LA ROCHE POSAY RESPECTISSIME EXTENSION MASKARA


La Roche-Posay u ponudi ima već neko vrijeme čak dvije maskare za osjetljive oči:  Respectissime Densifieur koja je obogaćena serumom za jačanje trepavica i daje volumen i Respectissime Extension za povećavanje i produljenje trepavica. Ne znam ni sama zašto sam ih do sada ignorirala, nekako sam navikla kupovati maskare u drogerijama i parfumerijama i moram priznati da mi je sad pomalo žao. No, nikad nije kasno otkriti odličan proizvod. Danas Vam pišem o La Roche Posay Respectissime Extension maskari:


OPIS PROIZVODAmaskara za povećavanje i produljenje trepavica. Formula obogaćena sastojkom SRP*, novim polimerom koji dugotrajno jača i omekšava trepavice. Trepavice su jače i besprijekorno oblikovane od korijena do vrha. Boja se jednako raspoređuje duž cijele trepavice, za učinak maksimalnog produljenja. Dostupno u dvije nijanse. 

Maskara za trepavice je neizostavni kozmetički proizvod. Barem u mom slučaju koja imam ravne i kratke trepavice i bez maskare izgledam jednostavno bezlično. Kada su u pitanju osjetljive oči i tu se ne mogu previše pohvaliti da mi sve odgovara. Ne nosim leće, ali oči su mi turbo osjetljive i reagiraju suzama i iritacijama, posebno kod vodootpornih formula i olovaka za oči. Ipak, kao većina žena, ne odričem se tih malih a tako velikih ženskih pomagača.



Respectissime Extension dolazi u klasičnoj crnoj ambalaži i u dodatnoj kutijici što je garancija da ste prva osoba koja je tu maskaru i otvorila. Ako ste kupovale maskare u drogerijama, onda znate što mislim. Dodatan plus je što proizvodi u ljekarnama imaju veći nadzor i tu nema greške da je netko isprobavao maskaru prije Vas.
Četkica mi je genijalna: ne volim velike četkice kojima obavezno zamrljam kapke i kožu oko trepavica. Ova je uska, precizna i na krajevima se sužava što čini savršenstvo za precizno nanošenje gornjih i donjih trepavica. Pretpostavljam da će odgovarati  svima, bez obzira jesu li Vaše trepavice guste ili rijetke.

Formula je bogata i kremasta. Daje sjajnu i crnu prekrivenost već u prvom sloju. Koristim ju posljednjih 20 dana, i kako je nova,  tako još nije "razrađena" i pomalo ostavlja grudice u drugom nanosu, ali što će biti starija to će biti sve bolja i bolja. Svaka maskara se mora "razraditi" i tek su najbolje onda kada ih skoro više nema.
SASTOJCI: 


Što se tiče efekta dugih i većih trepavica, zadovoljna sam. Maskara ne daje neki glamurozni efekt, ali svatko s ravnim i kratkim trepavicama će izvući maksimum s njom. Iako ne spada u vodootporne maskare, moram pohvaliti postojanost koja se pokazala na ovim visokim temperaturama za 10. Izdržala je silnu zagrebačku sparinu i moj obilan znoj bez trusenja i razmazivanja.

Fotografije maskare na mojim trepavicama i njezin efekt produživanja trepavica:


CIJENA: respectissime extension maskara se kreće oko 130 kn za 8,4 ml ovisno o ljekarnama, a prodajna mjesta La Roche Posay dermatološkog brenda možete pronaći ovdje

TOP:
FLOP:

ZAKLJUČAK: Ovo je jedna od boljih dnevnih maskara koje sam probala. Dnevna zato jer ne opterečuje oči i štitit repavice. Efekt je odličan, trepavice su produžene i to je ono što me zadovoljava za dnevni makeup. Za večernje izlaske i glamurozniji efekt  koristim uvijač za trepavice i dva-tri sloja maskare čime su trepavice jako naglašene i crne.


Imate li osjetljive oči? Jeste li isprobale koji LRP dekorativni proizvod?



Oznake: , , , ,