NovExpert analiza kože


Volim promocije kozmetike, uvijek saznam ili naučim nešto novo o brendu i proizvodima. Nedavno sam posjetila moju omiljenu kvartovsku ljekarnu Jelić gdje je brend NovExpert održao savjetovanje i analizu kože.
Inače, nemam baš osobito mišljenje o pregledima kožu u ljekarnama. Obično se vrše pomoću amaterskih aparatića i preko makeup-a i vrlo vjerojatno prikazuju trenutno stanje kože koje ne mora biti realno.
Kod NovExpert-ove analize kože, pažnju mi je privukao uređaj kojim se obavlja analiza i znatiželjno sam se prepustila u ruke simpatičnoj dermo-savjetnici Ani:)

Za razliku od mnogih uređaja koje sam isprobala putem promocija u ljekarnama, ovaj uređaj je profesionalan. Sistem postupka je vrlo jednostavan, kamera se prisloni na razna područja na licu i putem kamere analizira stanje kože u dubokim slojevima.

Nakon upisivanja nekoliko osnovnih podataka u sam uređaj (godine, spol..), kamera se prislanja na razne dijelove na licu i kroz nekoliko trenutaka analizira u kakvom je zapravo stanju koža.
Pore: Uređaj pokazuje mjesta na kojima su izražene proširene pore. Moram priznati da me rezultat malo iznenadio jer je pokazao relativno ok stanje. Proširene pore na području oko nosa što je stvarno super.

Crvenilo: moja boljka kojoj nema previše pomoći. Vidite i same kako imam izraženo crvenilo i kao bonus ispucane kapilare na licu.

Hiperpigmentacije : Na fotografiji vidite kako aparat pokazuje stanje kože klijenta u odnosu na primjer lošeg stanja. Moja situacija s hiperpigmentacijama je očito super i radi toga sam presretna.

Nepravilnosti, odnosno akne i miteseri: hmm, nadala sam se da će ovaj segment uređaj pokazati kao ok stanje, međutim na području nosa pokazalo se puno žutih točkica koji označavaju gadove :P

Uređaj mjeri i pokazuje između ostalog i dehidriranost, te bore. Dehidriranost je prisutna skoro kod svake osobe, čak i izrazito masne kože. Posebno u ljetnim mjesecima kada nam je organizam općenito žedan. Što se tiče bora, zadovoljna sam rezultatima. Analiza je pokazala sitne borice na području oko očiju što ukazuje da moram pojačati njegu.

Po završetku analize kože, ono što mi se jako svidjelo su konkretni savjeti dermo-savjetnice o njezi, a potom preporučeni proizvodi.

Volim NovExpert kozmetiku. Trenutno je jedina na našem tržištu  koja je 100% prirodna i gdje je to jasno i naznačeno na pakiranju. To znači da ima 0% konzervansa uključujući i one koji se nalaze na europskoj listi dopuštenih konzervansa. Ne sadrži eterična ulja niti alkohol. Inovativan brend, 100% medicinska učinkovitost – 0% kemijskih supstanci.

Hijaluronska kiselina koju koristi NovExpert je također dobivena prirodnim putem kao rezultat suvremenih biotehnoloških procesa. Više o tome, pisala sam u ovom postu.  
Sve formulacije NovExpert su 100% biorazgradive.



Koristim nekoliko proizvoda iz NovExpert-ovog asortimana, ipak kako mi je preporučena intezivna okoloočna njega, NovExpert ima nekoliko proizvoda za tu namjenu od kojih trenutno isprobavam  Novexpert – Expert Lifting Eye Contour koji je pravi flash za umorne oči i borice oko njih. Lajkam jako.

ZAKLJUČAK: kako sam na početku napisala, prilično sam ravnodušna prema raznim analizama kože na koje nailazim u ljekarnama i obično ih preskačem, NovExpertova analiza je potpuno drugačija, osim trenutnog stanja, dobit ćete stvarnu i dubinsku sliku svoje kože i možda razbiti zablude o njoj. Vrlo često žene ne znaju koji tip kože imaju i koriste pogrešne proizvode. Topla preporuka!
Ako želite i Vi isprobati ovakvu analizu, predlažem da pratite NovExpert Hrvatska koja nas obavještava o mjestu i vremenu svojih promocija.

Koristite li usluge analize kože? Koliko ste zadovoljne ovakvim uslugama i konzultacijama? Iskustva?

Oznake: , ,