L'OCCITANE RUŽE I KRALJICE ULJEPŠAVAJUĆE MLIJEKO I KREMA ZA RUKE I NOKTE

Ruža, kraljevski cvijet, poetična je mirisna muza koja je nadahnula L’OCCITANEOVU istinitu priču
o osvježavajućem i poput baršuna zavodljivom mirisu. Priča o toj dragocjenoj toaletnoj vodici koju je ispisalo mirisno pero L’OCCITANEOVOG trgovca mirisima iz Provanse, počinje legendom o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.
Omiljena kolekcija Ruže, 4 Kraljice kreirana prije deset godina, 2014. godine je dobila novo ime – Ruže i kraljice. L’OCCITANE je mirisne i njegujuće formule obogatio jedinstvenim ekstraktom ruže iz Visoke Provanse, dobivenim tehnikom enfleurage.
Nedavno sam dobila dva proizvoda iz ove kolekcije. Radi se o Uljepšavajućem mlijeku za tijelo Ruže i Kraljice 
Ovo mlijeko je proizvod koji vjerojatno nećete koristiti svaki dan. Ovo je mazalica za kojom ćete posegnuti kada poželite biti romantične, erotične i posebne. Brzo se upija i ostavlja dugotrjan miris na koži. Praktički, parfem nije ni potreban, ali ako ga imate definitivno će se miris produžiti na cijeli dan. Kombinacija ružine vodice, ekstrakte bugarske, marokanske, turske i ruže iz Grassea s jedinstvenim ekstraktom ruže iz Visoke Provanse daje jedan cvjetni i elegantni miris. Miris buketa ruža nimalo nije sintetičan, vrlo je prirodan i lijepo se razvija na koži. Nije napadan, ali je prisutan. Moj mali trik : koja kapljica losiona na vrhove kose koja potom posebno miriši i ostavlja auru za sobom.
Cijena Uljepšavajućeg mlijeka iznosi 182,10 kn za 250 ml, te 67,30 kn za 75 ml.

Drugi proizvod koji sam dobila je krema za ruke i nokte Ruže i Kraljice:
L'Occitane krema za ruke je opjevana na mnogim blogovima. Proglašena za najbolju kremu za ruke od strane mnogih uglednih časopisa i njihovih čitateljica.
Ovog puta, pridružuje joj se buket mirisnih ruža i time ruke postaju osim vrhunski njegovane, mirisne i podatne.
Cijena kreme od 75 ml iznosi 122,70 kn, te 59,40 kn za 30 ml.

Osim ova dva proizvoda, u kolekciju čine:Nježni mirisni sapun, 75 g, Svilenkasti gel za tuširanje, 250 ml i 75 ml,  Melem parfem, 10 g, Eau de Toilette Intense, 10 ml,Piling gel za tuširanje, 200 ml in 70 ml i Biserni gel za tijelo, 250 ml.
Prodajna mjesta i cijene možete vidjeti na ovom linku.

Jedan primjerak ovakve kreme sam nedavno kupila i imam jednu viška koju darujem Vama ovaj vikend!


Kako osvojiti nagradu?.

-  napišite u komentaru koja legenda je inspirirala L'Occitane u stvaranju linije Ruže i Kraljice?  
 . NE OSTAVLJAJTE PODATKE U KOMENTARIMA ALI OSTAVITE NEKO IME ILI NADIMAK.
- u komentaru navesti pod kojim imenom pratite Dear Skin beauty blog 
-share opcionalno ukoliko me pratite na društvenim mrežama
.
Darivanje je otvoreno za SVE čitateljice .

Javljajte se do nedjelje 24.08.2014.. u ponoć, a nakon toga.ću nasumičnim odabirom preko Random.org  izabrati dobitnicu će osvojiti kremu za ruke i nokte od 30 ml i koja se mora javiti u roku od 48 sati.

Sretno :)

Sretna dobitnica je  Deana Hežić, molim podatke na mail :)

Oznake: , , , ,