PREGLED MJESECA #2


Dugo sam razmišljala na koji način bih započela seriju postova u kojem bih Vam prenosila svoja zapažanja, ažuriranje dojmova, trenutačnu njegu i planove. Odlučila sam da to budu postovi na nekoj tjednoj ili mjesečnoj bazi u kojima ću podijeliti sve što se događa u mom trenutnom beauty svijetu.
Za početak, moram priznati da me ubija ova kišurina i promjene vremena. Stalno sam umorna, spava mi se i nemam snage za ništa. Ne znam kako Vi podnosite ovo vrijeme, ja se trpam vitaminima i pokušavam naspavati ali bezuspješno :D
izvor fotke
Promjena prehrane se taman podudara s mojom detox dijeta u svrhu recenzije Aromarinog Cellu sistema o kojem sam Vam pisala u ovom postu,  pa se moja prehrana posljednjih dva tjedna bazirala na povrću i voću. Nažalost, puno toga moja probava ne podnosi poput paprika, kruški a i svježi krastavac mi ne legne baš najbolje, zato su moje salate prilično jednolične,  ali ukusne. Kako sam šokirala crijeva visokom količinom vlakana, ona mi vraćaju napuhnutošću, i one priče kako visoka količina vlakana plus tekućina potiču probavu i stolicu kod mene ne drži vodu. Hodam okolo napuhnuta, stvaraju se vjetrovi a i nekako učestalo podrigujem. U tu svrhu sam pomoć potražila u mojoj kvartovskoj ljekarni gdje su mi preporučili probavne enzime i zbilja pomažu.

Ako imate slične simptome poput mene, topla preporuka. Kod nas je cijena 109 kn za 90 kapsula dokna iHerbu isti koštaju 13,50 dolara (link).
Kada smo kod zdravlja, nedavno sam saznala šokantnu vijest vezanu uz moje probleme. Posljednjih mjeseci posjećujem Surya Center o čemu Vas obavještavam u postovima (klik). Odlučila sam povjeriti svoje zdravlje drevnim kineskim metodama liječenja jer naša zapadnjačka medicina se pokazala vrlo neučinkovitom. Znate onu priču, dođeš k doktoru koji ne zna postaviti dijagnozu i šaljete na milion pretraga i na kraju opet ne znaš ništa i nitko ti ništa ne govori a tebi nije dobro. Tako je i sa mnom već godinama, da bi tek nedavno saznala zašto loše spavam, zašto se budim noću (klik), zašto mi probava ne radi i zašto se loše osjećam. Problem su jetra i slezena koje moram rasteretiti, pročistiti i regenerirati kako bi i ostali organi profunkcionirali i tako riješila sve svoje zdravstvene probleme. "Bolesna" sam 10 godina tako da i izlječenje ne mogu očekivati odmah, ali polažem velike nade u ovu alternativnu vrstu liječenja o čemu ću Vas i obavještavati.

Sjećate li se mog tretmana oblikovanja lica u Polidermi? Pisala sam o njemu u ovom postu. Vrijeme je za prvi update koji ću objaviti u posebnom postu, zasada mogu samo staviti tužnog smajlića jer odoše moji fileri iz podočnjaka i opet sam vlasnica rupetina pod očima. Obrazi su i dalje podignuti i to izgleda super ali podočnjaci me ponovo napadaju :D

Kad smo kod ažuriranja, anticelulitne inekcije o kojima sam Vam pislaa u ovom postu su napokon popustile. Dakle, u slučaju da ste i zadovoljne efektom koji pruža, on traje tri mjeseca.

Što se tiče moje trenutne njege, vjerujem da Vas zbunjuju silne recenzije, no moram naglasiti da su recenzije pisane nakon dugogodišnjeg korištenja nekih proizvoda a kod noviteta nakon potrošenog proizvoda ako mi je dobar, ako nije, prestajem s upotrebom i pišem recenziju. Ne mogu si dopustiti da mi nešto stvara akne ili isušuje do kraja upotrebe. 
Sada sam trenutno na "čudotvornoj" kremi by Adonia Organics STEMULIFT SERUM koja obećava čuda i doline, a da li je tako, uskoro ću pisati. 

Razmišljala sam i o promjeni frizure, nekako mi je ova moja zlatno smeđa kosa dosadila a i narasla je prilično pa ako imate kakav prijedlog za mene, pucajte. Voljela bih promijeniti boju i to čak  radikalno.
Vjerojatno ste primjetile kako sam se navukla na razna biljna i eterična ulja, te aromakozmetiku i sve manje i teže pišem o proizvodima u koje više ne vjerujem. Iako imam čitateljice koje i dalje vole takvu kozmetiku, održavat ću trend i s recenzijama takvih proizvoda iako se možda neće svidjeti svima, ali što je tu je, to je samo moje mišljenje.
Imam u planu pisati o nekim problemima koji su više zdravstvene prirode nego kozmetičke, mislim da su takve teme potrebne i zanimljive. Najveći problemi kako sa zdravljem, tako i s kožom su povezani stresom i o njemu planiram puno pisati. 
U Balkanskoj blogosferi otvara se sve više blogova što me jako veseli i sretna sam što mogu čitati razna iskustva, a posebni porast blogova čije su autorice u srednjim i najboljim godinama i zato veliki lajk i podrška za njih. 
Plan su i nove suradnje koje me jako vesele jer će biti puno novih stvari o kojima imamo prilike rijetko čitati a ne tiču se isključivo kozmetike. U planu je i novi blog koji će biti usmjeren zdravlju, mada mi se čini da bih mogla takve teme prenijeti i na ovaj blog iz nedostatka vremena za pisanje. Što Vi mislite o tome? Sviđa li Vam se ideja?

I za kraj ovog mjesečnog pregleda, imam nekoliko pitanja za Vas pa ako ste pri volji, puno bi mi pomogle s odgovorima:


Pozdravljam Vas do sljedećeg posta i šaljem puno šmrcavih poljubaca (ubi me alergija koju liječim uljem crnog kima i medom. Ubacila sam i limunade ali kako su bolesne cijene limuna momentalno na tržištu, biti će dobar i čaj :D)


Martina



Oznake: