LA ROCHE POSAY DANI ZAŠTITE OD ALERGIJA- NAJAVA I DARIVANJE


Kraj ljeta vrijeme je najintenzivnijeg utjecaja peludi ambrozije koja može imati izrazito nelagodan utjecaj na netolerantnu i osjetljivu kožu. 

Kihanje, osjećaj zatezanja i gorenja kože, svrbež i iritacije  znakovi su s kojima se pogotovo u ovo doba godine susreće veliki broj osoba s alergijama, a koje se direktno odražavaju  na njihovu kožu. Bez obzira na to je li koža sklona alergijama ili je netolerantna, ona danas postala dominantna briga svakodnevnog života velikog broja ljudi.  
Alergija je odgovor imunološkog sustava na alergen te se sastoji od dvije faze: senzibilizacije na alergen te zakašnjele reakcije na ponovljeno izlaganje alergenu. Kako bi se utvrdio točan uzrok alergije potrebno je posjetiti dermatologa  dok je izbjegavanje svakog doticaja s utvrđenim alergenima jedini način da se izbjegne pojava alergije. Netolerancija kože trenutan je i jednokratan odgovor kože na alergen ili iritant. Netolerantna koža vrlo je krhka te je izloženija vanjskim utjecajima i rizicima od alergija. Netolerantnu kožu također karakterizira važnost subjektivnih simptoma (osjećaj bockanja i zatezanja te utjecaj toga na svakodnevan život) s obzirom da su tijekom pregleda objektivni simptomi poput blagog eritema, izrazito suhe kože i ljuštenja manje očiti ili gotovo minimalni. Pored odgovarajućeg tretmana, intenzivna umirujuća njega kože može biti učinkovita u hidratiziranju i smanjivanju reaktivnosti osjetljive  kože sklonoj alergijama. 
Ove sezone La Roche-Posay predlaže tri koraka za umirenje netolerantne i alergiji sklone osjetljive kože: 
  1.       Korak čišćenje: Toleriane Dermo Nettoyant mlijeko
  2.       Korak umirenje: termalna voda La Roche-Posay
  3.       Korak njega: Toleriane Ultra, Toleriane Ultra Fluid, Toleriane Riche za izrazito suhu netolerantnu kožu  ili Toleriane SPA za normalnu i mješovitu netolerantnu kožu
  4. Više o proizvodima možete pročitati na ovom linku. Moj omiljeni proizvodi iz linije Toleriane su Toleriane Ultra krema i fluid čiju recenziju i usporedbu možete pročitati ovdje.
U kolovozu i rujnu uz kupnju Toleriane njege za lice La Roche-Posay poklanja prva dva koraka rutine kako bi i tokom dana alergija osjetljiva koža bila u potpunosti zaštićena i njegovana.




Osim odlične akcije u ljekarnama tokom kolovoza i rujna, u suradnji s La Roche- Posay donosim Vam lijepo darivanje u kojem darujemo šest poklon paketa iz Toleriane linije:






Kako osvojiti nagradu?.

-   u komentaru podijelite s nama : svoje iskustvo s La Roche Posay Toleriane njegom, i/ili   borbu protiv alergija i netolerantnom kožom, također ako niste upoznate s Toleriane njegom slobodno postavite pitanja na koje će Vam odgovoriti stručnjak dermatolog i alergelog,  savjeti i iskustava dobro došla, te ne zaboravite napisati koju nagradu bi željele osvojiti.
- u jednom od narednih postova, vratiti ću se na ovu temu uz gošću Ivanu Roščić gdje će komentari na temu alergije i osjetljive kože također ući u obzir za nagrađivanje.
 - NE OSTAVLJAJTE PODATKE U KOMENTARIMA ALI OSTAVITE NEKO IME ILI NADIMAK
- u komentaru navesti pod kojim imenom pratite Dear Skin beauty blog 
-share opcionalno ukoliko me pratite na društvenim mrežama 
.
Darivanje je otvoreno za SVE čitateljice .

Javljajte se do četvrtka 11.09.2014.. u ponoć, a nakon toga ću nasumičnim odabirom preko Random.org  izabrati šest dobitnika La Roche-Posay oklon paketa  koji se moraju javiti u roku od 48 sati.





Sretno :)

Dobitnici paketa su : Božica M., Princess S., Mirna Oreč, Danijela FILIPOVIĆ-GRČIĆ i Crna Ružica a molim i Albu kao dodatna nagrada da se javi uz ostale dobitnice u roku od 48 sati na mail eyedetoxx@gmail.com.

Oznake: , , , , , ,