JANE IREDALE PURELASH EXTENDER & CONDITIONER


Maskara je proizvod bez kojeg rijetko izlazim i kojeg nikad ne preskačem u svojoj makeup rutini. Razne maskare a najviše njihovo uklanjanje mogu oslabiti trepavice. Neke čak uzrokovati njihovo opadanje. Kako bih ih očuvala, jako pazim na svakodnevnu njegu trepavica. 
Radi se o Jane Iredale pure lash extender & conditioner (produživač i regenerator za trepavice)

OPIS PROIZVODA: Proizvod za lakše postizanje nevjerojatnog izgleda trepavica. Kada se koristi kao podloga za maskaru dobiva se volumen i dužina, zbog čega možete koristiti manje maskare. Jedno češljanje ovim proizvodom prije nanošenja maskare povećat će volumen trepavica i one će biti čvršće i duže.Ekstrakt algi njeguje i štiti trepavice, spriječava isušivanje i ispadanje trepavica, potiče maksimalni rast trepavica, potiče rast novih trepavica.

PAKIRANJE I UČINAK: PureLash izgleda poput maskare i četkica je izvrsna. Ne prevelika niti pretanka što omogućava lako baratanje i ravnomjerno nanošenje. Iako izgledom podsjeća na maskaru, ovo je zapravo baza za maskaru što nije nikakva novost. Sigurna sam da ste se već susrele s sličnim proizvodima,i sama sam imala mnogo baza za trepavice raznih proizvođača koje ostavljaju bijeli trag i koriste se prije nanošenja maskare. Nanosi se prilično ravnomjerno, može ostaviti male grudice koje brzo nestanu, posebno kada nakon njega koristite maskaru. Neće zalijepiti trepavice niti učiniti od njih "paukove nožice".
PRIMJENA: kao baza za maskaru, nanosi se jedan tanki sloj i potrebno je odmah nanijeti maskaru kako se ne bi sloj PureLasha osušio. Na trepavicama mora ostati lagano ljepljiv i nakon toga koju god maskaru koristile, jedan nanos maskare će biti dovoljan. 

Prvo što sam primjetila koristeći ga na ovaj način su tamnije trepavice. Iako koristim crne maskare, preko PureLasha boja je za nijansu intezivnija i vjerujem kako je to slučaj i s maskarama u boji. Ne koristim ih pa ne mogu tvrditi. Druga stvar, trepavice dobivaju na punoći, nekako su deblje ali ne i grudaste. I zadnji,najdraži dio je efekt na donjim trepavicama koje su puno izraženije mada su prirodno tamne, ali odlična informacija za žene s plavim i svijetlim donjim trepavicama.

Drugi način primjene je regeneracija. Sastojcima koji se nalaze u ovom proizvodu, njega trepavica je zagarantirana. Alge, pšenični proteini i glicerin regeneriraju, a panthenol jača i pruža vlagu trepavicama. Iz ovog razloga nanosim ga ponekad i kao noćnu njegu trepavicama i ujutro primjećujem kako je bijeli trag u potpunosti nestao, odnosno upio u trepavice. Što se tiče jačanja trepavica i samog rasta, ne mogu potvrditi djelotvornost u potpunosti. Moje trepavice su sasvim solidne, nisu predugačke niti prerijetke. Potpuno prosječne i bezlične bez maskare. Vrlo često sam primjetila njihovo prorjeđivanje nemarnim čišćenjem i ponekim maskarama. Da, od nekih maskara mogu trepavice ispadati! Osnovni zadatak mi je očuvati ih takvima i u tom segmentu sam jako zadovoljna

SASTOJCIvoda, ekstrakt algi, pčelinji vosak, stearinska kiselina, glicerin, karnauba vosak, hidroksietil celuloza, pantenol, hidrolizirani pšenični proteini, oleinska kiselina, ekstrakt ploda vanille tahitensis, ekstrakt sjemenki slatkog badema.


ZAKLJUČAK: generalno, ovo je jedan od najboljih proizvoda koje sam kupila ove godine. . Veliki lajk za ovaj proizvod s moje strane, ne iritira osjetljive oči, skraćuje rutinu šminkanja, štedi maskaru, daje više nego solidan efekt i njeguje trepavice. Dovoljni razlozi da odem po zalihe :D

CIJENA: 145 kn za 9 grama proizvoda koji može potrajati oko dva do tri mjeseca, ovisno koristite li jednom ili dva puta dnevno (prije spavanja). Ja sam svoj primjerak kupila u Dermacare centru u Zagrebu, ali dostupan je i preko Jane Iredale web shopa.


Koristite li bazu za maskare? Primjećujete li povremeno ispadanje trepavica?


Oznake: , , , ,