GREEN GIRL POLISH ME BROWN PILING ZA LICE




Polish me brown je jedan od noviteta u ponudi Green Girl aromakozmetika, a ujedno treći piling za lice koji sam isprobala iz radionice by Green Girl.
O pilinzima zaista možete puno čitati na ovom blogu, važan proizvod koji nas lišava odumrlih stanica i pomaže koži da bolje upija naše dragocjene serume i kremice.
Što se tiče Green Girl pilinga, prošlo ljeto sam koristila Sweet Orange piling u prahu (recenzija) i Polish me Blue (recenzija) i moj dojam je bio:  okeeej, ali daj nešto jače :D Moram li reći koliko sam bila u zabludi? Jaki i agresivni pilinzi nisu pogodni za moje osjetljivo lice s ispucanim kapilarima, a opet ako koža nije bila izribana, te osjećaj je kao da nisam ništa napravila.
Malo, pomalo, kako sam se počela zaljubljivati u aromakozmetiku, tako su i pilinzi s dodanim uljima za lice postali predmet mojeg interesa.

OPIS PROIZVODA:Kremasti piling za lice sa zrncima masline, oraha i ruže za nježno i učinkovito čišćenje i poliranje kože lica. 
Pogodan je za sve tipove kože osim one jako osjetljive kojoj će više odgovarati sličan piling sa nježnijim zrncima - polish me blue


PAKIRANJE I TEKSTURA: prepoznatljiva Green Girl ambalaža: kvalitetna plastična bočica u količini od 100 grama.Tekstura je kremasta, iako za nijansu rjeđa od Polish me blue. U samom doticaju s kožom ostavlja dojam pahuljaste i meke kreme i tek trljanjem po proizvodu kada se osjete zrnca, dobijete dojam da se radi o pilingu.
Jeste li ikada isprobale piling s čak četiri vrste zrnaca? Obično se u takvim proizvodima nalazi samo jedna, eventualno dvije vrste što nije loše, no ovaj piling čini jedinstvenim sastav od čak četiri vrste zrnaca: maslina, orah, ruža i marelica, sve fino mljeveno i nikako nećete imati osjećaj da su neka veća ili manja. Potrebno ga je promučkati prije upotrebe kako bi se slegnuta zrnca pomiješala.

MIRIS I NAČIN KORIŠTENJA: Polish me Brown, koristi se poput ostalih pilinga, ovisno o vrsti kože, jednom do dva puta tjedno. Kako sam sada u najboljoj fazi glede proširenih pora, mitesera i prištića, zaista nemam potrebu pretjerano koristiti pilinge, ipak upotrebljavam ga dva puta tjedno, obično navečer prije maske za lice.
Nanosi se na suho lice i lagano prstima kruži, posebno po T zoni i problematičnim dijelovima. Miris je  krasan, posebno ako ste ljubiteljica kremastih, toplih i gurmanskih mirisa . Nakon masaže ispiranja, lice je mekano i glatko ali može ostaviti masnjikavi osjećaj što se nekome može svidjeti, dok drugima ne. Meni osobno takav osjećaj često odgovara jer iza samo nanesem laganu kremu ili masku i odem spavat. Ponekad ipak želim potpuno suho i škripavo lice, u tom slučaju lice isperem još jednom. Volite li takav osjećaj, ne garantiram da nećete osjetiti neugodnu zategnutost jer ste prevelikim ispiranjem proizvoda, kožu lišile svake (potrebne) masnoće pa tada trk po obilan sloj kreme.
SASTOJCI: pročišćena voda, aloe vera gel, biljno ulje sjeme marelice, biljno ulje suncokret, gliceril monostearat, cetilni alkohol, mljevene koštice marelice, mljevena ljuska oraha, mljevena zrnca ruže, mljevene koštice masline,  glicerol, dekspantenol, prah anisa, dehidroctena kiselina, benzil alkohol(konzervans), prirodni miris
Rok upotrebe 3 mjeseca, uz čuvanje u hladnjaku rok trajanja se produžuje na mjesec dana.
POLISH ME BROWN Vs POLISH ME BLUE? Ako mene pitate, za moju osjetljivu i mješovitu kožu, vječito pod stresom i dehidracijom, moj izbor bi bio Polish me Brown. Posao uklanjanja mrtvih stanica radi konkretnije zahvaljujući većim zrncima, a istovremeno hidratizira i ostavlja kožu glatkom. Pogodan je skoro za sve tipove kože, jedino kod masne preporučujem češću upotrebu i duplo ispiranje.

CIJENA: 100 grama košta 80 kn dobavljivo kod Green Girl porukom na FB (klik), koja šalje širom EX-YU s povoljnom dostavom. Za one koji nemaju Facebook, možete naručiti putem maila green.girl.aromakozmetika@gmail.com,  a katalog pogledati klikom na ovaj link.

Volite li kremaste pilinge ili je Vaš izbor gelasta tekstura?

Oznake: , , , ,