PREGLED TJEDNA #2



Protekli tjedan je zaista bio prepun obaveza i proletio je samo tako. Ni sama ne znam od kuda bih krenula, toliko događaja, informacija...sve želim podijeliti s Vama u narednim postovima. Večeras ću napraviti kratki pregled tjedna.
Na početku, pozvana sam od strane proizvođača domaćih biljnih ulja Prunus Natura i o tom posjetu sam Vam pisala u prethodnom postu (klik). Izuzetno mi je drago da postoji takva tvrtka jer Hrvatska ima potencijala uzgojiti visoko kvalitetne sirovine od kojih se mogu proizvoditi kvalitetna ulja za zdravlje i ljepotu.
Kada smo kod domaćih proizvođača kozmetike, Olival, prvi hrvatski proizvođač prirodne kozmetike proslavio je 20 godina uspješnog rada. 
Na proslavi rođendana dočekali su nas osnivačica Vlasta Pojatina i direktor Marijan Pojatina, te prelijepa Barbara Radulović -zaštitno lice nove kampanje.



Imali smo priliku isprobati mnoge Olivalove proizvode i novitete od koji je meni osobno najzanimljiviji gelovi od vinove loze i arnike za cirkulaciju i umorne noge. Pogodite tko se ovo gura na štandu oko krema :D
 Vrlo zanimljivo bilo je vidjeti kremu staru 20 godina, pravi doživljaj je tako nešto držati u rukama.


 Vjerojatno ste pročitale i saznale za novitet kojeg je Avon predstavio, nažalost nisam stigla doći na predstavljanje, ali vidjela sam kod mojih kolegica kako je bilo lijepo i veselo.
radi se o novim Gel lakovima za nokte koji svojom formulom običnu manikuru čine posebnom.

Ne mogu izdržati a da sa Vama ne podijelim svoje oduševljenje manikurom novim Avonovim lakovima koju je napravila moja kolegica Little things by mala Palčica čije manikure su za mene prava umjetnička djela !


Sredinom tjedna, napravila sam nešto zaista brutalno. O čemu je točno riječ, uskoro ćete čitati, a i gledati. Naime, imala sam čast i prva u Hrvatskoj isprobala najnovije metode neoperativnog liftinga.
Kako je sve izgledalo i cijeli postupak je zabilježen kamerom, tako da očekujte detaljan izvještaj. 
Da li sam zadovoljna? Prosudite same, podočnjaci su nestali, a obrazi podignuti kao kada sam imala 27 godina :)



U Hrvatsku je stigao jedan od najuspješnijih francuskih brendova Le Petit MARSEILLAIS® o kojem ću Vam još pisati, ono što me oduševilo je sasvim drugačiji i originalan event gdje osim uživanja u mirisima i kozmetici, divno je bilo slušati francuske šansone. 
Ovako pomlađena, družila sam se s mojim mladim kolegicama Petrom s bloga Makeupninja i Sarom s bloga  Sara's Magical World & thepsara kojoj se ovim putem zahvaljujem na ustupljenim fotkama.


Pomoć kod odabira proizvoda nesebično su ponudili mornari stigli iz Provanse :)


Više o samom brendu i događaju u jednom od narednih postova.

Kad smo kod Provanse, sa Petrom i Sarom, posjetila sam L'occitane en Provance koji nas je pozvao na druženje i tretman. Nažalost, ja nisam mogla uživati u divnom tretmanu, pa sam sa zanimanjem pratila kako moju kolegicu Petru maze. Više o ovom divnom druženju, također u jednom od narednih postova.

Na samom kraju tjedna, upoznala sam još jedan novi brend u Hrvatskoj. Radi se o Olos kozmetici koja nam dolazi iz Italije i radi se o prirodnoj, holističkoj kozmetici bez parabena, parafina i silikona. Moram priznati da sam pala na ambalažu i teksture :)

RAZOČARENJE TJEDNA:
Ne bih htjela ispasti party braker, no prošli tjedan su me razočarala dva kozmetička proizvoda:

Somersets ulje za depilaciju, vidim da su svi oduševljeni ovim proizvodom, nažalost kod mene ne funkcionira i vraćam se gelu za brijanje. Bikini zona upaljena, britvice uništene, ne, ne mogu ih oprati toplom vodom i općenito ne vidim razliku između brijanja ovim uljem ili bilo kojim drugim.


L'oreal Miss Manga maskara. Ja sam očito klasičar koji ne zna baratati inovativnim četkicama :D
Princip zgloba koji omogućava savijanje drške kod mene znači samo maskara na kapcima i nisam precizna kako sam navikla. Ne stvara volumen kao ostale moje maskare i jako se teško uklanja.


PROIZVOD TJEDNA:

La Roche Posay Ultra-light fluid, divna lagana tekstura i kako je zatoplilo odlično se ponaša na mom licu koje ispušta nenormalne količine znoja.

PLANOVI ZA IDUĆI TJEDAN:

Upis u teretanu! Odnio vrag šalu, otkako visim za kompjuterom, stražnjica samo raste :P
Odlazak zubaru! Pocrnio mi  zub iz čistog mira i jedva čekam to srediti.


Kava sa prijateljicom! Divna moja prijateljica, doputovala čak s dalekog Hvara u Zagreb. Osoba koja je zauzela visoko mjesto u mom srcu jer je mi je ulila nadu kako ipak postoji dobrih, beskompromisno prijateljstvo i hvala joj na tome !

Očekuje me puno pisanja sljedećih dana i sjedenja pred kompom, stoga nije naodmet da podijelite sa mnom neke vježbe u sjedećem položaju.

Kakav je bio Vaš tjedan? Planovi?

Oznake: , , , , ,