Biotherm Skin-Best serum u kremi


Ženama, a i muškarcima u razdoblju između 30 i 40 godina, itekako su potrebni koncetrati koji obnavljaju i puno antioksidanata koje nemilosrdno gubimo načinom života, godinama i životnim okruženjem.
Biotherm je proljetos predstavio novu liniju pod nazivom  SKIN∙BEST, koja je namijenjena trenutačnom obnavljanju i očuvanju mladolikosti kože. Bez parabena.

Cijela linija cilja na rane znakove starenja kod žena u dobi između 30 i 40 godina, Biotherm Skin Best vraća koži energiju i vidno uklanja znakove umora, nepravilnosti teksture kože i sitne linije. 
Unutar linije, koristila sam posljednjih mjesec dana SKIN-BEST serum u kremi.


OPIS PROIZVODA: formula u Biotherm SkinBest serum u kremi vraća energiju te vidno uklanja znakove umora, nepravilnosti teksture kože i sitne linije i štiti je od slobodnih radikala, pomažući joj očuvati mladolikost kože u godinama koje dolaze.Ključ transformacijskog učinka seruma u kremi Skin∙Best krije se u ekstraktima dvaju moćnih aktivnih sastojaka - alge Spiruline koja vraća energiju i ima nevjerojatno antioksidativno djelovanje te astaksantinom bogate H. Pluvialis, u formuli koja koži trenutačno vraća energiju i uklanja nepravilnosti, istovremeno je štiteći od vanjskih agresija odgovornih za pojavu ranih znakova starenja.

PAKIRANJE: neprozirna bočica u količini od 30 ili 50 ml s pumpicom. Obožavam sve što ima pumpicu iz higijenskih razloga i praktičnosti. Nema straha od kontaminacije proizvoda, ulaska zraka ili svjetlosti u proizvod, te omogućava bolje i lakše doziranje.

TEKSTURA, MIRIS I UPIJANJE: obzirom da se radi o proizvodu koji je 2-u-1 i ima svojstvo seruma za dubinsko djelovanje i kreme koja štiti kožu, logično je da se radi o gušćoj teksturi u odnosu na klasične serume koji su obično rijetki i vodenasti. Sama tekstura i upijanje me najviše podsjeća na lagani gelasto-mlječni  fluid, vrlo ugodne i lake razmazivosti. U početku me malo bunilo doziranje, obzirom da klasične serume nanosim u kapima, a kreme mrvicu obilnije, pa sam prvo nanosila tri pumpice za cijelo lice i vrat dok nisam shvatila da nema potrebe jer su više nego dovoljna dva stiska da se prekrije cijelo područje lica, vrata, a ostane malo i za dekolte :)
Miris je blag i osvježavajuć, podsjeća me na miris ljeta i mora, prilično podsjeća na Biothermov Blue Therapy serum kojeg sam koristila prošlo ljeto.
U segmentu upijanja, moram napomenuti kako ovo nije klasičan serum i kako ima svojstvo i kreme, tako upijanje nije očekivano kao kod klasičnih seruma. Sjedne jako lijepo na kožu, upije se za nekoliko trenutaka, ali ostavlja tanki baršunasti sloj na licu koji je zapravo zaštitni film. 


Aktivni sastojci proizvoda su alga Spirulina koja vraća energiju i ima antioksidativno djelovanje te astaksantin bogate H. Pluvialis. Oba sastojka su izvanredni antioksidanti i vrlo moćno djeluju na organizam i kožu.
Moje lice je momentalno u nekoj dobroj fazi glede dehidracije i SKIN-BEST serum sam nanosila samo jednom dnevno, ujutro ispod kreme s zaštitnim faktorom. Kao podloga za kremu je fantastičan jer je koža super zaglađena što pripisujem silikonima i gelastoj teksturi u serumu. Za noćnu njegu, koristim proizvode koji vrše noćni piling, a poznato je kako su antioksidanti najbolji kada se nanose kao dnevna njega u svrhu zaštite tijekom dana. Moja preporuka ide svim tipovima kože osim najosjetljivijoj. Za dnevnu njegu posebno za ljeto jer ne oksidira na licu, a pogotovo nakon ljeta kako bi se obnovile stanice od raznih stresnih faktora koji utječu na lice.

ZAKLJUČAK: sviđa mi se ideja o proizvodu 2-u-1 koji ima svojstvo seruma i kreme. Obožavam tako bogatije teksture i često volim kada mogu ostaviti sam serum bez kreme. Ovaj proizvod to svakako omogućava. Ono što me ne oduševljava su silikoni koji se nalaze u sastavu i voljela bih da ih je Biotherm izbjegao, no u svakom slučaju kao dnevni zaštitni proizvod s vrijednim sastojcima je odličan proizvod koji mi nije napravio štetu u smislu začepljenih pora. Pore su zaglađene gelastom teksturom i na taj način je spriječeno nakupljanje SPF proizvoda i šminke.  Osjetila sam da mi je koža dodatno zaštićena od slobodnih radikala kojih je i previše u mom okruženju na način da je ostala elastična i odmorna nakon napornog radnog dana.

CIJENAserum dolazi u dvije verzije: bočica od 30 ml po cijeni od 384 kune i bočica od 50 ml po cijeni od 501 kuna.

*PR UZORAK

Pazite li na unos antioksidanata oralno i dermalno?

Oznake: , , , , ,