Novi izgled bloga


Drage,
Novi dizajn bloga je napokon tu. Nadam se da vam se sviđa i da će vam čitanje DearSkin-a biti još ugodnije. Misao vodilja je bio jednostavan, nenapadan i nadasve pregledan blog.

Da ne propustite koji članak, na naslovnoj stranici je kratki prikaz zadnjih aktivnih postova.
Na desnoj strani smještena je lista najčitanijih postova, ključnih riječi i arhiva posta.
Manja promjena je navigacijska traka s novim kategorijama, konktima na društvenim mrežama i tražilica bloga. Mala novost su Flips i Flops kategorije u sklopu Preparative i Dekorative, znači recenzije proizvoda koji su se pokazali ponajboljima (flips) i onima ne tako dobrima, da ne kažem totalnim promašajima (flops). Stoga se nadam da će vam te rubrike pomoći pri učinkovitijem odabiru dobrih i kvalitetnih proizvoda. Dobro pročitajte recenzije i procijenite hoće li odgovarati vašim potrebama i preferencama.

Za kraj bih čitateljicama za optimalan pregled i dojam bloga, ali i većine modernih web stranica, preporučila korištenje najnovijih internet preglednika, pri čemu moja preporuka ide za Google Chrome, zatim Safari i Firefox. Ukratko, internet preglednici još uvijek ne prikazuju zadani sadržaj na standardiziran način, ne podržavaju svi iste animacijske i druge efekte i što je najbitnije nisu svi jednako brzi.

Ukoliko primijetite pogreške u radu bloga, molim obratite se mail-om ili jednostavno ostavite komentar uz post, te po mogućnosti, uz opis problema, navedite i verziju preglednika kojeg koristite.


Ugodno čitanje!




Oznake: