EUCERIN VOLUME-FILLER NOĆNA KREMA-GUBITAK GUSTOĆE KOŽE



Znamo za gubitak tonusa, pojavu bora i smanjenu elastičnost kože, no da li znate za gubitak volumena? Kako dolazi do njega i kako ga  prepoznati, educiraju nas Eucerinovi stručnjaci.

GUBITAK VOLUMENA: Više čimbenika pridonosi gubitku volumena kože i starenju. Različiti procesi odvijaju se u svakom sloju kože. U gornjem dijelu, epidermisu, proizvodi se manje lipida te se usporava obnavljanje stanica. Stanice kože proizvode manje hijaluronske kiseline, koja im pomaže u zadržavanju vlage. Rezultat je gruba i suha koža. U sljedećem sloju kože, dermisu, smanjuje se količina kolagena za 1 % svake godine. To je razlog zašto koža postaje manje elastična, a konture lica gube definiciju. Subcutis, najdublji sloj masnoga tkiva kože, istanjuje se uzrokujući pritom promjenu u definiciji kontura lica i ispijene obraze
KAKO PREPOZNATI GUBITAK VOLUMENA? 
Trokut ljepote

Trokut ljepote povezuje se s mladenačkim, atraktivnim izgledom.





S vremenom, trokut ljepote okreće se i lice poprima negativan i tužan izgled: 

  • šira linija čeljusti
  • obješen izgled lica
  • ravniji obrazi
  • naboranost čela i područja oko obrva 
  • usmjerenost kutova usana prema dolje


Eucerin u svom asortimanu nudi liniju koja je rezultat Eucerin® istraživačkog tima 

stručnjaka udruženog  s dermatolozima i nakon 10 godina, stvorena je linija VOLUME-FILLER, anti-age njega sadrži magnolol, oligo peptide i hijaluronsku kiselinu. Uz redovitu
uporabu, pomaže redefinirati konture lica i vratiti licu izgubljeni volumen, kao i mladoliki izgled.
Moja suradnica Maja isprobala je noćnu kremu iz ove linije.







OPIS PROIZVODA:Eucerin Volume-Filler noćna krema za sve tipove kože utječe na specifične slojeve kože i tijekom noći se bori protiv opuštanja, smanjenja volumena kože lica i gubitka definicije kontura lica. Visoko učinkovit magnolol poboljšava rad stanica te povećava veličinu i broj stanica odgovornih za volumen.* Oligopeptidi jačaju kolagensku mrežu i  potiču obnavljanje kolagena.* U međuvremenu,hijaluronska kiselina poboljšava razinu zadržavanja vlažnosti i pomaže u vraćanju hidratizirane i glatke kože. Dodani dekspantenol pospješuje obnavljanje kože tijekom noći. Redovitim korištenjem, vraća koži mladenački izgled i vraća joj volumen i definiciju.








PAKIRANJE I CIJENAproizvod dolazi u teglici od 50 ml, cijena 226 kn ovisno od ljekarne 
SASTOJCIAquaGlycerinPanthenolDicaprylyl EtherHydrogenated Coco-GlyceridesCaprylic/Capric TriglycerideCetyl PalmitateIsopropyl PalmitateSynthetic BeeswaxGlyceryl Stearate CitrateOctyldodecanolMethylpropanediolArginine HCLCetyl Alcohol,PolymethylsilsesquioxaneStearyl AlcoholMagnolia Officinalis Bark ExtractPimpinella Anisum Fruit ExtractSodium HyaluronateCarbomerDimethiconeTrisodium EDTA,Ethylhexylglycerin1,2-HexanediolPhenoxyethanolParfum


DOJAMMoja koža je mješovita i sklona lučenju sebuma (uvijek se sjajim kao Uskrsno jaje) no nemam problema sa aknama i miteserima.  Nemam dubokih bora, osim jedne na čelu  što vjerojatno mogu zahvaliti i masnoj koži. No volumen je posve druga priča. Tipičan sam primjer za upotrebu kreme za volumen: spušteni obrazi, proširene pore i lagano naborana koža sitnim boricama pogotovo u području čela. Ova krema stvarno obavlja dobar posao po pitanju tih sitnih borica jer koža stvarno djeluje  izrazito hidratizirano, borice su manje vidljive i koža djeluje lagano zategnutije. Što se tiče utjecaja na pore i obješene obraze te dublju boru, potrebno ju je koristiti duži vremenski period, a vjerujem da su rezultati dvostruko brži uz upotrebu dnevne kreme iz iste linije.Dnevnu verziju za suhu kožu sam isprobala samo nekoliko puta pa ću samo ukratko reći: krema ima nizak SPF, nije pogodna za moju masnu kožu jer se teže upija i stvara sjaj pa je samim time pogodna za normalnu i suhu kožu.

Volume-Filler night cream se lako razmazuje te je koža nakon nanošenja: meka, svilenkasta i hidratizirana. Srednje je gustoće, djeluje bogato no uprkos mom strahu krema uopće nije teška , baš nasuprot:  ugodno sam iznenađena teksturom pri nanošenju i osjećajem koji ostavlja na licu. 
Hranjiva je i izrazito hidratantna, a moja koža ju jako voli upija ju u trenu. Nanosila sam ju na čisto lice bez prethodnog nanošenja seruma i moram priznati da mi je bila dovoljna.  Nije mi bila potrebna velika količina kreme kao kod nekih drugih krema koje volim a moram ih nanjeti u debljem sloju ako ih nanosim samostalno. Koža ostaje hidratizirana do jutra što je po meni veliki plus.
 Probala sam i neke druge Eucerin kreme  i moram priznati da mi je ova,  od do sad isprobanih Eucerin krema za lice, najbolja.


Maja

Volume Filler linija obuhvaća dnevnu kremu za suhu ili normalnu kožu, noćnu kremu te kremu za područje oko očiju. Više o proizvodima možete pročitati na ovom linku.

Primjećujete li znakove gubitka volumena na svome licu?

Oznake: , , , , ,