LE PETIT MARSEILLAIS -PREDSTAVLJANJE BRENDA



Nedavno sam imala priliku prisustvovati predstavljanju brenda Le Petit MARSEILLAIS® o kojem sam imala priliku čitati na forumima i stranim blogovima same pohvale. Obzirom da ovih proizvoda nije do sada bilo u Hrvatskoj, naručila sam s Ebay-a nekoliko proizvoda tako da sam s ovim brendom već prilično upoznata. 



Event koji je organiziran u poznatom zagrebačkom lounge baru Matis, za mene je bio pravo osvježenje. Prostorom je dominirao miris svježe lavande, pastelne boje i zvuk akustične gitare iz koje su proizlazili divni tonovi francuskih balada.

Udobno sam se smjestila pored mojih kolegica Sare kojoj još jednom zahvaljujem na ustupljenim fotografijama i Petre, te uživala u prezentaciji domaćina koji su radi ukupnog dojma nosili mornarske kape. Naime, mali mornar koji gleda u daljinu predstavlja simbol i logo brenda.


Le Petit MARSEILLAIS® jedan je od najuspješnijih francuskih brandova, a domaće tržište oplemenit će širokim portfeljom proizvoda za njegu tijela te sredstava za njegu kose. Kroz svoju dugačku i bogatu povijest u Francuskoj se pozicionirao kao tržišni lider u kategoriji proizvoda za njegu tijela. 

Poznata kolekcija kozmetičkih proizvoda Le Petit MARSEILLAIS® koja ljubitelje opojnih i zavodljivih mirisa vodi ravno u jedinstvenost i čarobnost francuske pokrajine Provanse.




 Le Petit MARSEILLAIS® kozmetika inspirirana je autentičnošću, jednostavnošću i tradicijom jugoistočne Francuske, čiju posebnost i lagodnost uživanja u životu dočarava kroz bogatstvo mirisa poput lavande, ružmarina, bademovog ulja, kamilice, maslina te začinskog bilja.



Do sada sam imala prilike isprobati gelove za tuširanje koji su me oduševili neobičnim kombinacijama mirisa i činjenicom da ne isušuju ni najzahtjevniju kožu. Prije par godina, iz Pariza sam dobila kruti sapun Savon de Marseille  koji mi je ostao u sjećanju kao prirodan i čist.

Nakon uvodnog dijela domaćina, imale smo priliku isprobati sve proizvode koji će biti dostupni kod nas. 
Mirisni gelovi za tuširanje , njega kose koja uključuje šampone, regeneratore i maske za svaki tip kose, hidratacija kože koja uključuje hidratantna mlijeka i balzame u jedinstvenim kombinacijama mirisa i sastojaka.




Posebnost događaja su svakako bili pravi pravcati mornari- momci koji su se iznimno trudili oko nas:  demonstrirali proizvode te pazili da ne ostanemo žedne i gladne.
Bravo momci, svaka čast!

Za kraj, zahvaljujem domaćinima na divnom događaju, dobro nam došao Le Petit Marseillais, volimo luksuz po prihvatljivoj cijeni, volimo se razmaziti nakon stresnog dana  opojnim i zavodljivim mirisima.


         Makeup Ninja , Sara's Magical World    moja malenkost i naša dva mornara 

Le Petit MARSEILLAIS® proizvodi dostupni su u svim boljim dućanima diljem Hrvatske od 05. svibnja 2014

Bacam se na isprobavanje proizvoda, a i za Vas imam lijepo iznenađenje, zato stay tuned !



Jeste li već probale koji Le Petit MARSEILLAIS proizvod ?

Oznake: ,