L'OCCITANE DRUŽENJE




Prije desetak dana, L'Occitane Hrvatska pozvao je beauty blogerice na opuštajući mini-tretman i savjetovanje o njezi kože u trgovini smještenoj u  zagrebačkom shopping centru Avene Mall.
Jako sam se razveselila jer je L'Occitane jedno vrijeme bio moj drugi dom. Naime, kada bi krenula u shopping nužno potrebnih traperica, cipela i slično, uredno bih provodila vrijeme u l'Occitane trgovinama umjesto u potrazi za stvarima koje moram kupiti.
Tako sam imala prilike zaista sve probati i jako dobro sam upoznata s asortimanom.
Nažalost, u mini-tretmanu nisam mogla uživati radi tehničkih smetnji na mojem licu o kojem ću Vam pisati u narednim postovima, no zato sam svoj termin prepustila kolegici Petri s bloga Makeup Ninja.
Simpatične estetske savjetnice dočekale su nas jako ljubazno, a ja sam pomno pratila izvođenje tretmana na Petri.
Tretman je započeo mjerenjem razine hidratacije kože pomoću posebnog uređaja.
Iako meni Petrino lice izgleda savršeno lijepo, napeto i zdravo, aparatić je pokazao laganu dehidriranost na kojoj treba poraditi. Pitam se, postoji li itko da nije dehidriran? Očito nam je dehidriranost broj jedan bez obzira na dob i vrstu kože. Vise o tom problemu, pisala sam u ovom postu. 
Za Petrinu dob i vrstu kože (masna i mješovita dehidrirana) preporučena linija za njegu Anđelika koja služi za vraćanje vitalnosti i brz oporavak lica.


l'Occitane-ov mini-tretman dakle, uključuje individualno savjetovanje o pravilnoj njezi.

Dok je Petra uživala u tretmanu u kojem je simpatična Ana očistila i tonizirala Petrino lice,  te nanijela adekvatnu njegu, ja sam kružila trgovinom kao luđak i isprobala neke novitete.

Ima li i Vaša krema za ruke SPF? Ako nema, bacite oko na Zaštitnu kremu sa SPF 20 koja sadrži sastojke za izbjeljivanje ružnih mrlja i njegu. Momentalno je na popustu 30 % i mislim da je odličan deal. 

Kad smo kod SPF-a, L'Occitane je ove godine izbacio liniju pod simpatičnim nazivom "AU BRESIL JENIPAPO"


Radi se o liniji proizvoda za sunčanje koja uključuje zaštitno mlijeko za tijelo spf 20, zaštitno ulje za tijelo spf 15, zaštitni fluid za lice spf 30, mlijeko za tijelo i ulje za tuširanje, te zaštitni balzam za usne spf 20. Ova linija je meni momentalno najintersantnija jer dolazi vrijeme zaštite, i upravo je u tijeku akcija: ukoliko kupite dva proizvoda, dobijete i ovu veselu torbu za plažu.

Kada je l'Occitane u pitanju, moje najdraže linije su BADEM za tijelo čije proizvode koristim dugo godina i KARITE za lice, točnije iznimni serum za kojeg sam saznala da se povlači, stoga ako ste njegov fan kao ja, trk po zalihe. Dolazi njegov zamjenik koji bi trebao navodno biti još bolji.
Također, obožavam Piling za trenutno blistavu put iz linije Immortele.

Za kraj ovog mirisnog i opuštajućeg druženja, dobile smo i divan dar:


Koncetrirana uljepšavajuća maglica koja učvršćuje i uljepšava sa bademovim uljem i sitnim svjetlucavim mikro perlama i Uljepšavajuća BB krema .
Oba proizvoda već imam stoga očekujte recenzije uskoro.

Sviđa Vam se ovaj mini-tretman? I Vi možete uživati u njemu! Dovoljno je prilikom posjeta trgovinama upisati se u l'Occitane bazu kupaca čime ostvarujete razne pogodnosti kao vjerni kupci.

Hvala l'Occitane na pozivu i divnom druženju, a Vi drage moje, pišite mi koji su Vaši favoriti ovog brenda?

Oznake: , ,