Nivea In-Shower Cocoa&Milk darivanje + recenzija


Otkako je Nivea izbacila inovaciju u ubrzanoj njezi tijela, proizvodom koji se koristi ispod tuša i služi za hidrataciju i njegu tijela, isprobala sam sve verzije. Od samog početka, zavoljela sam ovaj proizvod, jer meni, lijenčini kod mazanja tijela , znatno štedi vrijeme u kupaonici.
Posebno za jutarnja tuširanja kada je potrebna brza i učinkovita njega.
Primjenjuje se nakon pranja i ispiranja uobičajenimg elom, na vlažnu kožu pod tušem.  Dobro isperite i obrišite tijelo. Nije potrebno nanositi dodatno losione ili mlijeka za tijelo.

In-Shower Cocoa&Milk za razliku od drugih ima malo laganiju teksturu, ali zato bogatiji miris po kakau i vanilji što je za mene pun pogodak. Nakon tuširanja, koža  je glatka i meka, a miris se zadržava nekih pola sata na mojoj koži koja doslovno "guta" mirise.


NIVEA In-Shower Cocoa & Milk mlijeko za tijelo
Obogaćen njegujućim kakao ekstraktom namijenjen je njezi normalne i suhe kože, a nanosi se nakon uobičajenog proizvoda za tuširanje izravno na mokru kožu dok ste još pod tušem. Sofisticiran miris koji ostaje dugo na koži kombinira bogate čokoladne note kakaa sa senzualnom vanilijom. Nakon ispiranja dovoljno je obrisati se ručnikom i uživati u senzacionalno mekom osjećaju na koži.
Preporučena maloprodajna cijena (250 ml): 30,00 kn

NIVEA daruje dvije čitateljice s In-Shower Cocoa & Milk IN-Shower mlijekom.
U komentarima napišite koji je Vaš omiljeni NIvea proizvod. Ne ostavljajte podatke već samo nadimak.
Darivanje je otvoreno za čitateljice iz Hrvatske.

Javljajte se do četvrtka 10.07.2014.. u ponoć, a 11.03.2014. ću nasumičnim odabirom preko Random.org  izabrati dva dobitnika.

Dobitnice Nivea In-Shower Cocoa&Milk su Ana Marija Krznarić i čitateljica s nadimkom Kika. Molim dobitnice da se jave na mail eyedetoxx@gmail.com u roku od 48 sati.
Hvala svima na sudjelovanju, uskoro još jedno lijepo darivanje :)


Oznake: , ,