DERMA E - HYDRATING CLEANSER SA HIJALURONSKOM KISELINOM


izvor fotografije


Kao dehidro-suhokožac uvijek tražim dobar proizvod za lice koji će spasiti stvar. nedavno je na iHerb  brand Derma E bio na 20% te mi je zapao za oko ovaj proizvod - Hydrating Cleanser - umivalica sa hijaluronskom kiselinom za suhu kožu. Inače nikad ne kupujem proizvode za sve tipove kože već isključivo za moju suhu/dehidriranu, a umivalice kao proizvod do sada nisam koristila. Micelarna mi se činila sasvim dostatna. 
Količina u kojoj dolazi umivalica je 175 mL, a njena redovna cijena je $11.17, no ja sam je ugrabila za $8.94. Derma E kao brand nikad nisam koristila no odlučila sam mu dati šansu.
Paketić sa iHerb je došao relativno brzo, za oko 2 tjedna, te mi se čini da se općenito dostava paketa sa iHerb jako ubrzala u zadnja 2 mjeseca, što je izrazito pozitivno.

Čitajući opis proizvoda, ponadala sam se jer umivalica obećava i nudi puno:
Ostali sastojci:
Water (aqua), glycerin, cocamidopropyl hydroxysultaine, allantoin, panthenol, sodium hyaluronate (hyaluronic acid; actimoist bio-1), tocopheryl acetate (vitamin E), retinyl palmitate (vitamin A), organic cymbopogon schoenanthus (lemon grass) extract* (.1%), organic chamomilla recutita (matricaria) flower extract* (.1%), equisetum arvense (horsetail) extract, carica papaya (papaya) fruit extract, disodium laureth sulfosuccinate, potassium sorbate, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, plumeria blossom fragrance


Iskreno, gel me oduševio odmah nakon 1.korištenja. Osjećaj na koži je squeaky clean, ako znate na što mislim :D. Lice je mekano, čisto, radiant....nema ni traga isušivanju već naprotiv, koža je nahranjena i taj osjećaj traje.


Na fotografiji vidite otprilike koju količinu koristim za umivanje.



Gel je proziran te gust tako da je potrebna mala količina koja se lagano zapjeni. Na licu se zapjeni više nego je pokazano na fotografiji.


 Ne peče za oči, iako ga ne trljam jako na taj dio lica. Miris je lagan (slatkast) i ugodan. Čini mi se da će trajati vječno.

Ne koristim ga za skidanje šminke, jer to obavim micelarnom prije treninga. Umivalica je savršen dodatak čišćenju kože i njezi nakon treninga, kada mi znoj začepi pore i kada ju je potrebno temeljito očistiti. Nakon korištenja osjećam kao da mi preparativa bolje sjeda i upija se (serum + hidratantna krema), tako da sam vrlo vrlo zadovoljna.

Imate moje iskrene preporuke za ovu umivalicu ;), a moja sljedeća narudžba sa iHerb sadržavat će Derma E Hydrating Mist tj.tonik koji također sadrži hijaluron, zajedno sa vitaminom C, lješnjakom, aloa verom i zelenim čajem. Veselim se isprobavanju.
Ako naručujete prvi puta, kod za iHerb popust je LDK464, ili slijedite link.

Ima li među vama suhokožaca i koje umivalice koristite?
Jeste li probale neki drugi Derma E proizvod? 

Ana (bug_lady)

Oznake: , , , , , , ,