DEKORATIVNI NEW IN by MAJA



Danas možete vidjeti dekorativne proizvode koje sam kupila ili dobila u prvom kvartalu ove godine. Uz proizvode ću navesti kratke recenzije onih koje sam isprobala.

Catrice lash mania reloaded maskara
Odlična maskara, ne trusi se i ne preslikava (to su i svi moji zahtjevi od maskare). Na mojim fotkama sa ruževima možete ju i vidjeti na očima.
Holika Holika Strawberry Pore Magic Cover Powder spf50
Kupljen zbog obnavljanja spf zaštite preko dana i pun pogodak je za to. Kutijica je jako lijepa i puder lijepo matira te ima predivan jagodasti miris.Pore magic cover efekt možete zaboraviti kao i spužvicu za nanošenje, no meni ona dobro dođe da začepi rupice na puderu kako se puder ne bi prosuo po kutijici.
Max Factor whiped cream foundation
Nažalost još nisam isprobala jer sam ciljano kupila nešto tamnije roskastu nijansu za ljeto. Svašta obečava pa jedva čekam isprobati. Ukoliko ste zainteresirani za malo dužu recenziju ostavite komentar ;-)
Catrice LE Une, deux, trois kabuki
Simpatičan kabuki, malen i praktičan za nositi u torbici. Nešto je tvrđi pa je pogodniji za zapečena rumenila ili rumenila koja se teže blendaju (npr. sa Illamasqua rumenilom završite kao klaun jer se lako blendaju pa s ovim kabukijem rumenilo raznesete po cijelom licu)
Ebay beauty sponge
Koliko para, toliko muzike. Tvrda i teško periva. Razočaranje.
Maybelline color tatoo sjenilo permanent taupe
Ovo mi se učinilo kao dobra boja za obrve. Boja kao boja je super (vidjeti obrve na slikama sa ruževima) ali nije baš za područje obrva jer se ne blenda lijepo i uvlači se u točkice tj. korijen dlačice)
Garnier perfect blur
Kako sam ja živjela bez njega? Lijepo zagladi lice i produžuje make up. Nije photo shop efekt, ali najbolja drogerijska baza na koju sam do sad naišla. (na fotki mat about pink ruža ga nosim ispod Mac face & body foundation)

Essence LE Bloom me up kist za obrve
Jednako dobar kist kao i Ecotools kist za obrve sa velikim plusem zbog češljića na drugoj strani.

Essence Cute pink olovka za usne
Odlična olovka za te novce i postojana.

Catrice LE   Une, deux, trois Meet rosy rumenilo


Lijepo rumenilo, neutralne boje. Ne blenda se idealno (za njega treba nešto tvrđi kist) no dugotrajno je na licu i stvarno je super rumenilo za tu cijenu. Na fotkama Essence i Uk beauty ruževa možete ga vidjeti na licu.


Ruževi <3

Oni su moje novootkriveno veselje.

S lijeva na desno: Beauty UKPassion, Catrice matt about pink, Catrice LE Une, deux, trois Meet pinky, Essence natural beauty

Na moju žalost fotografije ruževa na meni prikazati ću redosljedom od meni najdraže boje do najmanje drage (zadnji je već i sretno udomljen), a sa strane kvalitete nanošenja, teksture i trajnosti od najlošijeg prema najboljem.

Catrice matt about pink

Predivna boja. Kad god nosim ovaj ruž dobivam komplimente kako dobro i svježe izgledam, ili me pitaju jesam li promjenila boju kose. Nažalost taj ruž se zavlači u svaku boricu i ističe suhoću usana koje realno možda koji put i nema. Ukoliko nanesem labello ispod onda užasno klizi i nestaje sa usana. U međuvremenu sam otkrila da je nešto bolja situacija ako ga nanesem na usta, pa lagano tapkam prstom po ustima.

Catrice LE Une, deux, trois Meet pinky
Prava Barbie pink, idealna za žene u mojim godinama :D. Tekstura gotovo ista kao i Catrice Matt about pink.

Essence natural beauty
Jedan lijep ruž neutralne boje. Lijepo se nanosi i prosječno je dugotrajan. Zašto mi nije drag? Praktički je iste boje kao moje usne, a ja idem za onim: Kad ga već imam neka se i vidi.


Beauty UK Passion
Predivna boja, tekstura, trajnost..ma savršenstvo od ruža za 20kn. No stoji mi kao prst u oko. Prijateljica kod koje je završio je prezadovoljna njime.



Kako vam se sviđaju moji noviteti?

Maja

Oznake: , , ,