Lancôme Cils Tint Bare Lash Sensation- polutrajna boja za trepavice


Vjerojatno ste vidjele novitet koji  je Lancôme predstavio u medijima  Cils Tint Bare Lash Sensation, polutrajnu boju za trepavice koja ostaje na trepavicama i do 72 sata .
Novitet je podigao veliku prašinu i mnoge od nas smo se pitale kakva je to maskara koja traje 72 sata? Marketinški trik ili vrijedno pažnje?

Nakon 72 sata od prve upotrebe, evo mojih dojmova:)


OPIS PROIZVODA: 

Prva Lancômeova njegujuća polutrajna maskara Cils Tint čak i najsvjetlije trepavice obavija intenzivnom crnom nijansom, pružajući im dubinsku njegu i 72-satnu postojanost boje.
Za razliku od tradicionalnih maskara, inovativna formula Lash Lacquer ne sadrži vosak. Tekstura je iznimno tekuća, poput guste i postojane tinte obogaćene sastojcima koji njeguju i jačaju trepavice:

NAČIN KORIŠTENJA: 

Sljedeće jutro iščetkajte trepavice čistom četkicom za trepavice.


MOJ DOJAM: Imam ravne i kratke trepavice koje su prilično tamne, ali kako ih zbog oblika i kvalitete teško naglasim bez dobre maskare, tako se ni relativno prirodna tamna boja ne primjećuje.



Lancôme Cils Tint izgleda poput uobičajenih maskara. Elegantna, crna tuba koja sadrži 6,5 ml i dolazi samo u crnoj nijansi.


Četkica je posebno po mom ukusu, nikakve novotarije s oblicima, potpuno klasična, normalna i gusta četkica, s malo užim vrhom koji omogućava precizno i jednostavno nanošenje.
Cils Tint se nanosi samo na gornje trepavice u jednom, eventualno dva tanka sloja.


Formula maskare je iznimno tekuća, idealna za precizno obavijanje svih dlačica .Vrlo lagana i prozračna, ne sljepljuje i ne sadrži vosak kao kod uobičajenih maskara.

Moje prvo nanošenje prije nešto više od 72 sata rezultiralo je ovakvim efektom:



Kao što vidite na fotkama, trepavice su crne i lijepo naglašene bez grudica. Međutim, svi želimo još volumena i uvijenosti. Za takav efekt predlažem upotrebu uvijača prije nanošenja Cils Tint-a jer nakon sušenja formule, trepavice su krute i teško ih je oblikovati.

Navečer, makeup se normalno uklanja. Upotrijebila sam sve svoje uobičajene čistace,: uklonila sjenilo, olovku za oči i obrve, ali trepavice su ostale i dalje crne.

Iduće jutro, uvijenost i krutost dlačica je nestala, te su vratile svoj prirodan položaj i mekoću, ali boja je i dalje na njima bez crnih tragova po koži.


Sljedećih 48 sati, trepavice su bile lijepo naglašene i crne, ali sam poželjela sam naglašeniji volumen i dužinu. 




Nakon 48 sati, ponovno uklanjanje makeup-a, trepavice su i dalje crne mada nešto slabijeg inteziteta.

Posljednji, treći dan, trepavice su skoro identične kao dan prije i pogled sam naglasila samo sjenilom i olovkom za oči.


ZAKLJUČAK: Ovaj proizvod ne treba svrstavati pod uobičajene maskare jer ona to nije. Ovo je zaista polutrajna boja za trepavice koja će definitivno obojati Vaše trepavice u crno bez straha od razmazivanja oko očiju i bez obzira na znoj, vlagu, trljanje po očima i skidanje makeup-a. Boja se postupno skida i ne trusi ispod očiju. Najintezivnija je naravno, prvi dan, dok nakon tri dana potpuno izblijedi. Bitno je naglasiti da ne pretjerujete u slojevima, dovoljan je jedan nanos jer u suprotnom ne garantiram za sve ove benefite.

Mnoge žene imaju izrazito svijetle trepavice i boje ih trajnim bojama u salonima. Cils Tint je namijenjen ženama koje žele produbljen pogled, naglašene trepavice, ali ipak suptilne i prirodne...
...ovo je proizvod kojim dobivate primjetne, prirodne i crne trepavice puna tri dana bez obzira jeste li na fitnesu, na bazenu ili na plaži jer je boja otporna na znoj, vodu i vlagu.




Mislim da je Lancôme, brand kultnih maskara izbacio idealan ljetni proizvod kada nam se ne nanosi maskara na visokim temperaturama a opet želimo zavodljiv pogled. Isto tako, odličan izbor za vikende ili praznike kada iz istog razloga ne želimo nositi maskaru svaki dan, a kako formula sadrži njegujuće sastojke, ovo je idealan vikend tretman za njegu uz naglašene trepavice. Ipak, moram zaključiti da je cijena previsoka za ovakav proizvod.

CIJENA: 267 kn za 6,5 ml koji mogu potrajati prilično dugo jer nije proizvod kojeg ćete koristiti svaki dan.

*PR UZORAK

Kako Vam se sviđa ovo novo cjelovito rješenje : hibrid polutrajne boje za trepavice i njege? 

Bojite li trepavice ili ste sretnice s crnim i naglašenim prirodnim trepavicama?

Oznake: , , , , ,