Flop proizvodi - bez cenzure

Odavno nisam pisala o listi proizvoda koji me nisu oduševili, čak štoviše prilično su me razočarali. Vrlo sam kritična i trudim se biti objektivna, zato je slaganje  ovakvih lista jako nezahvalan posao, ali jednostavno, u moru kozmetike, ne može mi sve biti dobro. Naravno, ono što meni ne odgovara, ne znači da drugima nije savršeno, zato ću se potruditi dati kratko objašnjenje zašto je određeni proizvod završio na ovoj listi.
Sve fotke su preuzete s google, momentalno sam bez fotića ,pokvario se i čekam da stigne sa servisa.
Poklonjene proizvode (prijateljice, rodbina i slično) označit ću kraticom P, PR proizvode dobivene na recenziju označit ću sa PR, a ono kupljeno kraticom K.

Pa krenimo redom:
Biobaza anticelulitni noćni tretman 3u1 (PR)

Ovaj tretman sam potrošila u posljednjih mjesec dana. Nije problem što me nije riješio celulita, nije nijedna krema,nego je problem što sadrži jako malo aktivnih tvari koji bi pomogli u borbi protiv celulita. Aktivna tvar je cimet koji ne pomaže kod celulita, on se koristi kako bi potaknuo placebo efekt kod korisnika mirisom i zagrijavanjem kože. Za te novce ima puno boljih.

L'occitane koncetrirana uljepšavajuća maglica (P i PR)
Jedan primjerak sam dobila od prijateljice,drugi od brenda. U svakom slučaju, ovo mlijeko koje bi trebalo njegovati i učvršćivati kožu, moju nažalost isušuje. Prelagana njega i vrlo brz osjećaj zatezanja kože. Šteta, jer inače volim Badem liniju.

Andalou naturals pumpkin honey glycolic mask (P)

Vrlo hvaljena maska s glikolnom kiselinom, služi za sjaj, sužavanje pora, brisanje mrljica i tankih bora. Prvo, ne sviđa mi se ambalaža koja nije baš higijenska za ovakvu vrstu proizvoda, druga i najvažnija stvar: iritira, stvara neugodan osjećaj žarenja lica i nikako ne preporučam kod osjetljive kože. 

Lush drhtavac za tuširanje Sweetie Pie (P)
Baš sam se razveselila ovom proizvodu kada sam dobila, napokon neko zabavnije tuširanje. Međutim,  tuširanje ovim drhtavcem nije nimalo zabavno, čak bih rekla- opasno po život. Nekoliko puta sam ga lovila po kadi i skoro se poskliznula o njega. Kada uspijete i upotrijebiti na pravilan način, super miriši i pjeni se, ali do tada- oprez.

Chanel Hydra Beauty serum (PR)
Serum koji služi za hidrataciju kože. Iritira osjetljivu kožu, prepun parfema i alkohola. Osim divnog mirisa kojeg će te platiti 100 eur-a, od ovog proizvoda nikakve koristi.

L'oreal Miss Manga maskara (PR)
Osim što sam nezadovoljna oblikom i sistemom četkice, ova maskara se jako teško skida, čak i pomoću posebnih sredstava za uklanjanje maskare. Od mojih trepavica ne izvuče najbolje što se od njih da dobiti. Jedina pozitivna stvar je da se ne trusi.

Avon Aero Volume maskara (PR)
Čitam po drugim blogovima pozitivne recenzije o ovoj maskari stoga nisam sigurna da li je neka greška u mom primjerku. Uglavnom, presuha i moram ju 10 puta nanijeti po trepavicama da bi ostavila malo boje. Nema uvijanja niti volumena.

Afrodita Clean Phase micelarna i sredstvo za uklanjanje makeup-a oko očiju (K)
Volim Afroditu, no ova dva proizvoda nisu dovoljno učinkoviti za moj makeup. Posebno sredstvo za uklanjanje okoloočnog makeup-a koji loše uklanja maskaru i olovku. Prednost što ne iritira oči, ali i mana što ostavlja masni sloj što nije čudno obzirom da je uljni.  Uglavnom, ima boljih drogerijskih proizvoda.

Eto dame moje, toliko od mene ( za sada).

Koji su Vaši flops proizvodi u posljednje vrijeme?  Mislite li da je neki proizvod došao nepravedno na ovu listu?



Oznake: , , , , , , , , , ,