ILLAMASQUA BRONZING DUO GLINT & BURNISH


Opet ja s bronzerima :D Što mogu kada ih toliko volim :) Ne sunčam se, a želim izgledati osunčano i za takav efekt nema boljeg proizvoda od bronzera.
Najnovija prinova u mojoj kolekciji je Illamsqua Bronzing duo u nijansi Glint/Burnish

Obećala sam samoj sebi kako neću više kupovati  bronzere, no ovaj primjerak je slučajno popularno rečeno "uletio" i nisam mogla odoljeti.

PAKIRANJE je karakteristično za Illamasqine proizvode. Čvrsta plastika s ogledalom i karakterističnog oblika. Otvaranje bronzera ima moju oštru kritiku jer sam potrgala dva nokta prilikom otvaranja :P
Duo bronzer sastoji se od dva dijela : lijevo se nalazi nijansa Glint, desno Burnish i svaka sadrži 4 grama.


Nijansa Glint je neka vrsta shimmera, topla breskvasta nijansa izuzetno sjajna, dok je nijansa Burnish zlatno-brončana, nije toliko sjajna kao Glint, ali daje sedefasti efekt koji se presijava, posebno na suncu.
Obje nijanse međusobno odlično rade, Glintom obično ističem dijelove lica poput vrha jagodica dok Burnishom konturiram i koristim poput rumenila.

Tekstura je super mekana, prah je izuzetno  fino mljeven i kremast na dodir. Pigmentiranost poput svih Illamasqua proizvoda-brutalna. Dovoljno je doslovno samo jednom preći s mekanim kistom da se zahvati dovoljna količina pa i tada tri puta otresti kist :D


swatch na suncu, lijevo Burnish, desno Glint
..u hladu..

Moj ten je srednje taman, s toplim podtonom (Mac nc 25-35) i obje nijanse se odlično stope s tenom. Ovo je jedan od rijetkih mojih bronzera koji nije mat, multifunkcionalan (može se koristiti na kapcima i tijelu), na koži je jako sjajan što ne bih preporučila ako ne volite takav izgled jer može dodatno istaknuti proširene pore.
CIJENA: 264 kn za 2x4 grama u Illamasqua trgovini, Mullerima ili putem web shopa. Osim nijanse Glint & Burnish, dostupna je i nijansa Glint & Writhe.

TOP:


FLOP: 



Iza kraj, pomiješala sam obje nijanse na licu i kapcima,i evo kako izgleda na meni


Volite li sjajne i blještave bronzere ili ste više mat team?

Oznake: , , , ,