Moj pregled tjedna




U posljednje vrijeme sam strašno zauzeta, a toliko Vam imam toga za pisati  i sve ću nadoknaditi uskoro. Bez obzira na obaveze, nisam ljenčarila i ovaj tjedan sam bila jako aktivna i saznala mnoge novosti od kojih su neke pomalo šokantne, no o tome u narednim postovima.

Za početak, naučila sam napraviti jedan proizvod koji je super jednostavan i sigurna sam da će vam koristiti. Mali hint do posta :

Protekli tjedan me ubi južina i kako sam već pisala da sam strašni meteoropata, borila sam se s jakim glavoboljama i promjenama tlaka. To me ponukalo da malo više istražujem teme o zdravlju i dodacima prehrani, i tako me put doveo na ugodnu kavicu s gospođom koja mi je pričala o jodu  koji je izuzetno koristan za funkcioniranje organizma. O jodu ću pisati u narednim postovima, a svi koji me prate preko facebooka, mogli su vidjeti moju objavu o kantarionovom ulju koje sam dobila od gospođe koja sa svojih 70 godina i  pet trudnoća  nema ni jednu striju  Za usporedbu, ja sam duplo mlađa i nisam ni jednom rodila, a imam strije prst debele po cijelom tijelu. Inače, kantarionovo ulje ste mi često spominjale i preporučivale u komentarima za razne tegobe, pa eto da i ja probam ovo čudo :)



Što se tiče kozmetike, malo stvari me razočaralo u posljednje vrijeme, možda je razlog taj što se momentalno nalazim u Vichyevom projektu "100 dana 100 žena" o kojem sam vam pisala u ovom postu pa ne testiram toliko osnovnih proizvoda. Ne brinite, imam puno spremljenih recenzija već isprobanih stvari tako da očekujte puno postova. Ipak, moram podijeliti lagano razočarenje ovom maskom. Još ću ju neko vrijeme isprobavati do konačne recenzije, zasad ne lajkam.

Lista stvari koje su mi uljepšale tjedan su:

 REKLAMA TJEDNA :


Emily DiDonato u vizualu za  ACQUA DI GIOIA Eau de Toilette, utjelovljuje ženu čiju je mladost i veselje ponovno razbudila priroda.
Ova kampanja mi je toliko dobra (parfem nisam probala:D) da sam upotrijebila još jednu fotografiju za naslovnicu ovog posta.

 OSOBA TJEDNA:

Lupita Nyong’o je nova ambasadorica Lancôme, oskarovka za najbolju sporednu ulogu osvojila je dirljivim utjelovljenjem lika Patsey u hvaljenom filmu Stevea McQueena „12 godina ropstva“.
Divan film i divna žena, bravo Lancome, prelijepa ambasadorica!

 BLOGER TJEDNA:

Iva sa bloga Beauty corner by Iveee , mlada djevojka koja je hrabro odlučila napraviti korak više na svom blogu i pokrenula projekt "Kako izgledati mladoliko". Prve postove i najavu možete vidjeti u ovom linku, a radi se o nečemu vrlo zanimljivom: mlade djevojke će nas zrelije savjetovati kako da izgledamo mlađe. Moram priznati da će mi biti jako zanimljivo pratiti kako na nas gledaju i što nam savjetuju mlade djevojke :)



Subrino  , ili ti ga moj muški gost na blogu koji je napokon probio led i tako smo dobili prvu mušku recenziju i opis njege iz muškog ugla što ste mogle čitati u ovom postu.Nadam se da nam je na pomolu i prvi hrvatski beauty bloger koji će recenzirati kozmetiku, go Subrino go !!

 POSTOVI TJEDNA:

Osim ova dva gore navedena, ovaj tjedan su me jako dojmili motivirajući postovi mojih kolegica:

Uvijek postoji izbor by A girl in a Berlin
...a sad ozbiljno by Mikka's MakeUp box

Ne znam kako Vama, ali meni ovakvi postovi puno znače jer mi nedostaje one životne motivacije i ohrabrenja.

MIRIS TJEDNA:

Avonova nova linija Naturals Sugar plum & Vanilla. Ovaj set me jako iznenadio, dugo tražim neki miris šljive pa još u kombinaciji s vanilijom, za mene pun pogodak.

PROIZVOD TJEDNA:

Aromarina ulja za masažu, ugodnog i ne napadnog mirisa, brzo se upijaju i zaista su pravi melem za dušu i tijelo, još jedino da nađem nekog masera, pardon maserku :D

RECEPT TJEDNA:


IWKAN kruh koji mi je potpuno otkriće: ukusan, niskokaloričan, zdrav i zasitan. Morate probati ako niste:)
Recept pročitajte ovdje.

A SAD NEŠTO EKSKLUZIVNO:


Drage moje, u goste mi dolazi jedan od najpoznatijih i najcjenjenijih dermatologa u Hrvatskoj!
Uskoro ćete ga moći pitati o kožnim problemima kojima se borite, a osim stručnih odgovora, doktor priprema jedno vrijedno iznenađenje za Vas. Jeste li uzbuđene koliko i ja ? :))
Osim toga, doktor je specijalno za naše probleme s uraslim dlakama o kojima smo kukale u ovom i ovom postu napravio losion kojim se rješavaju urasle dlake,pomlađuje koža i izbljeđuju ožiljci.
Počinjem s testiranjem od sutra i jako sam znatiželjna. Na fotografiji desno je krema za lice koju će testirati moja majka pošto je namijenjena jako suhoj i zreloj koži. Naravno, fotke "prije" i "poslije" Vas očekuju u konačnoj recenziji :)

NAJAVE:

Moj izgled bloga se već jako dugo mijenja, no nadam se da će posao biti uskoro gotov,a onda vas očekuju dvije ultra zanimljive kategorije koje jedva čekam otvoriti.

Radost darivanja je nešto što je obilježilo ovaj blog od samog početka. Osim što sam darivana sa svih strana i neizmjerno zahvalna za svaki materijalni, a najviše onaj ljudski, moralni dar koji mi Vi drage moje pružate, često organiziram humanitarne akcije, pa eto sakupilo se opet puno toga.  Pridružila mi se i jedna divna osoba koja želi ostati anonimna i najavljujem skorašnje humanitarno darivanje, a čega nego kozmetike :)



Problemi s testerima su neiscrpna tema,i o tome sam pisala u ovom postu. Prošlu nedjelju sam pokrenula TESTERIJADU za moje facebook fanove i od nedjelje do nedjelje ću poklanjati lotove testera. Ovaj tjedan su aktualni Chanelovi testeri pa ako se još niste prijavile, stignete na ovom linku.

I za kraj, ako još niste trk na postove projekta "Smršavimo zajedno", ne radi se samo o skidanju kila već o zdravijem i boljem načinu života.

Kakav je bio Vaš tjedan? Što Vas je oduševilo, što razočaralo? Imate li kakvu novu informaciju za mene ?

Oznake: , , , , , , ,