BOCASSY PARIS


Posljednjih nekoliko mjeseci, nemoguće je ne primjetiti novi brend kozmetike koji se pojavio  na policama širom svih poslovnica Dm-a u Hrvatskoj .Rubin crvena boja kutijica u kojima se skriva lijepa ambalaža jednostavno mami poglede, a kao što već sigurno znate, radi se o Bocassy Paris kozmetici.
Kada sam prvi put primila proizvode u ruku, odmah mi je bilo jasno da će Bocassy biti jedan od najboljih brendova u drogerijama. Osim posebno lijepe ambalaže, Bocassy se ističe kvalitetom: bez parabena, prirodni aktivni sastojci, dokazana učinkovitost, ispravne kombinacije vrlo jednostavnih i mnogobrojnih sastojaka u što izvornijim oblicima što čini  proizvode pogodnim i učinkovitim za sve dobne skupine, bez boja, silikona, mineralnih i eteričnih ulja.
Kolekcija je podijeljena u dvije linije: hidratacija + učvršćivanje i anti-age, a u najavi su proizvodi za njegu tijela, te čišćenje i toniziranje. Više o proizvodima i cjelokupnu ponudu možete vidjeti na ovom linku.
Cijene proizvoda su vrlo korektne: Bocassy serum 50 ml 179,90, Bocassy hydrating night cream 50 ml 139,90, Bocassy light day cream 50 ml 139,90 Bocassy nutritive day cream 50 ml 149,90 Bocassy nutritive night cream 50 ml 149,90
Bocassy Paris je rezultat Hrvatsko-francuske suradnje, no ono što mene jako veseli je činjenica da je proizvodnja zadržana u Hrvatskoj. Osim nekoliko osnovnih informacija o brendu, do sada nisam znala puno i zato sam se s veseljem odazvala druženju prošli tjedan koje je bilo organizirano u zagrebačkom klubu Gastronomadi gdje nas je dočekao Bocassy tim a za potpuni francuski ugođaj pobrinuo se gospodin Robert Ripli sa svojim kolegama priuštivši nam pravi gurmanski spektakl.

Ja zaista ne znam o čemu da Vam prvo pišem: pripremanje francuskih specijaliteta direktno pred našim očima uz iznimno zabavnu, a prije svega edukativnu priču o tradicionalnoj francuskoj kuhinji u režiji gospodina Robetra koji je toliko dobro prezentirao i opisao francusku kuhinju da mi je žao što ju nisam do sada upoznala, na mene je ostavilo duboki dojam. Inače sam slaba kuharica i nije pohvalno, ali sada sam prvi puta vidjela kako se pripremaju domaći rezanci :D
Sve što vidite na fotografijama su tradicionalna francuska jela za koje me nemojte pitati nazive jer sam zapamtila samo "Juhu od luka" koju sam ujedno prvi put kušala. Molim, ako netko ima pouzdani recept za istu da napiše u komentaru.Hvala!

Uz ukusne specijalitete i ugodnu atmosferu, vratimo se Bocassy Paris kozmetici.
"Ono što ne bih htjela nanijeti na svoju kožu, ne želim da itko koristi" rekla nam je Marina Mustapić-osnivačica  Bocassy Paris, čija filozofija "nahraniti dubinski svaku vrstu kože" je napad na kronični problem mnogih žena i muškaraca-dehidracija. Da imam vlastitu kozmetičku liniju, vodila bih se upravo ovom filozofijom jer neupitno je kako nam danas nedostaje prave vlage, hidratacije i korisnih sastojakaProizvodi Bocassy Paris namijenjeni su upravo tome: vraćanje i održavanje potrebne hidratacije bez obzira na vrstu kože,dob ili spol.
Marina inače svaki proizvod testira na svojoj koži kako bi se uvjerila u djelotvornost, te piše porukice na ambalaži koje osvajaju ljupkošću.

 Pošto hidrataciji pridajem najviše pažnje, već izvjesno vrijeme koristim Bocassy Serum  koji je najjači ovlaživač  u Bocassy liniji proizvoda za njegu kože, sa dodanim djelovanjem na pojačano učvršćivanje i elastičnost kože, te njegovu recenziju možete očekivati uskoro, a čim zahladi počinjem s noćnom i dnevnom kremom iz anti-age linije koja je meni najzanimljivija :)
Obzirom na sve činjenice o ovoj kozmetici: sastojci, djelovanje, ambalaža + cijena,mislim da će i oni najzahtjevniji pronaći proizvod za sebe.
Za kraj,još jedna važna info: Bocassy Paris uskoro dolazi u skoro sve zemlje Ex Yu i šire tako da ćete moći isprobati ovu kozmetiku i Vi koji niste iz Hrvatske, a ja se zahvaljujem Bocassy Paris tim-u i timu kluba Gastronomada na ugodnom druženju, prefinoj večeri i odličnim proizvodima koje smo upoznale uz opuštenu atmosferu i lijepo društvo :)



Jeste li već probale Boccasy Paris kremice? Ukoliko niste, u novom  izdanju magazina Gloria.hr nalazi se  tester Bocassy Light day cream koji je vrlo izdašan.

Oznake: , , , , , ,