EUCERIN ® pH5 PROGRAM ZA KOŽU KOJA PATI OD ALERGIJA


Alergija predstavlja stres za tijelo i dušu: oči suze, nos curi, teško se diše, loše se spava, a trpi i koža. Znanstvena istraživanja ukazuju na činjenicu da alergeni iz zraka mogu prodrijeti u kožu. Uzrok tomu može, prije svega, biti oslabljena zaštitna funkcija kože koju, između ostalog, izaziva smanjena aktivnost vlastitih enzima u koži. Ona reagira pojavom crvenila, ljuštenjem, nadražajem na svrbež i zatezanjem. Stvara se čarobni krug – uzajamno djelovanje tijela i psihe, a koje je vidljivo i izvana.


Procjena je kako u Hrvatskoj 7-10% stanovništva boluje od peludne alergije, a 3-5% boluje od astme. Posljednjih godina

postoji trend porasta oboljelih od raznih vrsta alergija. Mnoge štetne tvari iz okoliša predstavljaju veliku opasnost za kožu: stres, otrovi iz okoliša, UV zračenje i hladnoća otežavaju našoj koži život. Osobe koje pate uslijed alergije imaju smetnje u zaštitnoj funkciji kože i zato su njezine obrambene snage oslabljene.
Program za čišćenje i njegu osjetljive kože Eucerin® pH5 usklađen je s pH-vrijednošću rožnatog sloja, a ima zadaću štititi i aktivirati prirodne obrambene snage kože. Za to je odgovorna jedinstvena djelotvorna kombinacija koja se sastoji od pH5 citratnog pufera za jačanje kiselog zaštitnog ogrtača, glicerina za povećavanje vlage u koži kao i dekspantenola za poticanje obnove stanica. Taj djelotvorni kompleks dokazano povisuje aktivnost vlastitih enzima kože.
Njemački savez za alergiju i astmu DAAB je proveo primijenjeno testiranje s proizvodima Eucerin® pH5 za osjetljivu kožu.

Testirano je ukupno 302 ispitanika koji su patili uslijed alergije tipa I. Rezultat: izvrsna podnošljivost proizvoda na koži – preko 90% ispitanika je sve proizvode ocijenilo ocjenom dobar i vrlo dobar. Eucerin® pH5 losion zaustavlja u cijelosti prodor peludi u 30% i vidljivo smanjuje dubinu prodora u sljedećih 40% slučajeva.







Eucerin® pH5 sindet bez sapuna (100g)

Za svakodnevno čišćenje lica i tijela, prikladan i za osobe koje ne podnose sapun jer ne sadrži alkalijske sapune. Čisti posebice blago i održava vlastitu zaštitu kože. Pogodan je i za svakodnevni tretman kože sklone alergijama tipa 1 (alergija na prašinu, grinje, kontaktna alergija).
Cijena u ljekarnama: 30,00 kn



Eucerin® pH5 losion za pranje osjetljive kože (200ml)

Namijenjen je za svakodnevno pranje osjetljive kože tijela sklone alergijskim reakcijama. Čisti posebno blago a pH5 citratni pufer stabilizira pH-vrijednost kože. Pogodan za svakodnevni tretman kože sklone alergijama tipa 1 (alergija na prašinu,
grinje, kontaktna alergija). Prikladan i za djecu.
Cijena u ljekarnama: 49,00 kn



Eucerin® pH5 ulje za tuširanje (200ml)

Za svakodnevno pranje s intenzivnim povratom lipida za osjetljivu suhu kožu. Sadrži visoki udio (55%) njegujućih lipida i pH5 enzimsku zaštitu koja potiče prirodnu obranu kože
od vanjskih utjecaja. Štiti kožu od isušivanja. 
Cijena u ljekarnama: 70,00 kn



Eucerin® pH5 uljna kupka (200ml)

Za svakodnevno pranje s intenzivnim povratom lipida za osjetljivu suhu kožu. Namijenjen je za svakodnevno čišćenje osjetljive kože tijela sklone alergijskim reakcijama. Sadrži visoki udio (80% )njegujućih lipida i pH5 enzimsku zaštitu koja potiče prirodnu obranu kože od vanjskih utjecaja. Prikladna i za djecu.
Cijena u ljekarnama: 74,00 kn



Eucerin® DermoCapillaire pH5 šampon (200ml)

Za svakodnevno pranje kose pri osjetljivom vlasištu. Nježno uklanja pelud i ostale alergene iz kose. pH5 citratni pufer stabilizira vlastitu pH vrijednost kože. Sadrži dekspantenol a ne sadrži alkalijske sapune. Prikladan i za djecu.
Cijena u ljekarnama: 82,00 kn



Eucerin® pH5 krema za osjetljivu kožu lica i tijela (75ml)

Ova krema namijenjena je za svakodnevnu njegu osjetljive kože lica i tijela sklone alergijskim reakcijama.
Aktivira regeneraciju kože i pruža dugotrajnu hidrataciju. Sadrži vitamin E i pH5 citratni pufer koji štite
kožu te visoko koncentrirani dekspantenol koji pruža vlagu i obnavlja kožu. Prikladan i za djecu.
Cijena u ljekarnama: 97,00 kn



Eucerin® pH5 krema za ruke (75ml)

S visoko koncentriranim dekspantenolom obnavlja suhe ruke i štiti kožu u trajanju do 18 sati.
Obnavlja suhe i oštećene ruke i vraća im glatkoću i podatnost. Ima visoko djelotvornu zaštitu.
Cijena u ljekarnama: 49,00 kn




Ovaj vikend, Eucerin Vam poklanja pH5 losion s enzimskom zaštitom za pranje kože lica i tijela! 

Kako osvojiti nagradu?.

-  napišite u komentaru koja kombinacija  kliničkim studijama dokazano povisuje ativnost vlastitih enzima kože. Možete podijeliti svoje iskustvo u borbi  protiv alergija, dapače!
 . NE OSTAVLJAJTE PODATKE U KOMENTARIMA ALI OSTAVITE NEKO IME ILI NADIMAK
- u komentaru navesti pod kojim imenom pratite Dear Skin beauty blog 
.
Darivanje je otvoreno za SVE čitateljice .

Javljajte se do nedjelje 17.08.2014.. u ponoć, a 18.08.2014. ću nasumičnim odabirom preko Random.org  izabrati dobitnicu koja se mora javiti u roku od 48 sati.

Sretno :)

Sretna dobitnica je Ljiljana Bošnjak Gligorević, molim podatke na mail :)

Oznake: , , ,