AURA DIVINE EYES SJENILA ZA OČI


Kozmetika Aura o kojoj sam Vam pisala u ovom postu, dolazi iz Srbije i nažalost, nije dostupna kod nas u Hrvatskoj. Ako pratite beauty blogove, vjerojatno ste čitale o mnogim proizvodima ove dekorativne kompanije i mnoge pohvale njezinih korisnica.
Nedavno sam dobila paketić s proizvodima Aura kozmetike i silno se iznenadila kako su svi proizvodi apsolutno u "mojim" nijansama i sa veseljem ustanovila kako ću svaki komad do kraja iskoristiti.
Danas Vam donosim recenziju Divine sjenila za oči u nijansama 61(Sun Kiss), 64 (Cafe au lait) i 68 (Vintage purple).

AMBALAŽA: sjenila dolaze u okrugloj ambalaži od čvrste plastike kojoj se neće odvojiti poklopac nakon nekoliko otvaranja, ako znate na što mislim :D. Sadrže 3 grama, a ono na što bih se posebno osvrnula i pohvalila je zaštitna naljepnica koja ne dozvoljava otvaranje proizvoda u trgovini pa ste time sigurne da nitko nije umočio svoj prst u Vaš primjerak, te jasno naznačen datum do kojeg je proizvod upotrebljiv.


NIJANSE: cijela kolekcija sadrži 12 nijansi među kojima svatko može pronaći onu za sebe, a meni su ustupljene tri, koje apsolutno zadovoljavaju moju viziju boja na kapcima.

61-Sun Kiss nijansa koja je ujedno moj favorit. Radi se o sedefastoj bež nijansi koja lagano svjetluca a može se odlično nadograđivati.Laganim prelaskom preko nekog drugog sjenila daje lagano svjetlucav finish a samostalno u jedan ili dva sloja izgleda neodoljivo, te na mojim očima osim maskare više nije ništa potrebno. Odlično je pigmentirana, ne trusi se i nema sedefastih čestica naokolo već se drži cijeli dan tamo gdje nanesete.
Sun Kiss je sjenilo koje je multipraktično jer osim što služi kao boja za kapke, može se koristiti na licu kao highliter ili na usnama za dodatak sjaja bilo kojem balzamu ili ružu za usne.


64-Cafe Au Lait je tamna smeđa nijansa, toplog podtoona. Izrazito je pigmentirana i potebno je vrlo malo. Obično se bojim ovako tamnih i pigmentiranih nijansi u smislu da ne pretjeram, ali moram primjetiti kako se odlično blenda i daje prirodan izgled. Može poslužiti i kao sjenilo za obrve osobama koje imaju tamnu kosu i oči, te su toplog podtona. Imam osjećaj da će ovo sjenilo potrajati vječno.

68-Vintage Purple nijansa je najmanje pigmentirana od prethodnih i potrebno je dva nanosa. Ono što mi je odlično kod ove nijanse je neobična boja. Iako "purple" u nazivu, ova nijansa ima puno sive i time bih ju svrstala u neku nježnu taupe boju i odličnu za svaki dan. Mislim da ovakva nijansa pristaje svim bojama očiju i savršena kao bazna nijansa ili samostalna uz dodatak eyelinera.


ZAKLJUČAK: odlična kvaliteta, od ambalaže do postojanosti. Make-up na mom licu je svakodnevno preko 12 sati i u tom periodu nisam primjetila da su se trusila oko očiju, tek za nekih 5 sati lagano izgube svoj intezitet i malo izblijede, ali moram napomenuti da ne koristim u posljednje vrijeme bazu za sjenila. 

SWATCH: danje svjetlo, bez baze za sjenila.
vintage purple/cafe au lait/sun kiss
CIJENA: 309 dinara što bi iznosilo oko 20 kn za 3 grama.

I za kraj, jedan look gdje sam koristila nijansu Sun Kiss od koje se u posljednje vrijeme ne odvajam.




Jeste li već imale priliku isprobati ova sjenila?

*PR UZORAK


Oznake: , , ,