Avon Glow illuminating bronzer duo-Light Bronze


Kada su recenzije dekorative u pitanju, bronzeri i rumenila su vjerojatno najzastupljeniji proizvodi  na ovom blogu. Koliko volim bronzere, mogli ste čitati u nekoliko postova, a mojoj vojsci pridružio se jedan novi član: Avon Glow Illuminating bronzer duo u nijansi Light Bronze koji je namijenjen vlasnicama svijetle kože.


ŠTO JE BRONZER, A ŠTO ILUMINATOR?
Kao što vidite na fotografiji, ovaj proizvod je kombinacija bronzera i posvjetljivača. Obje strane imaju svoju svrhu i ako ih pravilno upotrijebite može napraviti čuda od Vašeg lica.
Bronzerom postižemo lijepu (lažnu) preplanulu put.Idealno za nas koji se ne sunčamo. a opet želimo dašak boje na licu. Mogu se koristiti za konturiranje, ali im to nije primarna svrha. Za konturiranje lica treba pronaći zaista savršenu nijansu koja više vuče na sivkasto.

Iluminator ili posvjetljivač je proizvod kojim kako sama riječ kaže posvjetljujemo dijelove lica u svrhu isticanja lica. Koristi se  na  dijelovima lica poput brade, nosa, čela, vrha obraza.

Najjednostavniji prikaz gdje ide bronzer, a gdje iluminator: 

Avon Glow dolazi u kartonskom pakiranju kao većina Avonovih proizvoda, a sami bronzer u pucketavoj foliji koja štiti od nezgoda u transportu :)





Sami proizvod dolazi u pakiranju od čvrste plastike, nisam pronašla podatke o gramaži. Ambalaža ne sadrži ogledalo i četkicu, mada to meni nije osobito bitno jer ionako koristim svoje četkice za nanošenje.

Nijansa Light Bronze je namijenjena svijetlom tenu. Moj ten nije presvijetao i više bi mi odgovarala nijansa Medium Bronze, ali kako imam već dosta tamnijih bronzera, odlučila sam naručiti ovu nijansu jer mi se u katalogu učinila jako neutralnom.
I nisam se prevarila, Light Bronze je svjetla, neutralna nijansa koja podsjeća na oker i boju pijeska, nije narančasta ili brončana . Ova nijansa je savršena za konturiranje.

Bronzer je skoro potpuno mat, bez sjajnih čestica ili glitera. Kompaktan i pahuljaste teksture koja se ne trusi s s lica. Ovim bronzerom teško možete pretjerati i izgledati "zamusano", osim ako nemate ten proziran kao Snjeguljica, tada ipak lagano nanositi u slojevima dok se ne postigne željeni efekt.

Dio s iluminatorom je također vrlo kompaktan. Srednje pigmentiran što dobro dođe ako ste početnica s ovakvom vrstom proizvoda. Može se lako nadograđivati, a sjaj koji ostavlja podsjeća na biserni odsjaj bez previše sjajnih čestica ili glitera. U pravom smislu osvjetljivač. Može odlično poslužiti kao sjenilo za unutarnji dio oka kojim želim "otvoriti" pogled ili dio ispod obrva.

Swatchevi na suncu:


Naravno, bronzer i iluminator možete pomiješati na licu i onda izgleda ovako:

Ja ne volim miješati bronzer i iluminator već zasebno koristiti na dijelovima lica i evo kako ovaj proizvod izgleda na meni:


Kao sjenilo...

ZAKLJUČAK: Avon Glow Light Bronze je proizvod koji me brzo osvojio. Ostavlja mat laganu boju, dok iluminator prirodno posvjetljuje dijelove lica. Prijelazi se lako stapaju, traje čak i pod naletima znoja, mada ako se znojite u litrama teško da će ijedan proizvod izdržati na licu.
Savršen izbor za svjetlopute osobe, kao i početnice u korištenju jer se lako nanosi i izgleda potpuno prirodno.
Ljeti, osim dobrog bronzera koji može poslužiti i kao sjenilo i dobre maskare zaista ne treba ništa više.

CIJENA: u trenutnom Avon katalogu iznosi 45 kn

Jeste li isprobale ovaj duo i volite li bronzere?

Oznake: , , , ,