Eucerin SUN proizvodi protiv alergija- recenzija


 Patite od alergija na sunce? Provjereno djelotvorni proizvodi dolaze od brenda Eucerin u čiju djelotvornost sam se više puta uvjerila.

Često ste na blogu mogle čitati o Eucerin SUN fluidu za lice kojeg kupujem i koristim otkako je izašao u prodaju, dok proizvode za tijelo većinom kupujem prije odlaska na godišnji.
Eucerinovi proizvodi su stalna postava u mojoj obitelji, osim što je moja koža jako osjetljiva na sunce, u obitelji imam nekoliko alergičara koji doslovno ne smiju niti 10 minuta na sunčeve zrake jer u protivnom nastupaju strahoviti simptomi: zastoj u disanju, crvenilo kože s plikovima i mjehurićima i glavobolja.

Eucerin SUN losioni i mlijeka  pouzdano štite i jedini s kojima moji alegičari mogu na sunce.

Danas Vam donosim skupnu recenziju nekih od Eucerin SUN proizvoda :

EUCERIN SUN FLUID ZA LICE SPF 50

 OPISVrlo visoka UVA/UVB zaštita (u skladu s EU preporukama) za lice, vrat i dekolte. Fluid za zaštitu od sunca štiti od oštećenja koja nastaju kod izlaganja suncu i dubinski jača kožu svojim trodimenzionalnim sustavom zaštite. Lagana tekstura fluida kožu ne čini sjajnom, nego matiranom.
Za normalnu i mješovitu kožu, bez mirisa, nije komedogen, matira kožu lica, vodootporan, pouzdano štiti od nastanka pigmentnih mrlja, prikladan za osjetljivu kožu, kožu sklonu aknama te nakon pilinga ili terapije laserom.
SASTOJCI: Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Glycerin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Alcohol Denat., Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Methylpropanediol, Titanium Dioxide, Panthenol, C18-36 Acid Triglyceride, Ceteareth-20 | Diethylhexyl Butamido Triazone, Tocopheryl Acetate, VP/Hexadecene Copolymer, Caprylyl Glycol, Sodium Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Trimethoxycaprylylsilane, BHT
CIJENA: 136 kn- 50 ml
MOJ DOJAM I OPIS: Ovaj fluid je moj dugogodišnji favorit i proizvod od kojeg se ne odvajam otkako je na tržištu. Tekstura je rijetka i fluidna, te je potrebno protresti bočicu prije upotrebe. Boja je lagano žućkasta i ne ostavlja bijeli trag na koži. Na meni se upija cca 5-7 minuta i ostavlja lagani masnjikavi sloj na koži. Ne znam zašto ga zovu "matirajući"jer ne matira kožu, ali je osjećaj na licu lagan posebno kada je vani +35.
Ambalaža je praktična i lako se nosi u torbici ili džepu.iakofluid, ovaj proizvod je odličan za svaku vrstu kože. Problematičnoj ne uzrokuje probleme, suhu ili dehidriranu neće isušiti. Moja preporuka je nanositi ga samog ili preko hidratantnog seruma ili kreme za lice.
Ovaj fluid pouzdano štiti,koristeći ga, nikad nisam izgorila ili dobila novu hiperpigmentaciju. Naravno, zaštitu je potrebno obnavljati i pridržavati se ostalih savjeta za ljeto o kojima sam pisala ovdje.


Postoji još i tonirana verzija ovog fluida, namijenjena mješovitoj koži, dostupna u jednoj nijansi.



EUCERIN SUN CREME-GEL -EKSTRA LAGANI LOSION ZA TIJELO SPF 50


OPIS PROIZVODAVrlo visoka UVA/UVB zaštita (u skladu s EU preporukama) za tijelo. Losion štiti od oštećenja uzrokovanih djelovanjem sunca i dubinski jača kožu svojim trodimenzionalnim sustavom zaštite. Losion se brzo upija stoga nema ljepljivog osjećaja na koži.
SASTOJCI: 


CIJENA: 144,00 kn-150 ml


MOJ OPIS: Ovaj lagani losion ima gelastu, nježnu teksturu, karakteristične žućkaste nijanse i mirisa za Eucerinove SUN proizvode. Lako se razmazuje i prilično brzo upija. Nakon nanošenja, nema straha od mrlja na odjeći ili kupaćem kostimu jer ne ostavlja nikakve tragove i nema ljepljivog osjećaja. Radi svoje gelaste teksture, osvježava i čini ritual mazanja potpuno lagodnim bez dugotrajnog utrljavanja.
Nema parfema, ali osjeti se lagani nenametljiv miris. Pravi must have, posebno protiv alergije na sunce, vodootporan i pouzdan, kako na plaži, tako i u gradu. Dostupan je i s nešto nižom zaštitom SPF30.






EUCERIN SUN LOTION - LOSION ZA ZAŠTITU OD SUNCA ZA SUHU KOŽU SPF 30:


OPIS PROIZVODAzaštita od sunca za normalnu do suhu kožu, 

SASTOJCI: 

CIJENA: 144,29 kn- 150 ml
MOJ OPIS I DOJAM: Za razliku od gore dva navedena proizvoda lagane teksture, losion za suhu kožu ima znatno gušću i kremastiju formulu. Boja  identična svim proizvodima iz SUN linije. Mirisa gotovo da nema. Na suncu, koža tijela se znatno isušuje i ako imate inače normalnu kožu, ljeti  vrlo vjerojatno postaje isušena  i perutava. Eucerinov losion za suhu kožu nije mastan proizvod. Vrlo je hidratantan i ugodan. Upija se brzo, ne ostavlja tragove na koži i/ili odjeći i vrlo je blag za osjetljivu i reaktivnu kožu. Hidratizira i pouzdano štiti.


KREMA-GEL ZA ZAŠTITU OD ALERGIJA NAKON SUNČANJA:

OPIS PROIZVODA: krema-gel poslije sunčanja umiruje i obnavlja kožu opterećenu djelovanjem sunčevih zraka.

  • krema-gel smiruje, hladi i obnavlja kožu koja je u stresu zbog djelovanja sunca,
  • djelotvornost i podnošljivost na koži kod pacijenata koji pate od alergija uzrokovanih djelovanjem sunca dokazane su kliničkim istraživanjima,
  • brzo se upijaju,
  • bez mirisa, boje i emulgatora
SASTOJCI: 
CIJENA: 72,10 kn-150 ml
MOJ OPIS I DOJAM: Ovaj proizvod je iznimno lagane i polu- gelaste teksture koja hladi i smiruje kožu nakon sunčanja. Upijanje je skoro trenutačno i daje trenutno olakšanje pregrijanoj koži. Ne sadrži parfeme i boje, klinički odobreno i za najosjetljiviju kožu. Na koži stvara lagani film koji dugo drži vlagu, fantastičan za sve koji imaju problema sa svrbeži nakon sunčanja,crvenilom i suhoćom. Losion rapidno smiruje i vrača ravnotežu suncem napaćenoj koži.


Razmišljate li koje proizvode kupiti za ljetovanje, topla preporuka ide Eucerin SUN liniji, posebno kod alergičara i iznimno osjetljive kože. Trenutno su aktualne akcije i promocije u ljekarnama gdje se proizvodi mogu kupiti i po 30% nižim cijenama, te u paketima 1+1 gratis.

Koristite li Eucerin SUN proizvode? Koji su Vaši favoriti?

Oznake: , , , , ,