toplim tonom bez obzira imate li masnu ili suhu kožu.
Posebno je divan na svijetloj i srednje tamnoj koži, dok kod tamnoputih žena savršeno izgleda u kombinaciji s bronzerom.

Evo kako izgleda na meni: lijevo unutrašnja svjetlost, desno danja svjetlost:




CIJENA : 339 kn (45 eur) za 6 grama, dobra stvar je što se može na Ebay-u pronaći mala pakiranja prilično povoljno ili u kombinaciji u paletama s ostalim nijansama.


Ovo je rumenilo za koje će Vas svi pitati što imate na obrazima, i ako ste još u potrazi za savršenom breskvastom nijansom, bacite pogled na peche intense.

Koje je Vaše najdraže proljetno rumenilo?

Oznake: , , ,