AURA COVER ME! TEKUĆI PUDER



O novitetu kozmetičkog brenda Aura, tekući puder Cover ME! mogle ste čitati na blogovima mojih  srpskih i BiH kolegica jer ovaj brend nije dostupan u Hrvatskoj. Kako sam dobila Aurin paket prošlog mjeseca, u kojem se našao i ovaj hvaljeni puder, danas Vam donosim svoj dojam.


OPIS PROIZVODAZa savršeno prekrivanje svih nedostataka na vašem licu. Hipoalergena formula koja odlično prekriva sve nepravilnosti kože uključujući tamne kolutove oko očiju, akne, pjege, staračke pjege, sitne ožiljke...

PAKIRANJE I NIJANSE: Puder je pakiran u plastične tubice s klik-klak otvorom, te se lako istisne količina potrebna za jedno nanošenje. Dolazi u količini od 30 ml, a dostupan je u 6 nijansi. Osoba koja je slagala za mene paket je vrlo mudro postupila, poslavši mi dva primjerka u nijansama 101 (Alabaster) koja je najsvjetlija nijansa u kolekciji i 106 (Chocolate) koja je najtamnija nijansa jer naravno, nitko ne zna koja nijansa bi meni odgovarala. Zato mislim da je ovo odličan potez jer sam pomoću ove dvije nijanse "složila" idealan omjer za moj ten.
101 (Alabaster) je svijetla nijansa potpuno neutralna tako da je za moj ten skroz iskoristiva, ali ipak malo presvijetla.
106 (Chocolate) je tamna nijansa žutog podtona, idealna za maslinasti ten. Za mene, pretamna u ovom dijelu godine, ali za ljeto će biti super.

Od ove dvije nijanse, izmiješala sam svoju:
PREKRIVANJE I TRAJNOST: Cover ME! tekući puder spada u one proizvode koji brutalno prekrivaju i za one dane i potrebe kada želimo maksimalno pokrivenost nedostataka.  Ako ste fan laganog prekrivanja ili izgleda "samo da izjednačim ten" ovaj puder nije za Vas. Tekstura mu je gusta a s obzirom na visoku prekrivnu moć, potrebna je vrlo mala količina za cijelo lice. Moje lice je ponekad nalik na otvoreni mesni narezak, posebno kada se dignem ujutro neispavana:  kapilare polude, podočnjaci zjape a česti gosti na mom licu su i prištići, pa stoga dobar puder s kojim ću sve to prekriti i osjećati se sigurno uvijek imam u kolekciji. 

Kao vlasnica mješovite kože nema pudera kojeg ne moram "oprašiti" praškastim proizvodom i na taj način ne mrda s lica fantastičnih 8 sati što mu daje osobinu jako dobre postojanosti. U tu svrhu odličan je  transparentni puder istog brenda "Shine Killer" o kojem ću Vam pisati u posebnom postu. Za informaciju, ja osobno makeup nosim osam sati dnevno, a potom ga uklanjam ali sigurna sam da bi izdržao još puno sati. Osjećaj na licu je težak što nije neobično za ovakav tip pudera, ne oksidira i ne izaziva nerede na licu. 

Za swatcheve ostalih nijansi i informaciju o sastojcima, bacite pogled na recenzije mojih kolegica:
Mrs Fox's Beauty Box i Snow White's beauty case koje su recenzirale sve nijanse iz kolekcije.

EFEKT PREKRIVANJA:

CIJENA: Cover ME! puder košta 650 dinara što je otprilike oko 40 kn, dostupno samo u Srbiji i BiH, no dobro, i mi iz Hrvatske često putujemo u susjedne zemlje pa ako ste u prilici, topla preporuka ukoliko tražite puder jakog prekrivanja i odlične izdržljivosti.


Koje osobine su Vama najdraže kod pudera? Volite li da puder maksimalno prekriva ili ste više od laganog izjednačavanja?

Oznake: , , ,