Avon Anew Reversalist linija za lice


Avonova linija Anew Reversalist linija ,namijenjena je ženama mojih godina koje žele primjetno obnoviti i pomladiti kožu. Sadrži novu Tri-Elastinex tehnologiju koja cilja na tri segmenta : obnovu stanica kože, obnovu dermalnih proteina te obnovu veza među stanicama kože na staničnoj razini
Ovo nije moj prvi susret s ovom linijom, jako sam dobro upoznata s Reversalist proizvodima. Prije par godina, koristila sam dnevnu i noćnu kremu, gel za umivanje te serum za lice. Ove godine su stručnjaci iz Avona unaprijedili cijelu liniju tako da ona u trenu reducira tanke linije i pomlađuje kožu. Cijela linija je po meni jedna od najdjelotvornijih proizvoda kada je Avonova ponuda u pitanju. Pakiranja su vrlo luksuzna, a opet praktična i ne zauzimaju mnogo dragocjenog prostora u kupaonicama.



Dnevna krema dolazi u teglici i količini od 50 ml. Iznimno je lagane teksture, ali zadovoljavajuće hidratizira osim u slučaju ekstremno suhe kože kojoj će sama krema vjerojatno biti prelagana. U tom slučaju, predlažem upotrebu hidratantnog seruma ispod kreme.

Sadrži sastojke koji osiguravaju UVA i UVB zaštitu koja iznosi SPF 25 što je dobra zaštita, ali za ljeto ipak preporučujem kremu s većim SPF, a ovu odgoditi za jesen i zimu.

Noćna krema dolazi u identičnom pakiranju kao dnevna, i sadrži glikolnu kiselinu koja djeluje na linije, diskoloraciju, pore i neujednačenost kože. Kako se ipak radi o AHA kiselini, nije neobično da ova krema može malo peckati zato  nanositi na potpuno suho lice i isključivo za noć.


Anew Reversalist obnavljajući i učvršćujući serum za lice je zvijezda ove linije. Koristi se u kombinaciji s dnevnom i/ili noćnom kremom i sadrži 5X veću koncetraciju djelotvorne formule Tri-Elastinex.
Ovaj serum najbolje djeluje u kombinaciji s noćnom kremom. Ta dva proizvoda zaista daju odlične rezultate koje možete brzo vidjeti posebno u segmentu jasnije kože i glađeg tena.


Luksuzno i higijensko pakiranje koje čuva sastojke od propadanja me najviše oduševilo kod ambalaže. Sam serum je prozirne, lagano obojane teksture. Upija se u trenu i ne hidratizira, ali to mu nije namjena. Prilikom nanošenja nekoliko kapi, odmah sam osjetila blagi lifting. Nakon njega, obavezna je krema za lice, posebno ako imate kožu sklonu dehidraciji. 

Ovaj serum sam imala čak dva puta i jednostavno ga obožavam. Rezultati se vide već za dva tjedna. Vjerojatno znate da imam rozaceu i osjetljivu kožu, moram napomenuti da mi Reversalist serum nije iritirao,čak me riješio nekih ekcema i suhih dijelova. Ipak, iz opreza preporučujem koristiti isključivo noću, posebno sad ljeti jer također sadrži AHA kiseline koje ne smijemo koristiti na suncu.


Najbrži i najbolji rezultati se ostvaruju korištenjem cijele linije koja uključuje  serum, dnevna i noćna krema, kompaktni puder, tretman za područje oko očiju i gel za čišćenje lica koji je btw vrlo temeljit.




Ove godine, uveden je i novitet u cijelu liniju Anew Reversalist Kompaktna podloga za popunjavanje bora čiju recenziju sam napisala ovdje.


Moja preporuka je, ako ne možete uložiti u cijelu liniju, uložite u serum i noćnu kremu, posebno u serum jer  daju odlične rezultate . Prije svega, potražite testere kod svojih Avon Lady iz razloga što je cijela linija puna aktivnih sastojaka koje treba prethodno testirati, posebno kod osjetljive kože.

Cijene  Anew Reversalist linije se mijenjaju, ovisno od kataloga do kataloga. Preporučujem pratiti kataloge jer možete ove proizvode naručiti po zaista odličnim promotivnim cijenama.


Koja je Vaša omiljena Avon Anew linija za lice?

Oznake: , , , , , ,