LANCôME CITY MIRACLE CC CREAM RECENZIJA

Pronaći podlogu koja ima UV zaštitu, ne masti i ne nestaje s kože, misija je kojoj sam posvećena već duže vrijeme. Obzirom na moju mješovitu kožu koja se masti, vječito sam u potrazi za dobrom BB ili CC kremom i kada sam uočila novitet brenda Lancome ovog proljeća silno sam željela isprobati. Iskreno, nisam imala živaca tražiti testere po parfumerijama, a niti kupovati na "blef" stoga sam se obratila kolegici Beauty Blogette koja je velikodušno poslala izdašnu probu svog primjerka. Hvala još jednom!
OPIS PROIZVODA: City Miracle CC Cream Complexion Beautifier Daily Defense SPF50/PA+++, je hibridni proizvod bogate formule koja donosi kombinaciju optimalnog učinka make-upa i trajnu njegu kože u cilju postizanja savršenog tena i trajnih dobrobiti za kožu.
Zaglađuje poput podloge – uljepšava poput vrhunske kozmetike, hidratizira poput ovlaživača, štiti od UV zraka poput proizvoda za zaštitu od sunca te otklanja neprirodni sjaj poput pudera.
Namijenjen je ženama koje žive ubrzanim ritmom urbanog života koji neizbježno utječe na ten, koji gubi prirodni sjaj i svježinu.
 City Miracle CC Cream Complexion Beautifier Daily Defense SPF50/PA+++ jedinstvena je formula s klinički dokazanim djelovanjem: smanjuje nepravilnosti tena i uljepšava kožu.


PAKIRANJE:plastična tuba u količini od 30 ml
UPIJANJE, TEKSTURA I MIRIS: prvo što sam uočila kod City Miracle je tekstura koja je doista hibridna. Mješavina laganog gela i bogatog pudera, nanošenjem na kožu doslovno se stapa s kožom i odmah "sjedne". Nije potrebno čekanje da se upije, ona napravi film koji je odmah suh i lice je spremno za nastavak šminkanja. Miris je osvježavajuć i ne napadan.
PREKRIVANJE I NIJANSE: iako City Miracle Cream obećava ujednačen ten i zdravi sjaj, ona solidno prekriva. Neće prekriti veće nedostatke poput ožiljaka i akni, ali nedostatke poput crvenila i tamnih mrljica bez problema prekriva jednim slojem. Naravno, ne možete očekivati od ovog proizvoda prekrivanje poput klasičnog pudera, ali u odnosu na mnoge CC kreme koje sam probala, ova ima solidnu moć prekrivanja.
Prvih nekoliko sati ten je savršeno matiran i lice se ne sjaji što je zaista čudo obzirom na visoki SPF, ali za nekih 3-4 sata posežem za matirajućim puderom jer moja navala sebuma je jača od svega, a opet i ljetne temperature nikako ne pogoduju dugotrajno matiranom tenu.U svakom slučaju, matirani ten na nekoliko sati je definitivno veliki plus. Ipak, na mojoj mješovitoj koži i dehidriranim obrazima potreban je hidratantan serum jer ne hidratizira dovoljno što ne zamjeram jer su to klasični problemi kod mješovite kože.
Veliki plus je izbor od čak tri nijanse :


01 – Beige dragée: svjetlom tenu daje zdravi sjaj i dašak ružičaste na obrazima

02 – Peau de pêche: srednja nijansa za prirodan sjaj kože

03 – Beige aurore: tamnu kožu oplemenjuje osunčanim, suptilno zlaćanim tonovima.

Moj izbor je 01 Beige dragee koja je lagana breskvasta nijansa koja nema narančasti pigment i po meni dobar izbor i za topli i hladni podton. 02 Peau de peche i 03 Beige aurore imaju brončani pigment s zlatnim odsjajem i savršeno pristaju ženama s tamnim tenom toplog podtona.

CIJENA : 307 kn za 30 ml u parfumerijama

TOP:

FLOP:


ZAKLJUČAKCity Miracle CC Cream je odličan izbor za dane kada želimo lagani makeup i prirodan izgled pod uvjetom da ste pronašle savršenu nijansu za sebe. Pogodna je za sve vrste kože, ipak ako nemate izrazito masnu kožu, ispod nje dobro hidratizirajte lice. Odličan proizvod po mom mišljenju za toplije dane i definitivno ide na WL.




Oznake: , , ,