ROSAL LIP BALM (INK)REDIBLE COLORS


Kao žena koja pati od isušivanja usnica uz iznimno osjetljivu kožu, uvijek sam u potrazi za dobrim balzamima za usne. Kada se doda činjenica da uz njegu želim i malo boje na usnama, moj odabir su tonirani balzami koji će njegovati usne i dati pristojan izgled u bilo koje doba. Mnogi ruževi za usne nemilosrdno isušuju usne pa umjesto njegovanih i mekanih usana, na kraju dana posežem za raznim umirujućim proizvodima.
Vjerujem da ste svi čuli za Rosalove balzame pa kada je brend uveo potpuno nov smjer balzama za usne- pigmentirani Rosal Lip Balm, nije bilo upitno da ih neću isprobati sve. Danas Vam donosim recenziju svih nijansi Rosal Lip Balm (INK)REDIBLE COLORS balzama koji su zapravo hibrid između ruža i klasičnog balzama.
U kolekciji se nalaze četiri nijanse : Flash Nude, Violet Touch, Morning Rose i Coral Candy.


Pakiranje je moderno i praktično,  a balzami su odrezani koso poput ruževa što pruža lagano i precizno nanošenje.


ROSAL LIP BALM FLASH NUDE

OPIS: "Čarobna kombinacija blještavih pigmenata za postizanje „nude look“ efekta.
Najpopularniji look u svijetu make-upa, donosi nam Flash Nude. 
Njegujuća, bogata formula s prirodnim uljima, daruje usnama intenzivnu hidrataciju i mekoću, te jedinstven senzualan osjećaj na usnama, dok vitamini A i E intenzivno štite kožu od pretjeranog isušivanja.
Osim njege i zaštite, pružite vašim usnama efekt pravog ruža u nude nijansi, a svjetlucave mikročestice će im dati lagani baršunasti efekt."
Ova nijansa daje prirodnu boju usnama, a sadrži sitne svjetlucave čestice koje optički povećavaju usne. "Nude", odnosno neutralno bež  boja na usnama savršeno pristaje uz dramatično našminkane oči ili za potpuno prirodan izgled uz malo maskare i bronzera. Dodatak sitnog shimmera pruža optički izgled punijih usana i sjaj koji podigne cijelu priču. Pristaje gotovo svakom podtonu, a može se kombinirati uz ostale nijanse.

ROSAL LIP BALM VIOLET TOUCH
OPIS: "Zavodljiva ljubičasta nijansa Violet Touch, privući će svaki pogled.
Jedinstvena njegujuća formulacija s ljubičastim pigmentom ostavlja dugotrajan trag na usnama, poput ruža, dajući im neodoljiv, privlačan izgled.
Obogaćen je uljem koštica grožđa i shea butterom koji njeguju i hrane usne, dajući im potrebnu mekoću i vlažnost.
Vitamini A i E štite vaše usne od ponovnog isušivanja uz UV A+B zaštitu.
Uz neophodnu njegu i zaštitu, pružite svojim usnama dugotrajan, privlačan i neodoljiv efekt pravog ruža."
Violet Touch se čini u ambalaži vrlo tamno i ljubičasto, ali nanošenjem na usne, izgleda potpuno prirodno, nježno ružičaste nijanse koja se može dodatno potamniti u više slojeva. U svakom slučaju, koliko god slojeva nanesete, usne neće izgledati tamno niti neprirodno, a ovisno o prirodnoj boji usana efekt varira od ružičaste do ciklamaste boje. Prelijepa nijansa koja je iskoristiva u svim prilikama. Iako sam pomislila da je malo prehladna za moj topli podton kože, Violet Touch se prilagodio mom tenu, a volim ga koristiti uz pastelne nijanse na očima. Usne doslovno izgledaju poput trešnjica :)

