LIOELE DOLLISH VEIL VITA BB CREAM #1 GEORGEUS PURPLE



Isprobala sam zaista na stotine BB krema, počevši od azijskih do europskih i mislila sam da sam zaista sve vidjela i da me ništa više ne može iznenaditi.
Nedavno mi je Tamara pokazala na današnju BB-icu o kojoj Vam pišem, donijela tester i ostalo je povijest :D

OPIS PROIZVODA: BB krema za prirodno prekrivanje s trostukom funkcijom: podloga, puder i UV zaštita.
Najnovija generacija BB krema koja štiti kožu hranjivim sastojcima i mijenja boju nakon aplikacije ovisno o tonu kože. Lioele Dolish Veil Vita BB dostupna je  dvije verzije: # 1 GEORGEUS PURPLE za osobe s žutim podtonom i #2 NATURAL GREEN  za osobe s rozim podtonom.

PAKIRANJE:
Kada sam otvorila paketić, jednostavno me osvojila nježna girly boja proizvoda koje je puuno ljepše uživo nego na fotografijama. Inače, osim što je lijepo, pakiranje je i higijensko, bočica od 30 ml s pumpicom.


PREKRIVANJE I DJELOVANJE: Kada sam na početku napisala da nikada nisam srela neobičniji proizvod nisam se šalila. Srećom, Tamara me upozorila inače bi moja reakcija prilikom istiskivanja bila WTF???
Pogledajte boju, sivo-bijela kao cinkova krema :D


OMG!!!

 ...potom slijedi razmazivanje i pogledajte što se događa...

..i nakon 10 minuta...

Priznajte da luđu stvar niste vidjele! Krema se od kreč bijele u 10 minta potpuno prilagodila koži. 
Tekstura kreme nije jako gusta poput mnogih azijskih koje sam do sada probala, lako se razmazuje i potrebno je vrlo malo za jedno korištenje. Prekrivanje joj je srednje. Prekrit će crvenilo, hiperpigmentacije i manje nepravilnosti, ali na podočnjake, velike ožiljke i jače nepravilnosti potrebno je utapkati korektor.
Finish na licu je polumat. Nećete se sjajiti kao s mnogim BB-icama, prilično dobro matira, ali svakako je potreban matirajući puder u prahu/kamenu preko T zone, ako ste vlasnica mješovite ili masne kože. 
Moja koža je sklona začepljivanju pora i izbijanju prištića, s ovom BB-icom nema problema. Ne začepljuje pore, ne izaziva mitesere i drži sebum pod kontrolom dobrih 3-4 sata. Osjećaj na licu nije toliko težak kao npr s Mishom Perfect Cover, odnosno nema osjećaja maske ali bih lagala kada bih rekla da je potpuno lagana.
Krema ima svojstvo izbjeljivanja i činit će Vam se da to doista i radi. Sitne ružićaste mrljice od akni i mitesera postupno izbljeđuju, mada ne mogu sa sigurnošću tvrditi da je za to zaslužna Lioele krema ili moja ukupna kombinacija njege. Veliki plus je i UV zaštita koja iznosi SPF 25.

SASTOJCI: 

CIJENA I DOSTUPNOST : Liolele Dollish Veil Vita BB krema je dostupna isključivo preko neta, cijena joj je 14,20 $ (cca 90 kn) za 30 ml i naručena je kod ovog selera.

ZAKLJUČAK:  Odličan proizvod za ne previsoku cijenu koji se prilagođava tonu kože (za rozi podton imajte na umu da postoji verzija Natrul Green), solidno prekriva, štiti i njeguje bez isušivanja.

Jeste li probale BB-ice nove generacije?





Oznake: , , ,