AROMARA CELLU FREE SISTEM + ULJE CRNOG KIMA+DETOX DIJETA


Aromara u borbi protiv celulita nudi cjeloviti sistem. Svi znamo kako se na tvrdokoran i vidljiv celulit treba boriti na više načina, prvenstveno regulacijom prehrane, unosom tekućine i fizičkom aktivnosti, a potom preparatima koji djeluju na vezivno tkivo. Sukladno tome, Aromara je mislila na sve i u svom paketu protiv celulita uvrstila kompletan sistem:
Bazna ulja (100 ml):Makadamija i Lješnak ("prirodan lifting", nosilac eteričnih ulja duboko do krvnih kapilara)
Eterična ulja (10 ml):Cimet kora (zagrijava površinski sloj kože), Borovica (eliminira višak tekućine, pojačava limfni sustav),  Grejp (zateže kožu, u dubljim slojevima razgrađuje masti), Ružmarin (pospješuje prokrvljenost i cirkulaciju), Pačuli (adstrigeno djelovanje na površini kože, diuretik)
Maslac za njegu tijela (100 gr): Aromara Shea maslac
Dodatak prehrani (30ml)Ulje sjemenki Crnog Kima
Staklena bočica za mješanje (2 dcl)
Receptura i uputstva za uporabu

Receptura ide ovako: u praznu staklenku dodaju se biljna ulja lješnjaka i makadamije, potom se ukapaju sljedećim redom eterična ulja prema točnoj recepturi : cimet kora, borovica, grejp, ružmarin i pačuli.
Mješavina se nanosi na vlažnu kožu u jako maloj količini najbolje dvaputa dnevno. Napomena je da se ne pretjeruje s količinom ulja jer time neće imati bolji učinak na celulit, dovoljno je od 1-2 ml ulja za noge i mjesta zahvaćena celulitom.
U paketu se nalazi i 100 grama Shea maslaca koji se kombinira prema potrebi. Shea maslac je izuzetno vrijedan sastojak za njegu tijela i njime hranimo kožu i radimo na njenoj elastičnosti.

Celulit će nas teško napustiti ako ne poradimo na cirkulaciji krvožilog sustava i limfe. U tu svrhu Aromara je sistemu dodala ulje crnog kima koji ima dodatak metvice za bolju učinkovitost. Crni kim pomaže u borbi protiv celulita iznutra jer djeluje kao snažan antioksidant, regenerira jetru, potiče probavu, razgradnju masti i smanjuje nadimanje. Koriste se 3 žličice dnevno, najbolje prije doručka.
Ovo je moj prvi doticaj s ovim dodatkom prehrane i uopće nije tako lošeg okusa koliko sam se naslušala i jedva čekam da vidim njegovo čudotvorno djelovanje.
izvor slike

Osim svih ovih proizvoda koje treba redovito koristiti, Aromara savjetuje i 5-dnevno čišćenje organizma. Čišćenje se sastoji od petodnevne prehrane sirovom, čistom, nerafiniranom, niti na koji način obrađivanom hranom. To zači,  5 dana uzastopce se jede isključivo povrće i voće. Puno tekućine (voda i biljni čajevi) bez šećera i dodataka plus korištenje Crnog kima. Za unos proteina, jedu se sjemenke i orašasti plodovi u umjerenoj količini. Izuzetak je kikiriki koji nije preporučljiv.

Tjelovježba prema preporuci se sastoji od 30-minutnog hodanja, ili neke druge aktivnosti.
Očekivanja nakon 5-dnevnog čišćenja: gubitak težine, nalet energije, čišća, svjetlija koža i brojni drugi benefiti zdravlju.
Više o Cellu Free sistemu možete pročitati na ovom linku.

Znam da je ljeto iza nas, no na celulit moramo misliti čitave godine. Započinjem s ovim sistemom za borbu protiv celulita na prirodan način i obavještavat ću Vas o napretku na tjednoj bazi. Držite palčeve!

 Vaša iskustva su dobro došla uvijek, sve me zanima  Jeste li Vi isprobale ovakav način borbe protiv celulita? Crni kim i detox dijeta- iskustva?

Oznake: , , , , , , ,