ROSAL LIP BALM MORNING ROSE
OPIS: "Ova nježna, roza nijansa obogaćena je ekstraktom nara i mirisnim shea butterom.  Nar usnama daje potrebnu mekoću i vlažnost, a shea butter ih hrani i njeguje.  Vitamini  A i E štite usne od ponovnog isušivanja. Uz ovakvu zaštitu i njegu, vašim usnama nedostaje samo malo boje. Morning Rose će im pružiti dugotrajnu i postojanu svježu ružičastu nijansu baš poput jutarnjeg buđenja prekrasne ruže. Za ljupke ružičaste usne u svakom trenutku!"
Morning Rose je nijansa koja se nosi u onim danima kada želite tek toliko boje i sjaja na usnama da nisu "gole". Poput Violet Toucha, u ambalaži izgleda zagasito roza boje, ali nakon nanošenja, ovisno o prirodnoj boji usana, ostavlja nježnu roza nijansu koja doduše na svakom licu izgleda drugačije. Za usporedbu, na mojoj tamnoputoj prijateljici "Morning Rose" izgleda neodoljivo: ističe put, kosu i oči i izgleda totalno sexy, dok recimo na meni koja sam puno svjetlije puti izgleda djevojački i nježno. Formula je kremasta, i poput ostalih nijansi na usnama nije ljepljiva niti "teška".

ROSAL LIP BALM CORAL CANDY
OPIS: "Za  neodoljive usne, slatke poput najslađeg bombona!
Uz već poznato njegujuće i zaštitno djelovanje shea buttera i vitamina A i E, Coral Candy je bogat kokosovim uljem koje vašim usnama pruža mekoću i vlažnost u svim vremenskim uvjetima uz UV A+UVB zaštitu. Ova eksplozivna kombinacija pigmenata zavodljive, koraljne boje i njegujućih sastojaka, ostavlja dugotrajnu i postojanu boju na usnama.
Zaštiti i njeguj usne slatke poput najslađeg bombona u predivnoj, modernoj, koraljnoj nijansi pravog ruža."
Vjerojatno ptice na grani znaju moju sklonost koraljnim nijansama, zato je Coral Candy bila moja prva kupljena nijansa i ujedno moj favorit. Najpigmentiranija nijansa kolekcije kojoj je za razliku od ostalih nijansi dovoljan jedan nanos za potpuno prekrivanje. Vrlo kremasta formula koja daje osjećaj vlažnosti, i dalje se ne može svrstati pod ruž ali jednim nanosom dobije se savršena pokrivenost usana i kao bonus-predivan sjaj. Nepisano je pravilo kako su orange i coral nijanse rezervirane za ljeto, pa bi ova nijansa bila savršena ljetna boja, ali ja ih koristim tijekom cijele godine tako da se ovaj balzam najčešće nalazi  u mojoj torbici. Rekla bih da pristaje toplom podtonu bez obzira na svijetlu ili tamniju put.


Zajednička karakteristika svim nijansama je kremasta tekstura koja nije "teška" na usnama, te finish koji ostavlja: sjaj bez onog masnog izgleda poput sjajila, ako znate na što mislim. Postojanost boja je solidna, zadržava se na usnama nekoliko sati što je meni iznimno bitno, mada uvijek imam naviku nanositi balzam nekoliko puta tijekom dana pa samim time dodatno obnovim boju. Naravno,ako jedete, pijete ili oblizujete usne,brže će se skinuti, no kako ovi proizvodi ipak spadaju u balzame, nema brige oko preciznog nanošenja, te se dodatani sloj  može nanijeti onako "u hodu" bez traženja ogledalca ili straha od zamrljanih zubi.
skupni swatch na suncu:


Flash Nude/Morning Rose/Coral Candy/Violet Touch

 CIJENA jednog balzama iznosi 18,90 kn za 4 grama proizvoda i potrebno  je potrošiti unutar 12 mjeseci od otvaranja.
Volite li ovakve hibride boje i njege? Koja nijansa je Vaš favorit?
*sponzorirani post

Oznake: , , , ,