EUCERIN DermoPURIFYER COVER STICK


Svaka djevojka i žena ima svoj tajni proizvod u torbici. Osim ogledala i balzama za usne, u mojoj torbici se godinama nalazi ovaj stick o kojem Vam danas pišem.

OPIS PROIZVODA: stick za prekrivanje i isušivanje nepravilnosti na koži. Smanjuje nečistoće, prekriva i isušuje nepravilnosti na koži. Umiruje kožu, komedolitički učinak, sadrži salicalnu kiselinu, ne sadrži ulje.

Eucerin DermoPURYFER stick koristim nekih desetak godina, i iako kupujem razne slične korektore i proizvode, ovom proizvodu se pobožno vraćam jer jednostavno, nema mu zamjene za mene.
Moje lice je daleko od savršenog:  ispucane kapilare koje pucaju u nakupinama i čine crvene točkice, česti ružni prištići i akne na području brade i vilice, rezultat policističnih jajnika, te manje hiperpigmentacije, samo su neke od nepravilnosti koje treba ekstra prekriti. 
Koliko puta Vam se dogodilo da se probudite ujutro s bolnim vulkanom na licu koji samo što nije buknuo? Ili jednostavno krenete na posao ili faks i za par sati imate što vidjeti na licu: prišt koji se stvorio odjednom? Takve situacije su kod mene vrlo česte, posebno prije nekog važnog sastanka ili dogovora. Upravo radi ovih neugodnih iznenađenja, ovaj stick je uvijek u mojoj torbici .

Primjena je vrlo laka, potrebno je utapkati malo proizvoda na samu nepravilnost (aknu) i tapkanjem jagodicom prsta stopiti s ostatkom kože. Ja ga koristim preko tekućeg pudera i dodatno fiksiram puderom u kamenu, a vrlo često ga koristim samog bez druge podloge, te samo izjednačim lice tankim slojem pudera u kamenu ili prahu. Dostupan je u samo jednoj, prirodno bež nijansi koja odgovara većini osoba, osim s izrazito svijetlim tenom, ali i svijetlopute osobe se ne moraju odreći ovog proizvoda jer samo jedan sloj pudera preko sticka potpuno izjednačava ten.
Osim što odlično prekriva, ovaj proizvod umiruje, isušuje upalne procese i smanjuje crvenilo nakon akni. U danima PMS-a, nema šanse da se ne pojavi pokoja akna kojoj je uobičajeno vrijeme trajanja na mojoj koži četiri dana. Tada nanosim stick tri puta dnevno, čak i noću. Akna se osuši i nestane u roku dva dana za što je zaslužna salicalna kiselina koja dubinski čisti. Što se tiče dugotrajnosti, sasvim je solidna i neće nestati s lica u kratkom periodu niti oksidirati.Ovisno o koži, ako je iznimno masna, vjerojatno ćete morati popraviti sloj tijekom dana, dok kod svih ostalih možete se pouzdati u njegovu trajnost od  6-7 sati.
Pogodan za sve vrste kože, za svaku dob, sve nepravilnosti osim podočnjaka,kako za žene tako i za muškarce. Nekomedogen, bez ulja, dugotrajan, precizan i praktičan.. moj mali a tako veliki pomagač i HG korektor godinama.



SASTOJCI: Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Bisabolol, Cetearyl Behenate, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 7789, Cyclopentasiloxane, Laureth-2 Benzoate, Mica, Nylon-12, Octyldodecanol, Polybutene, Salicylic Acid, Synthetic Beeswax, Tocopherol

CIJENA: cca 70 kn, ovisno od ljekarne za količinu od 2,5 grama što potraje debelih 6 mjeseci. U ljekarnama su česte promocije od 30 % na Eucerinove proizvode i obično tada lovim priliku za kupovinom, što u tom slučaju cijena ovog korektora ispadne oko 50-tak kuna što je po meni sasvim ok cijena za ovako kvalitetan proizvod.

Koji je Vaš HG korektor za nepravilnosti? Jeste li probale Eucerin Cover stick?

Oznake: , , , ,