Green Girl: Under your spell-suho ulje sa zlatnim prahom za tijelo


Ljeto je doba kada doslovno pretjerujem sa sjajem i šljokicama. Koliko god moja mama govori da sam prestara za to, ipak iskoristim svaki ljetni dan da istaknem kožu, kosu, kapke, usne i nokte raznim proizvodima koji pružaju blistavost, šljokice, shimmer i glitter.
O mojoj trenutnoj postavi ste mogli čitati u ovom postu, a danas ću pokušati dočarati najnoviju prinovu u mojoj kolekciji : Under your spell suho ulje sa zlatnim prahom.


Sjećate se recenzije On cloud nine suhog ulja (klik)?! Poželjela sam zlatnu verziju, i evo, divno ulje On cloud nine, dobilo je svoju sestru, zlatnu verziju pod nazivom Under your spell.

OPIS PROIZVODASuho ulje sa zlatnim prahom idealno je kada želite naglasiti preplanuli ten u ljetnim mjesecima. Pogodno je za njegu lica, tijela i kose, a zlatni prah dati će nenametljiv sjaj vašoj koži i kosi. Miris možete birati - monoi ili cvijet vanilije.
AMBALAŽA: Ulje je upakirano u staklenu bočicu bez raspršivača u količini od 100 ml. Ulja je uvijek dobro pakirati u staklene bočice jer plastične nisu dobar izbor, a unatoč tome što je bočica prozirna to ne utječe na kvalitetu čuvanja proizvoda jer se radi o stabilnim uljima, dok se  mješavine za lice moraju pakirati u tamne staklene bočice.
SASTOJCI: 




TEKSTURA, MIRIS I DJELOVANJE: Znate li koji je najveći nedostatak raznih suhih ulja koja kupujem prije ljeta? Oksidiranje! Ja se strahovito znojim po cijelom tijelu. Od proizvoda koje ljeti nanosim na tijelo očekujem odlično upijanje bez ostavljanja slojeva, jer mi je ionako prevruće u vlastitoj koži :D.

Mnoga "suha" ulja nisu dovoljno suha, odnosno ne upijaju se i na površini kože u kombinaciji sa suncem i znojem jednostavno oksidiraju. Zatim, umjesto onog divnog mirisa na početku, dobijem neugodan vonj koji mi stvara mučninu. Koža je masna, sklizava, a odjeća flekava.

Under your spell ulje se upija u potpunosti, ne ostavlja nikakav masni sloj nakon korištenja, a koža je jednostavno divna, mekana i vidljivo njegovana. Nanosim ga na suhu kožu, a upijanje je  trenutno.

Miris mog primjerka je Monoi, odnosno cvijet Tiare, ali možete birati koji miris želite i volite (npr. vanilija).
Probala sam mirise mnogih Tiare proizvoda. Under your spell najviše me podsjeća na Tiare liniju od L'erbolaria. Ne prodoran i ne iskričav miris cvijeta Tiare. Svaka ljubiteljica ovog mirisa zna koliko se on može razlikovati od proizvoda do proizvoda: od tamnog, pomalo mističnog do iskričavog, da ne kažem "veselog" mirisa Tiare. Kod ovog ulja, u mirisu ćete uživati prilikom nanošenja na kožu pa sve do njegovog upijanja. Kasnije, miris ostaje priljubljen uz kožu, ne širi auru te je pomalo diskretan.
Nema straha za one kojima smetaju intezivni mirisi na visokim temperaturama.



EFEKTI I KORIŠTENJE: 
Jeste li ikada obukle neki kozmetički proizvod? 

Under your spell ulje se jednostavno "oblači"!
Desetak dana koliko koristim ovo ulje, razmišljam o njegovom finišu. Ovo je kombinacija tekućeg bronzera, shimmera i šljokica. Doslovno sve u jednom i uz ovo ulje Vam ne treba  niti jedan drugi proizvod.
Njegova boja daje koži jedan do dva tona tamniju boju. Naravno, ovisi koliko ga nanesete, a kako sam već rekla: ja ga doslovno "oblačim". Utrljam obilnu količinu na svaki djelić tijela. Koža je u trenu predivne brončane nijanse bez straha od mrlja jer se u potpunosti upije.
Drugi finiš je shimmerast, zapravo- presijavanje. 
Koža se sjaji zlatnim, a ne umjetnim sjajem, presijava se iz raznih kuteva od zlatne prema brončanoj. Suptilno, nenametljivo, a opet neodoljivo.
Treći finiš je glitterast, odnosno šljokičav. Under your spell sadrži vrlo sitne i suptilne šljokice. Njih je najteže "uhvatiti" fotografijom. 


Koliko god se trudila dočarati sve ove efekte, teško je prenijeti njegovu ljepotu uživo.
Koristim ga od glave do pete...

...tijelo...


..pomiješano s BB kremom...

..usne i jagodice...

...kosa...


CIJENA: 100 ml -130 kn dobavljivo kod Green Girl porukom na FB (klik), koja šalje širom EX-YU s povoljnom dostavom.

Za one koji nemaju Facebook, možete naručiti na mail 
green.girl.aromakozmetika@gmail.com,  a katalog pogledati klikom na ovaj link.





Under your spell- Pod tvojom kletvom...(prijevod ovog ulja i sami naziv).
I da, opčinjena sam tobom!

"Second skin", "Bronze goodess" i slični nazivi imaju sad pravog predstavnika: 

ulje s nevjerojatnim efektom, ulje koje njeguje kožu i divan je osjećaj kada znaš da


ne nanosiš silikone i parafinsko ulje.



Čime se vi zlatite ovog ljeta?

Oznake: , , , , , ,