AVON RUŽ HOLLYWOOD COLLECTION-NIJANSA SIREN



Aktualni Avonov katalog, kampanja C15 (klik na katalog), donosi pregršt noviteta, a između ostalog odlične ideje za jesenski makeup. Kada su Avonovi ruževi u pitanju, ja imam samo riječi hvale poput tisuće žena i smatram ih jednim od boljih na tržištu. Kada se spoje Avonove karakteristike ruža+jesen+malo glamura, dobije se pravi, pravcati jesenski dragulj na usnama u nijansi Siren. U katalogu ćete ovu nijansu pronaći kao Cherry Rush- radi se o istom ružu ali s različitim nazivima jer je Siren naziv za drugo tržište.


Ako ste ikada isprobale Avonove ruževe, sigurno ste primjetile njihovu izuzetnu pigmentiranost, hidrataciju i kremastu teksturu. Iste karakteristike krase i ovaj ruž i on nije iznimka, s tom razlikom da su neke nijanse zaista posebne i ambalaža je dobila zlatni logo "Hollywood". Pretpostavljam da su nijanse limitirane pa ukoliko Vam se ovaj ili neki drugi iz kataloga dopadne, toplo preporučujem da ga ubrzo nabavite.
Nijana Siren je duboka, zavodljiva crvena nijansa. Pravi klasik i must have boja svake žene, posebno za jesen i zimu. Jako mi se sviđa kako ističe moju sad već, blijedu  put i finiš koji je polusjajan. Odlično je što nije previše mat, a niti previše sjajan, onako taman, po mom ukusu. U blogerskom žargonu, ovakav finiš bi se nazvao "soft matte".
Pigmentiranost je brutalna i što radi te karakteristike, a što radi kremaste teksture, potrebna je posebno precizna primjena kako bi izgledao savršeno na usnama, ali kada se potrudite, idućih tri do četiri sata nemate brige jer mu je postojanost fantastična. 

bez blica/sa blicom
I za kraj, usporedba istog ruža uz različitu boju kose i podton kože. Lijevo je moja malenkost, a desno Jasmina s bloga MakeUp Arena gdje klikom na link možete pročitati recenzije još nekih proizvoda iz Hollywood kolekcije  (klik).


PROMOTIVNA CIJENA ovog ruža u trenutnom katalogu iznosi 29 kn, a moram priznati da su mi se jako svidjele još neke nijanse pa odoh tražiti Avon lady :))

Imate li već svoj jesenski ruž za usne?
*PR UZORAK

Oznake: , , ,