OPIUM FRIZERSKI STUDIO I KEVIN MURPHY PLUMPING LINIJA


Prije nekoliko dana, pozvana sam u poznati Frizerski studio Opium u Kaptol Centru u središtu Zagreba. Inače, ne posjećujem frizerske studije često (što se i primjećuje :D) pa ne znam da li je u svakom ovako lijepo i ugodno, ali moram primjetiti da je Opium jedan od najljepše uređenih salona koje sam vidjela.
Prije samog tretmana, poslušale smo kratku prezentaciju u režiji kreativne direktorice Opiuma Tee Matičević o brendu Kevin Murphy o kojem zaista nisam znala ništa. Kevin Murphy jedan je od najcjenjenijih frizera današnjice, frizerski majstor za modne piste, časopise i film.
Murphyjeva impresivna karijera traje više od dva desetljeća tijekom kojih je radio i kreirao stilove za editorijale u Vougeu, Harper’s Bazaaru, Marie Claire i druge. Njegov asortiman nudi razne proizvode, no novostj je Plumping linija za njegu kose.


Linija se sastoji od 3 proizvoda, a namijenjena je tankoj kosi.  Daje volumen, stvara puniji izgled i sprječava ispadanje kose, a ne ispire boju s kose ukoliko ju koristite. 

Plumping linija je namijenjena upravo za mene: tanka, slaba kosa koja nikad nema volumena, a uz to je jako uništena bojanjem vapila je za ovako nečim.

Nakon što smo saznale o novoj liniji i samom brendu, ekipa Opiuma se bacila na posao i začas smo se našle u rukama teama koji osim što se pobrinuo za našu kosu i nokte, od trenutka kada smo ušle u studio pa sve do samog kraja tretmana, nismo ostale ni gladne ni žedne zahvaljujući  biranim slasticama by Mak na konac, najfinijom kavom, cijeđenim svježim sokovima i  organskim Clipper čajevima direktno iz Engleske. Mislim da sam im ja popila svu kavu :))
Prvo sam krenula s noktima i rukama. Posao koji radim,jako uništava nokte i kožu i zato sam prezadovoljna učinkom nakon tretmana koji je stručno obavila Gabrijela, a na pitanje koji lak želim, kao i obično, bila sam vrlo neodlučna i na kraju izabrala nijansu koju obično ne nosim : metalik siva koja se tako neobično presijava iz zelene, sive, zlatne, smeđe u skoro sve boje jeseni. Radi se o OPI laku kojima Opium radi, ali ubijte me, nemam pojma kako se zove nijansa.  Ako netko prepoznaje, molim da napiše u komentaru. Divan je zaista, i vrlo je neobično vidjeti takve nijanse na mojim noktima.


Nakon noktiju, na redu je kosa, ekipa Opiuma se zaista potrudila, svaka od nas je imala svog anđela čuvara, a moj anđeo se zove Laura.



Laura je protoptip frizerke za kakvom žudim: nenametljiva, pažljiva, a uz sve posebno lijepa i ima tako lijepu kosu koja zapravo bila centar moje pažnje tijekom sređivanja moje frizure.
Što na kraju reći, fotke by Igor Nobilo (bravo majstore) govore same za sebe, evo djelića atmosfere s ovog druženja :
Persa (Beauty & Sweets) i Martin Posavac
Andrea (Girlysh beauty blog) i Tea 
Nives( A little make up obsessed) i Andrea
Martina (Alter Ego Style blog) i Martin i Andrea . Btw, tek sad vidim da su Martinu frizirale četiri ruke što nije čudno, obzirom da Martina ima toliko lijepu i gustu kosu :)
Tonka i Gita koje nisu došle na tretman, već čekaju vlasnicu, tako da ako se nađete s kućnim ljubimcem u Opiumu, znajte da su dobrodošli :)
I za kraj, zajednička fotka s ekipom Opiuma i dragom Sanijom (Drimia) koja nam je pravila društvo i na koncu pozvala na ovako kraljevski tretman :)

Što se tiče moje frizure, sama sam sebi neobična s loknama i toliko volumena, eh, da  ovako češće izgleda :))

Jeste li čuli za Kevin Murphy kozmetiku, kako Vam se sviđaju naše nove frizure?

Oznake: , , , ,