NIVEA SHOWER CREME CARE GEL ZA TUŠIRANJE- recenzija





Nivea...ima li kuće, obitelji,žene ili muškarca da nije odrastao uz barem jedan Nivein proizvod??

Nedavno sam dobila novi kremasti gel za tuširanje na recenziju i kada sam ugledala znak na vrećici automatski me bacio u djetinjstvo i izmamio osmjeh na lice.
Sjećate se dugih školskih praznika i Niveine lopte za vodu? E na to me prisjetio ovaj plavi krug sa bijelim slovima koji dominira Niveinom vrećicom.


Ah ta sjećanja..no vratimo se mi Shower Care gelu.

OPIS PROIZVODA:

Njegujući gel za tuširanje s hidratantnim sastojcima za meku kožu.Lagani kremasti gel za tuširanje s pažljivo odabranim elementima originalne NIVEA kreme – provitaminom i njegujućim uljima –  ostavljajući pritom intenzivan osjećaj hidratacije i glatkoće.Uravnotežene pH-vrijednosti – dermatološki dokazana usklađenost s kožom.






PAKIRANJE, TEKSTURA, MIRIS:

-plastična boca od čvrste, ne prozirne plastike i praktičnim otvorom na podizanje.
- lagana, kremasta tekstura potpuno bijele boje, rekla bih da djeluje poput mlijeka za tuširanje.
-sigurna sam da ste barem jednom probale jedinstveni miris NIVEA kreme? E tako upravo miriši ovaj gel, niveovski, bogat i kremast miris koji asocira na čistoću, ali i senzualnost.



Osobno volim uljaste i kremaste tuširalice, i samo takve biram za svoje tijelo. S Niveinim gelovima sam jako dobro upoznata i družimo se dugo vremena. Novi Creme Care nije razočarao, bogata gusta pjena, poput šlaga za tortu, divan miris i osobito činjenica da je koža zaista njegovana nakon tuširanja.



SASTOJCI:



Vjerujem da će se ovaj proizvod pronaći na policama mnogih obitelji i da će u njemu uživati svi članovi obitelji. Sigurna sam da će se dopasti jednako muškarcima kao i ženama.
Usprkos činjenici da proizvod sadrži SLS, koža je nakon upotrebe glatka, mekana i hidratizirana. Ako imate suhu kožu tijela, iza tuširanja morate posegnuti  za svojom omiljenom mazalicom za tijelo, ali u danima kad Vam se baš ono ne da mazati, tijelo se neće perutati niti zatezati.

CIJENA: 18 kn (cca 2 eur) za 250 ml  

Volite li NIVEA miris? Koja je Vaša omiljena tuširalica?

PR UZORAK
Aqua
SD

Oznake: , ,